x

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Περνάμε στην παράνοια από κάθε μορφή και αν το δεις...



Έχεις δυο "αριστερά" κόμματα στην βουλή που το ένα δεν δίνει στο άλλο την δύναμη να κυβερνήσει!!!;;;;....
Έχεις ένα αντιμνημονιακο και αντιστασιακό κόμμα με δεξιές καταγωγες που δίνει στο αριστερό κόμμα την δύναμη να κυβερνήσει ..παρα όλο ότι το αριστερό κόμμα έχει νεοταξικες θέσεις ..πχ μετανάστες ,Κάρτα πολίτη κοκ!!
Έχεις έναν άχρηστο ποταμίσιο τύπο που εχει έρθει από το πουθενά, που τον ψήφισαν τα μνήματα και οι Πέτρες , που θα πρέπει να δώσει την στήριξη η την ανοχή του στην αριστερή κυβέρνηση ενω είναι γέννημα αποκλειστικό σοσιαλιστικής μεριάς !!!!
Και σαν αντιπολίτευση έχεις ενα δεξιό κόμμα , ένα εθνικό κόμμα με δεξιές καταγωγες , ένα αριστερό κόμμα και ένα σοσιαλιστικό κόμμα!!
Μπορεί κάποιος να μου πει επι του πρακτέου τι άλλαξε ιδεολογικά στους φορείς που μας κυβερνούν; και τι άλλαξε στην αντιπολιτευση ;
Μην μου πεις οτι ειναι η αριστερα επανω τωρα γιατι ετσι θα σου πω ρωτα το ΚΚΕ γιατι δεν στηριζει τον cheap-r-ass ...ειναι γνωστο παση πια οτι το ΣΥΡΙΖΑ πιο πολυ σοσιαλιστικο ειναι στην ουσια !
Θα μου πεις άλλαξε το πρόσωπο....δηλαδή θα μου πεις ότι το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας να βγει από το πρόβλημα είναι γραμμένο στο ηγετικό πρόσωπο του Αλέξη;
...Επειδή κατανοώ ότι πολλοί λόγω αγώνα και πίεσης και χαράς αν θες ακόμα δεν είστε σε θέση να καταλάβετε τι σας είπα μόλις... θα κλείσω με μια ερώτηση ..
Σε πόσο καιρό αν ο Αλέξης τελικά δεν είναι ο ηγέτης αλλά ένας ακόμα αμελητέος υπάλληλος θα ξεκινήσουμε σαν πολίτες να ζητάμε την Ελλάδα πίσω;
Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια: