x

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Θέλουν να ρημάξουν την Ελλάδα για να καλύψουν τον αεριτζίδικο πλούτο της Deutsche Bank

wpid-20150628125658.pngΑν έχετε απορία γιατί η αντίδραση των Γερμανών ήταν τόσο ακραία, ορίστε μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες:

Η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη Γερμανική τράπεζα, έχει έκθεση σε τοξικά παράγωγα (κρατήστε την αναπνοή σας) 54,7 τρισεκατομμύρια €! Ναι, καλά το διαβάσατε: τρισεκατομμύρια! Αν το κάνετε δολλάρια, είναι 74,7 τρις $ !

Για να καταλάβετε το μέγεθος, το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της Γερμανίας είναι 2,74 τρις € και ολόκληρης της Ευρωζώνης 9,6 τρις €. Με άλλα λόγια, λίγο να τη σκουντήσει κάποιος, μπορεί να κάνει μεγάλο, μα πολύ μεγάλο μπαμ πέφτοντας. Και εξακολουθεί να έχει έκθεση σε παράγωγα που περιέχουν Ελληνικά ομόλογα….

Με άλλα λόγια, προσπαθούνε να καλύψουνε τη δική τους κόπρο του Αυγείου και να καθυστερήσουνε το αναπόφευκτο, πιέζοντας και σκοτώνοντας Έλληνες.

Θυμάστε τη Lehman Brothers; Πήγε να αναποδογυρίσει τον κόσμο με μισή έκθεση σε τοξικά παράγωγα από εκείνη της Deutsche Bank.

 

Για του λόγου το αληθές, δείτε το link http://www.zerohedge.com/news/2014-04-28/elephant-room-deutsche-banks-75-trillion-derivatives-20-times-greater-german-gdp

 

Δείτε και αυτό: http://www.globalresearch.ca/deutsche-bank-ceos-shown-door-worlds-largest-holder-of-derivatives-in-trouble/5455296

Καλημέρα και καλή δύναμη, αδέρφια!

Αν φοβηθούμε, εκτός από τουρισμό, φυσικό αέριο, λιγνίτη κι όλα τα άλλα, χάνουμε την αξιοπρέπειά μας, εκείνη τη λίγη που μας έχει αφήσει η καλοπέραση με δανεικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: