x

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

„ Η ασάφεια της δημιουργικής προστυχιάς “



Στις εκλογές του 2015 ψήφισε το 22,24% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, ΣΥΡΙΖΑ και το 2,24%, ΑΝ.ΕΛ. Τα νούμερα που εμφανίζονται, δια της αναγωγής ξένων ποσοστών, στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι πλασματικά, συνεπώς και η  «λαϊκή εντολή» πάνω στην οποία στηρίζει η κυβέρνηση Τσίπρα την νομιμοποίησή της.
  
Στις 05 Ιουλίου 2015 καλείται ο Ελληνικός λαός να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και μάλιστα για λογαριασμό μιας κυβέρνησης, που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τον εξαπάτησε δόλια και επανειλλημένως.
Στους πέντε μήνες, που η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ευρίσκεται δήθεν σε διαπραγμάτευση με την τρόϊκα, το μόνο που πέτυχε ήταν να επικεντρωθεί η προσοχή του λαού στο τρίγωνο μεταξύ Βερολίνου, Στρασβούργου και Βρυξελλών, την ίδια ώρα που, στην Αθήνα, οι διεθνιστές υπουργοί της, χέρι-χέρι με τα κόμματα της πλειοψηφίας, διέπρατταν το ένα έγκλημα πάνω στο άλλο με στόχο, να καταντήσει ο Έλληνας ξένος μέσα στον τόπο του. Άνοιξαν τα σύνορα και μετέτρεψαν την χώρα σε ένα ξέφραγο αμπέλι των λαθρομεταναστών, ξεφτίλισαν την Ελληνική εθνικότητα, απονέμοντάς την στον οιονδήποτε ξένο προκειμένου να αλλοιώσουν την υπόσταση της φυλής και του εκλογικού σώματος και υποσχέθηκαν, δια νόμου, την ανέγερση στην Αθήνα του μεγαλύτερου τζαμιού της Ευρώπης. Την ώρα δε που επιτρέπουν να συλλαμβάνεται ο φτωχός επειδή αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του, τρομοκράτες, καταδικασμένοι για δεκάδες δολοφονίες, παίρνουν άφεση αμαρτιών και απελευθερώνονται. Ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν, οι Τσίπρας/Καμμένος, να ρωτήσουν τη γνώμη του λαού ή τουλάχιστον να ζητήσουν συγγνώμη για τα προεκλογικά τους ψέματα. Οι διαπραγματεύσεις και τα μπουγιουρντί της αφεντιάς τους και των τοκογλύφων τους μάραναν! Καβάτζα των κυβερνώντων γίνεται πάλι ο λαός αφού τώρα τον στέλνουν αδιάβαστο να «ισιώσει» το κλήμα που οι ίδιοι «στράβωσαν» με την ανευθυνότητα και την ανικανότητα που τους βολοδέρνει.

Μπορεί να μην είναι ανήθικο όταν απαντά με ΟΧΙ και μέσω δημοψηφίσματος η κυβέρνηση στις προτάσεις των δανειστών της, αν και γνωρίζει ότι έχουν ήδη αποσυρθεί. Μπορεί να μην είναι παράνομο, ένα ΟΧΙ στους δανειστές να μην σημαίνει αυτόματα και ΝΑΙ στην κυβέρνηση και στις προτάσεις της,  αφού και αυτή τις εξαφάνισε. Είναι όμως ανήθικο, παράνομο και πρόστυχο συνάμα ότι τόσο στο ΝΑΙ όσο και στο ΟΧΙ του λαού, δεν θα υπάρξουν εναλλακτικές προτάσεις της κυβέρνησης, έτσι ώστε, κάθε αποτέλεσμα να μπορεί να ερμηνευτεί ως blanco και εν λευκώ εξουσιοδότησή της.

Ο λαός, εκτός από τον λογαριασμό που καλείται να πληρώσει για τις μετακινήσεις, στο 5-μηνο, των «διαπραγματευτών» του  ανά τον κόσμο, δεν έχει γνώση του περιεχομένου των διαπραγματεύσεων αυτών, καλείται όμως  να πιστέψει τυφλά στα όσα του λένε οι πολιτικοί του και να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο εκείνο που αυτοί του δίνουν «έτοιμο» στο χέρι.
 
Ας σταματήσουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί να εκστομίζουν μόνο συνθήματα και κορώνες περί δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και πατριωτισμού και ας πράξουν το αυτονόητο. Αν πράγματι κυβερνούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και επιδιώκουν να έχουν τη στήριξη ενός ενωμένου λαού, τότε οφείλουν να του επιτρέψουν την πρόσβαση στη σωστή πληροφόρηση και στην αλήθεια!

Είναι η αλήθεια που κρύβεται μέσα στα πρωτόκολλα των 5-μηνων διαπραγματεύσεων και μέσα στην μυστική συμφωνία του Βερολίνου, από τον Αύγουστο του ‘14, που γράφτηκε σε χαρτί του υπουργείου Εργασίας, φέρνει αριθμό πρωτοκόλλου του υπουργείου των Οικονομικών της Γερμανίας και υπογράφεται από τους κ.κ. Δραγασάκη, Σταθάκη και Άσμουσσεν.  Αν η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι πράγματι έντιμη, ενδιαφέρεται για το κοινό καλό και επιθυμεί διακαώς να αποφύγει έναν εθνικό διχασμό, τότε ας δημοσιεύσει αμέσως τα προαναφερθέντα,  πρωτόκολλα και συμφωνίες. Ειδάλλως, επιτρεπτή είναι η υποψία ότι κυβέρνηση και κόμματα ενεργούν από κοινού με δόλο, στοχεύοντας στην εξυπηρέτηση των ιδίων συμφερόντων.
Είναι γεγονός, ότι μέχρι και την 25η Ιουνίου 2015 ο εχθρός του Έλληνα  ήταν Γερμανός, Ολλανδός, Φινλανδός, Τούρκος ή ονομαζόταν Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ντάϊζενμπλουμ, Τούσκ και Διάολος. Μετά το διάγγελμα όμως του πρωθυπουργού, από την πρώτη ώρα της 26ης Ιουνίου, σε εχθρό ανεδείχθη πλέον αυτός που θα ψηφίσει ΝΑΙ ή  ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Φυλακισμένοι μέσα στην τύφλα και στην αγραμματοσύνη τους φτιάχνουν τώρα, ανεμπόδιστα, νέα χαρακώματα οι κομματικοί στρατοί τους και επενδύουν πάλι στο εμφυλιακό μίσος. Άσχετα του τι θα ψηφίσει ο πολίτης, στο τέλος, από την κάλπη αυτή μπορεί να βγει διχόνοια και άν σταθούμε άτυχοι, εμφύλιος, χούντα και απέραντη εξαθλίωση.

Απέχουμε από κάθε μορφή αδελφοκτόνου μίσους και εθνικού διχασμού. Συμμετέχουμε δια της αποχής μας στο δημοψήφισμα του καθεστώτος.

Το καθεστώς του συστήματος των τζακιών και των δοσιλόγων που ρίζωσε μετά την απελευθέρωση είναι ο εχθρός της πατρίδος, αντιμετωπίζεται δε επιτυχώς μόνο από έναν ενωμένο λαό. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι συστημική και αποτελεί ένα από τα πολλά προσωπεία του καθεστώτος.

Ψυχή καθάρια, ομοψυχία, γνώση, κρίση, θέληση και τόλμη χρειαζόμαστε τώρα.   

Η Επανάσταση φέρνει μόνο την Ανάσταση!


Νέα Φιλική Εταιρεία


ΔΙΑΔΩΣΤΕ  ότι, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι της ΝΤΠ από κοινού, αποσιωπούν!



Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:        www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: