x

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

…. και η ψυχραιμία έχει τα όριά της ....


Έντιμοι, ικανοί, ηθικοί, δημοκράτες και πατριώτες δήλωναν «άπαντες» οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης που οδήγησαν την χώρα στα βράχια, ειδικά ο 13ος εξ αυτών, ο Αλέξης Τσίπρας, που την 13η Ιουλίου 2015 υπέγραψε την κατάπτυστη συμφωνία υποταγής στη Γερμανική μπότα. Φανταστείτε το μέγεθος της καταστροφής μας αν και οι 13 τους αναγνώριζαν εξ αρχής ότι «υπήρξαν» πράγματι λαμόγια, άχρηστοι, ανήθικοι, φασίστες και Εφιάλτες.

«Νενικήκαμεν»,  ανεφώνησε ο «ηρωϊκός» πρωθυπουργός την ώρα της προδοσίας του και πανηγύρισε που, στο εξής, ο λαός θα βιώνει την εξαθλίωσή του ή θα πεθαίνει από πείνα με «αξιοπρέπεια».  Ο Τσίπρας αφού φλόμωσε τον λαό στο ψέμα, υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια, κατόρθωσε να ληστέψει την ψήφο του λαού και να υφαρπάξει την εξουσία. Τώρα που αποδείχτηκε, μετά από 150 μέρες διαρκούς κοροϊδίας, ότι δεν υπήρχε σχέδιο αλλά φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, βγήκαν οι προσωπολάτρες και τα κομματόσκυλα να διατυμπανίσουν την εντιμότητά, τη μπέσα και τον χαρακτήρα του «απατεώνα»  που, μέσα σε έξη μήνες, κατόρθωσε να κατεβάσει τα ρολά του κράτους, να ξεφτιλήσει τον Έλληνα σ’ όλο τον κόσμο και να ξεπουλήσει, μπιρ παρά, την Ελλάδα.

Δεν σεβόμαστε, δεν αναγνωρίζουμε και δεν τηρούμε τα συμβόλαια που υπέγραψε ο Τσίπρας και οι προκάτοχοί του. Ας πάει αυτός, οι αφισσοκολλητές και οι κλακαδόροι του να χορέψουν πεντοζάλι στο ταψί των Γερμανών και να περάσουν με τη γλώσσα τους λούστρο τις Γερμανικές μπότες. Τα 85 δις. € του ταπεινωτικού 3ου δανείου/μνημονίου, δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα 3% επί του συνόλου των κλεμμένων της μεταπολίτευσης, ικανά όμως, επειδή τώρα λείπουν, να φέρουν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Ας είναι καλά οι πολιτικοί, οι εργολάβοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι και τα λοιπά τέρατα της ηθικής που έτρωγαν και έπιναν τόσες δεκαετίες ανενόχλητοι από το μεδούλι και το αίμα των Ελλήνων.
«Δεν χάλασε και ο κόσμος» απαντά τώρα ο κάθε αλήτης της κυβέρνησης  σ’ ότι αφορά το συμφωνητικό της ταπείνωσης και της υποταγής.  «Αφήστε το παιδί ήσυχο για τρία χρόνια, να κάνει «έργο» και μετά το κρίνετε» προτρέπουν οι χαχόλοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αγνοώντας τους δολοφονημένους και τις καταστροφές των τελευταίων έξη μηνών. Η κονόμα που υπόσχεται η μπίζνα της διαχείρησης της φτώχειας και του χρέους είναι τόσο τεράστια που οι «σύντροφοι» και οι «πατριώτες», ράβουν ήδη τις μεγάλες τσέπες.  Κανείς τους δεν ενδιαφέρεται αν «ΕΣΥ» και η οικογένειά σου δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Γραμμένους σας έχουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!

«Εγώ» αποφάσισα να μην περιμένω τον άδοξο θάνατο που επιβάλλουν με το 3ο μνημόνιο. Αν είναι γραφτό να πεθάνω, τότε μόνο με αξιοπρέπεια και στο πεδίο της μάχης, πολεμώντας για λευτεριά, δικαιοσύνη, παιδεία και εργασία.

Ας μας ενώσει ότι μας χώριζε, μέχρι τώρα.
Η Επανάσταση φέρνει την Ανάσταση!

Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: