x

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Ναι ΡΕ … Θέλω μια Ελλάδα Ελεύθερη

Γράφει ο Αυτά ……….
Ξεκίνησα να γράφω το παρόν το Σάββατο 22/08 το πρωί, πιο κάτω θα καταλάβετε γιατί το αναφέρω, και επερατώθει μετά από μια επεισοδιακή πορεία το βράδυ της 27/08.
Προκαταρκτικά – Διευκρινήσεις
Επέλεξα να σχολιάζω και να αρθρογραφήσω με ένα εικονικό όνομα, όχι για να κρυφτώ, αλλά για να δώσω την ευκαιρία στον αναγνώστη να επικεντρωθεί στα γραφόμενα και όχι στον γράφοντα.
Απευθύνομαι γενικά στον Ελληνικό Λαό και όχι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, εκτός και τούτο δηλούται ευκρινώς, οπότε θα παρακαλέσω όλους να το διαβάσουν εστιάζοντας στο νόημα και όχι στην όποια έκφραση, προσωπικά μπορούν να το πάρουν και καλά θα κάνουν, μόνο τα Λαμόγια και οι Ηλίθιοι.
Προβλήματα τυχόν ΨυχοΝοητικών διεμπλοκών δεν αναγνωρίζονται ως αποτελέσματα προερχόμενα από την ανάγνωση των κατωτέρω παρατιθεμένων απόψεων, εννοιών και ιδεών ….. λάβετε τα μέτρα σας …. προχωράτε στην ανάγνωση του άρθρου με απόλυτα δική σας ευθύνη
*****
Λοιπόν …. πάρτε καφέ και …..
Πάμε ….
Ναι ρε …. εγχώρια και εξωχώρια Λαμόγια και σεις άνοοι, άβουλοι, δειλοί, γονυπετείς και έρποντες Ψωροκωσταίοι, θέλω μια Ελλάδα Ελεύθερη, Κυρίαρχη, Περήφανη κι Αδέσμευτη, μια Ελλάδα που μόνη της θα αποφασίζει και θα χαράζει πορεία στο διάβα των αιώνων, μια Ελλάδα Ελλήνων.
Ναι ρε … θέλω μια Ελλάδα που μόνη της θ” αποφασίζει τι, πως και πότε, χωρίς να έχει άλλους πάνω απ” το κεφάλι της που θα αποφασίζουν και θα ορίζουν γι” αυτήν, δεν θέλω άλλοι να αποφασίζουν για μένα, θέλω μόνοι μας να χαράζουμε το μέλλον μας, κι αν αυτό δεν σας αρέσει …. ξύδι, διότι εγώ σας έχω …. γραμμένους.
Ναι …. θέλω την πατρίδα μου Ελεύθερη και όχι σκυλάκι στα καπρίτσια και τις ορέξεις του κάθε κερατά, θέλω να κυβερνιέται από ΕΛΛΗΝΕΣ που θα εμφορούνται από Ελληνικά και μόνο Ιδεώδη και θα παλεύουν να την ανεβάσουν πάντα ένα σκαλί πιο πάνω από κει που την πήραν.
Ναι ρε …. θέλω άξιους ΕΛΛΗΝΕΣ, που θα αναλάβουν να οδηγήσουν την Ελλάδα μπροστά, και όχι πουλημένα κοπρόσκυλα που τα προωθεί κάποια Στοά ή ΜΚΟ, θέλω ηγήτορες μ” αρχίδια και όχι ξεκωλιάρες λουλούδες του κερατά που έχουν υπογράψει συμβόλαια υποταγής σε εγχώρια ή ξένα κέντρα και παράκεντρα.
Ναι ρε κουφάλες ….. θέλω όσοι έχουν δημόσιο αξίωμα να ελέγχονται και να δίνουν λόγο για κάθε πράξη ή παράληψή τους – θέλω δαμόκλειος σπάθη να επικρέμαται επί των κεφαλών τους εάν στραβώσουν κατά τι, θέλω όλοι να είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι.
Θέλω δικαστές άψογους κι αδέκαστους, που θ” αποδίδουν πραγματική δικαιοσύνη και όχι σύμφωνα με το φακελάκι, την εντολή της αδερφομασοναρίας, των εχόντων ή του συστήματος. Που δεν θα θυμούνται τους νόμους όταν είναι να χλαπακιάσουν τον περίδρομο ή να εκβιάσουν το σύστημα να τους ανεβάσει τα μιστά. Θέλω τους δικαστές να έχουν σαν πρώτη τους μέριμνα την εφαρμογή του Συντάγματος και να τρίβουν στην μούρη του κάθε πεμπτοφαλλαγγίτη όλους τους αντισυνταγματικούς νόμους και διατάξεις, μπαγλαρώνοντας όλους αυτούς τους ξεκωλιάρηδες κατευθείαν, και όχι να το κάνουν τουμπεκί …. ή να βγάζουν καταγγελτικά λογρίδια – δεν είναι εκεί για να καταγγέλλουν αλλά για να δικάζουν.
Ναι ρε …. θέλω τους μπάτσους να μεριμνούν για την ησυχία και την ασφάλειά μου, την ασφάλεια του κάθε πολίτη, και όχι να προστατεύουν κάποιο πανάθλιο και άνομο σύστημα ή να πουλάνε πρέζα και να κάνουν τους νταβατζήδες, και να τ” αρπάζουν από την διακίνηση μεταναστών. Όχι ρε τέτοιοι άθλιοι κοπρίτες δεν μου χρειάζονται.
Θέλω τον Στρατό φύλακα της πατρίδας, από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, και όχι μέσον μίζας και διαπλοκής. Θέλω να έχει ούμπαλα και να λειτουργεί άμεσα προστατεύοντας το Σύνταγμα έναντι του όποιου κοπρίτη θελήσει να το παραβιάσει και όχι να τα κάνει πλακάκια μαζί του. Θέλω τον στρατό να έχει πυγμή και σθένος, να είναι Στρατός της Ελλάδος και όχι του κάθε νάτου-φάτου, θέλω να έχει τα κότσια να στείλει στον αγύριστο όποιον παραβιάζει τα σύνορα, θέλω να μην αφήνει την πατρίδα να γίνεται πειραματόζωο στα ψεκάσματα και τις μικροκυματικές εκπομπές του κάθε πούστη.
Θέλω στρατό που όλα αυτά να τα έχει κάνει … χθες !!
Θέλω την χώρα μου φρούριο και όχι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις του κάθε τυχάρπαστου.
Θέλω στην Ελλάδα να κατοικούν Έλληνες και όχι μια πολυπολιτισμική αλοιφή.
ΝΑΙ ρε … είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, επειδή θέλω να μείνει η χώρα στους Έλληνες και όχι να γίνει μπανανία.
Δεν μισώ κανέναν …. οι Έλληνες πάντα βοήθησαν και συνέδραμαν όπου υπήρξε ανάγκη, αλλά δεν επιθυμώ ο κάθε κερατάς με το έτσι θέλω να μπουκάρει στην χώρα, στο σπίτι μου χωρίς να με ρωτήσει, αλλοιώνοντας την ζωή, την νοοτροπία και την ομοιογένεια του πληθυσμού. Δεν είμαι υποχρεωμένος απέναντι σε κανέναν θεό, διάλο ή νόμο να τον ανεχτώ, διότι :
«Tαύτην γὰρ οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες, οὐδ” ἐρήμην καταλαβόντες, οὐδ” ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ” οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν, ὥστ” ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον, διατελοῦμεν αὐτόχθονες ὄντες »
Και έτσι θέλω να παραμείνει.
Αν λοιπόν τόσο πολύ αρέσει σε κάποιον η χώρα μας, τα ιδεώδη και η νοοτροπία μας και θέλει να τα ενστερνιστεί, ας υποβάλει αίτημα και θα το εξετάσουμε. Όπως οι Έλληνες πήγαν παντού νομίμως, έτσι θα γίνει και με τον όποιον θέλει να έρθει εδώ.
Ναι ρε ….. θέλω η Ελλάδα να μείνει στους Έλληνες, θέλω να μας οδηγούν τα Ελληνικά Ιδεώδη, θέλω να ξέρω ποιος είναι δίπλα μου, τι είναι και τι καπνό φουμάρει, θέλω να έχει πίστη στην Ελλάδα και να είναι διατεθειμένος να θυσιαστεί γι” αυτήν, να μην είναι καιροσκόπος, τυχοδιώκτης, ρουφιάνος, πουλημένο κοπρόσκυλο, πεμπτοφαλλαγγίτης, εφιάλτης ή προσκυνημένο τσουτσέκι μασωνοστοών και λεσχών και που έχει δεχτεί να υπακούει σε άδηλες αρχές και όργανα, έχοντας ορκιστεί να τα έχει πάνω από το συμφέρον της χώρας, την ίδια την Ελλάδα, ούτε βεβαίως θέλω ξενόδουλους πράκτορες να καιροφυλακτούν στα νότα μου ή να βάζουν μπουρλότο κάθε τρεις και λίγο.
Ναι ρε γαμώτο …. θέλω επιτέλους αυτήν την ξεσκισμένη ακαδημία να αρθρώσει πνευματικό και φιλοσοφικό λόγο, θέλω επιτέλους να δω αυτό το ρημάδι το Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσης να γίνεται πραγματικότητα, θέλω να προτείνει Λύσεις και Ιδέες και όχι να κωλοτρίβονται διαμοιράζοντας μεταξύ τους τίτλους και παράσημα του κώλου, θέλω να έχει ανθρώπους με Ευρύτητα και Όραμα και όχι ποδιτσομασωνολουλούδες.
Θέλω …. εκπαιδευτικούς, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, που θα δίνουν παιδεία, θα μορφώνουν και θα ανοίγουν ορίζοντες στα Ελληνόπουλα και δεν θα φτιάχνουν ζωντόβολα και νεοταξίτικα τούβλα. Εκπαιδευτικούς που θα αναπτύσσουν κλίσεις και θα καλλιεργούν τις έμφυτες ικανότητες και τα ταλέντα που έχει το κάθε παιδί. Εκπαιδευτικούς που θα ενσταλάζουν όραμα. Εκπαιδευτικούς που θα πρωτοπορούν και θα καινοτομούν με Ιδέες και Λύσεις.
Θέλω Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα που θα βγάζουν ερευνητές, επιστήμονες και πανεπιστήμονες και όχι βλήτα, Ιδρύματα που θα καινοτομούν τεχνολογικά και δεν θα είναι του συρμού.
Θέλω τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν Ελληνικά …. ν” αγαπήσουν και να μάθουν την Ελληνική Γλώσσα από καταβολής μέχρι σήμερα, να γνωρίσουν την πλήρη και μακραίωνη Ιστορία μας και να διδαχθούν από τα λάθη που έγιναν – όλη την ιστορία και όχι αυτή που θέλουν ελιαμεπορεπούστικα και εβραιοσιωνιστικά παιδαγωγικά ινστιτούτα.
Ναι ρε …. θέλω δημόσιους λειτουργούς και όχι γλείφτουλες δημοσιοκοπρίτες, ανθρώπους με υπευθυνότητα που θα έχουν μέριμνα τους να εξυπηρετήσουν και να συνδράμουν τον πολίτη και όχι ψυχασθενικά κοπρόσκυλα που βγάζουν τ” απωθημένα τους ταλαιπωρώντας τον κόσμο και ψάχνοντας τρόπους να λουφάρουν ή να πάρουν άδειες απ” την σημαία.
Ναι ρε ξόανα του κερατά …. θέλω ένα κράτος Ελληνικό, μια Διοίκηση που σκοπό και στόχο θα έχει να προάγει την ζωή του Έλληνα. Υπουργεία που θα ξεσκίζονται να βρουν Λύσεις και να υποδείξουν τρόπους παραγωγής και ανάπτυξης. Υπηρεσίες που θα κόπτονται να διασφαλίσουν ποιότητα και ποσότητα παραγωγής. Υπηρεσίες που θα διασφαλίζουν την επάρκεια και την σωστή διανομή των αγαθών. Υπηρεσίες που θα προωθούν την Βιομηχανική και Τεχνολογική ανάπτυξη, που θα βοηθούν κάθε νεοτερική και καινοτόμο ιδέα να μπει σε παραγωγική διαδικασία. Υπηρεσίες που θα προάγουν την έρευνα και την εφαρμογή των ευρημάτων. Υπηρεσίες με εστίαση στο σήμερα αλλά με μακρόπνοο όραμα στο μέλλον.
Ναι ρε ξεσκισμένες κατίνες …. θέλω ισονομία και ισοπολιτεία και όχι διακρίσεις και εξαιρέσεις, θέλω όλοι να συμβάλουν αναλόγως των δυνάμεών και των δυνατοτήτων τους και όχι εξαιρέσεις στους διάφορους λεχρίτες.
Θέλω κανείς να μην είναι άστεγος, όλοι να έχουν ένα δικό τους σπίτι.
Θέλω κανείς να μην φτάνει σε αυτοχειρία από ανέχεια και οικονομική απελπισία.
Θέλω ένα κράτος που θα σέβεται τον πολίτη και θα έχει μέριμνα και έγνοια του να του προσφέρει μόρφωση, εργασία, ευκαιρίες ανάπτυξης, ευημερία, απόλαυση των κόπων του, περίθαλψη και ασφάλεια ….. Ναι αυτά θέλω και άλλα πολλά, δεν κάνω κράτει τα θέλω όλα …. πειράζει ;;
Θέλω ένα κράτος που θα είναι εκεί κάθε στιγμή να με βοηθήσει όπου χρειαστεί και όχι κράτος που θα έχει σκοπό να με πατήσει στο λαιμό και να ψάχνει ή να μηχανεύεται παντοίους τρόπους να με ξεσκίσει.
Ναι ρε, θέλω όλοι οι Έλληνες να έχουν μέλλον, όλα να γίνονται σωστά και όχι προς το συμφέρον λίγων που φέρνουν σαπίλα, σακαράκες και θάνατο, καρπούμενοι μίζες και αισχροκερδίζοντας στην πλάτη μου.
Θέλω τον Έλληνα τίμιο, ντόμπρο και περήφανο, και όχι γιουσουφάκι στα τέσσερα να γλείφει Λέσχες, Μασωνοστοΐτσες και λοιπά ξόανα. Τον θέλω να τιμά το ΑΙΜΑ και το ΠΝΕΥΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Θέλω να προωθούνται οι Άξιοι και Ικανοί και όχι οι γλείφτες και τα λαμόγια.
Θέλω την πατρίδα μου σε Ελληνοκεντρική ρότα και όχι σούργελο των ξένων.
Πειράζει που δεν θέλω ο κάθε ξεγάνωτος ντενεκές, κατευθυνόμενος ή μη, να βρωμίζει τους τοίχους του σπιτιού μου, την πόλη μου, τα αγάλματα, να καίει το αυτοκίνητό μου, να καταστρέφει την περιουσία και τον κόπο μου, να κάνει μπουρδέλο την χώρα μου και να με εμποδίζει να πάω στην δουλειά μου ; Πειράζει που θέλω ομορφιά και αρμονία γύρω μου και όχι βρώμα και δυσωδία ;
Θέλω οι Δομές και οι Υποδομές να είναι απόλυτα κρατικές να μην κάνουν κουμάντο ιδιώτες.
Θέλω απόλυτα 100% Ελληνικές Τράπεζες – Μία Κεντρική, μια Καταθετική και μια Αναπτυξιακή.
Θέλω Εθνικό Νόμισμα που θα το κόβουμε μόνοι μας και δεν θα δίνουμε λογαριασμό ούτε θα πληρώνουμε τίποτε σε κανέναν.
Θέλω γιατρούς και κέντρα κρατικά που θα φροντίζουν την υγεία μας και όχι την τσέπη των φαρμακοβιομηχανιών.
Θέλω χρηματοδότηση κάθε παραγωγικά αξιοποιήσιμης ιδέας – όχι στον αέρα αλλά με απόλυτο έλεγχο.
Θέλω Ελληνική Βιομηχανία και τεχνολογία.
Θέλω η Ελλάδα να συνδιαλέγεται και να συναλλάσσεται μόνο με έντιμους και επωφελείς όρους, διατηρώντας πάντα και απόλυτα τον έλεγχο.
Θέλω τον Πλούτο της χώρας να είναι και να παραμένει πάντα στα χέρια της Ελλάδος και να τον απολαμβάνουν ισότιμα όλος ο λαός, όλα τα ξεπουλημένα πρέπει να γυρίσουν υπό κρατικό έλεγχο, και επιτέλους να αξιοποιηθεί ο Ορυκτός και όχι μόνο πλούτος της χώρας.
Θέλω να κοιμηθώ πάλι ξέγνοιαστος, χωρίς να διπλαμπαρώνω, χωρίς κάγκελα στα παράθυρα, θέλω να νοιώσω ασφαλής και ήρεμος.
Θέλω τα παιδιά και τα εγγόνια μου να παίζουν ελεύθερα στους δρόμους, στις πλατείες, να πηγαίνουν μόνα τους σχολειό χωρίς να χρειάζονται φύλακα δίπλα τους.
Θέλω να γευτώ και να νοιώσω πάλι την γλύκα και την μυρωδιά από την ντομάτα, το αχλάδι, το σταφύλι και όλα τα λοιπά όπως παλιά και όχι να νομίζω ότι μασάω σανό. Θέλω να φάω ένα κουμούτσι με μια ντομάτα και να το φχαριστηθώ, ένα σουβλάκι και να μην χρειαστώ πλύση στομάχου ή ανθρακικό για να γλιτώσω την δηλητηρίαση. Θέλω ότι τρώω να είναι φυσικό και όχι μεταλλαγμένο ή φουσκωμένο με ορμόνες και ιούς. Θέλω να τρώω την τροφή και όχι να με τρώει αυτή στέλνοντάς με στα νοσοκομεία και κάνοντάς μου τον βίο αβίωτο. Θέλω να ζήσω υγιής και όρθιος μέχρι τα βαθιά γεράματα και όχι σακάτης να σούρνομαι και να σκούζω από παιδί. Θέλω Ζωή και όχι βάσανο.
Θέλω …. θέλω …. και τι δεν θέλω …
Και Ναι ρε
…. θέλω ΟΛΟΥΣ τους πουλημένους, τους πεμπτοφαλλαγγίτες, τους μιζαρπάχτρες, τους σάπιους στην κρεμάλα ….. όλους να δώσουν λόγο, να πληρώσουν για ότι έκαναν στην χώρα μου, συγχώρεση δεν δίνω σε κανέναν τους, τίποτα δεν θα ξεχάσω, θα παλέψω και θα απαιτήσω αυτήν την φορά να πληρώσουν ΟΥΛΟΙ για ότι έκαναν.
Ναι ρε Λαμόγια, ρε καθίκια του κερατά, ρε πουλημένα κοπρόσκυλα, ρε προσκυνημένοι οσφυοκάμπτες …. θέλω … την Ελλάδα στους Έλληνες !!!
Και πάνω απ” όλα θέλω να ξέρω ότι η ΕΛΛΑΔΑ …… η χώρα μου έχει Μέλλον.
Εεεέπ που πας ….. κατσ κατ !!!
===>> συνέχεια στο Δεύτερο Μέρος – 2 από 5 // Δες τι Άφησες να Γίνει και τι ακόμα Έρχεται
Αυτά ……….

Δεν υπάρχουν σχόλια: