x

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

ΛΑΘΡΟ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΕΤ ΣΚΙ - ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Χωρίς "σφαίρα" καταλαμβάνουν τα νησιά οι Τούρκοι: Ακταιωρός συνοδεύει τους λάθρο από τα τουρκικά παράλια στη Λέσβο (vid, εικόνες)


Χωρίς "σφαίρα" καταλαμβάνουν τα νησιά οι Τούρκοι αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, τουρκική ακταιωρός συνοδεύει τους λάθρομετανάστες από τα τουρκικά παράλια στην Λέσβο ενώ έχουν συστήσει και εταιρεία... vip μεταφοράς λάθρο με τζεκ σκι! Ταυτόχρονα στην Κω εγκλώβισαν αστυνομικούς μέσα στα αστυνομικά τμήματα! Δεν υπάρχει καμία πλέον αμφιβολία ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδας.
 
Οι λαθρομετανάστες φτάνοντας Ελλάδα συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Κω με λαθρομετανάστες να εγκλωβίζουν τους αστυνομικούς, που ήταν αδύνατον να επέμβουν...
 
Πιο συγεκριμένα, οι λαθρομετανάστες έκλεισαν τον δρόμο ενώ έκαναν και...καθιστική διαμαρτυρία(!) στη μέση του δρόμου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν εντός του αστυνομικού τμήματος, χωρίς να μπορούν να επέμβουν. 
 
Σε βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ στη Μυτιλήνη, Γιώργος Παπαδόπουλος, φαίνεται καθαρά μία τουρκική ακταιωρός, που πλησιάζει φουσκωτό σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες, που πλέει προς την βόρεια ακτή της Λέσβου.
 
Η εικόνα αυτή καταγράφηκε περίπου πριν από ένα μήνα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Εφταλούς, που βρίσκεται στη βόρεια Λέσβο και της απέναντι μικρασιατικής ακτής.
 
Η τουρκική ακταιωρός πλησιάζει το σκάφος με τους λαθρομετανάστες, κάνει ένα κύκλο γύρω από αυτό και στη συνέχεια αποχωρεί προς τις τουρκικές ακτές αφήνοντας το φουσκωτό ανενόχλητο να πλεύσει προς τις ακτές της Λέσβου.
 
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, φαινειται ότι οι Τούρκοι έχουν επινοήσει δεκάδες τρόπους για να μας μεταφέρουν λάθρο και τζιχαντιστές. Αυτή τη φορά Τούρκος είχε εξελίξει το... άθλημα, αφού μετέφερε τους λαθρομετανάστες με τζετ σκι, έναντι 2.000 ευρώ το άτομο.
 
Ο Τούρκος με το τζετ σκι χθες το μεσημέρι μετέφερε δύο λαθρομετανάστες από την τουρκική περιοχή του Σαρμουσάκ στα Μυστεγνά της Λέσβου. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που αυτό συνέβαινε.
 
Ανάλογο περιστατικό είχε εντοπισθεί την περασμένη Πέμπτη και επαναλαμβανόταν καθημερινά μερικές φορές και πέντε έως έξι φορές τη μέρα!
 
Μετά την αποβίβαση των δύο λαθρομεταναστών τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εγκλώβισαν τον Τούρκο μεταφορέα ο οποίος εγκατέλειψε το τζετ σκι και τράπηκε σε φυγή προς το εσωτερικό του νησιού.
 
Τελικά, συνελήφθη σήμερα τα χαράματα με τη χρήση ειδικών καμερών θερμικής ακτινοβολίας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με παρατηρητήρια του Ελληνικού Στρατού.
 
Δυστηχώς, οι Τούρκοι "μας παρκάρουν" σε οποιοδήποτε νησί του Αιγαίου θέλουν τους λάθρο ενώ έχουν επινοήσει δεκάδες τρόπους μεταφοράς λάθρο και ταυτόχρονα τζιχαντιστών. Όπως έγινε γνωστό στην περιοχή του Σαρμουσάκ λειτουργεί επιχείρηση VIP «μεταφοράς» λαθρομεταναστών με τρία τζετ σκι που πηγαινοέρχονται στη Λέσβο μεταφέροντας πάντα δυο-δυο λαθρομετανάστες, κυρίως νέους ηλικιακά, και πάντα έναντι 2.000 δολαρίων το άτομο.
 
Το πρόβλημα έχει πλέον γιγαντωθεί, και το γεγονός ότι ο χτεσινός τζιχαντιστής μέλος της ISIS, Laith Al Saleh, που εθεάθηκε στην Κω (δείτε σχετικά εδώ) είχε πρώτα εντοπιστεί από ΜΜΕ της Συρίας και του εξωτερικού και όχι από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας δείχνει ότι δεν έχουμε ακόμη τρόπους αντίδρασης, εντοπισμού και ανάσχεσης τους οργανωμένου από την Τουρκία σχεδίου εγκατάστασης στην Ελλάδα εκατ. λάθρο.
 
Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο και εικόνες
 
kos4
 
kos5
 
kos6
kos7
 
kos8
 
kos10
 
kos11
 
kos3
 
kos2
 
 
kos1
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: