x

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ - Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΓΙΑ «ΓΟΥΝΑΡΗ» ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...


To σχέδιο είναι πολύ πιό μακροχρόνιο από ό,τι παρουσιάζεται στο άρθρο. Απαραίτητη προϋπόθεση της αλλαγής συνόρων χωρίς πόλεμο ήταν η οικονομική εξουδετέρωση της Ελλάδος.

Αυτό άρχισε από το 1974 με την εξης αλληλουχία γεγονότων. Εν αρχή ήν οι ..."Ήρωες του Πολυτεχνείου" οι οποίοι συνετέλεσαν στην κατάργηση των εκλογών που θα έφερναν τον Μαρκεζίνη και την αποκατάσταση της δημοκρατίας κατά το σχεδιο που εφηρμόσθη στην Ισπανία. Ακολουθεί η εξαπάτηση του ηλιθίου Ιωαννίδη (η ...αποκατάσταση της δημοκρατίας κατά τους Ήρωες του Πολυτεχνείου), η απόβαση στην Κύπρο ως πρώτη φαση του Αμερικανικού σχεδίου.

Το έδαφος ήταν ετοιμο για τον πράκτορα Ανδρέα ως economic hitman οποιος ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ την οικονομία αλλά και την ηθικη υπόσταση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας (με ...προοδευτισμό!).  Η υπερχρεωση της Ελλάδος από τον Ανδρεα έγινε κατόπιν του γνωστού σχεδίου υπερχρεώσεως των Αφρικανικών χωρών ώστε μετα να φτάσουμε στο σημερινό στάδιο της ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ως πρός το ηθικόν του πληθυσμού αλλά και ως προς τα μέσα αμύνης.

Τώρα, η Ελλάς, υλικώς και ηθικώς ΠΤΩΜΑ είναι έτοιμη να πέσει σαν σάπιο σύκο και να σκυλευθεί.  Το σχέδιο είναι (χωρίς πόλεμο) μακράς διαρκείας και άρχισε ήδη με την πτώση της Χούντας με την βοήθεια (όπως από εποχής Μαρδονίου) πάντοτε κάποιων Ελλήνων.  Ο οργανωτης και διεκπεραιωτής του σχεδίου ήταν ο Ανδρέας, οι περί αυτόν ήσαν άλλοι συνεργοί και άλλοι έπαιξαν τον ρόλο των (κατά Λένιν) "χρησιμων ηλιθίων" - ονομάστε τους!!!  

Έτσι συνεπληρώθη το ιστορικό puzzle.
Από τη Γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva


Παρέδωσαν το Αιγαίο με... "κρυφή διπλωματία"!
Διαβάστε τώρα προσεκτικά εδώ:
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
Ο αφελής Μεϊμαράκης θα γίνει ο νέος Γούναρης;

Σε μια Μεταπολίτευση όπου κυριαρχούσε το ιδιόκτητο κόμμα των Παπανδρέου, η Νέα Δημοκρατία ήταν η πιο πολύφερνη και διαθέσιμη "νύφη" για τα πολιτικά "τζάκια". Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες μάχονταν σαν τα σκυλιά για τον έλεγχό της και κατά συνέπεια την ιδιοκτησία της. Εξαιτίας αυτής της σκληρής μάχης τούς είδαμε όλους να παίρνουν τη θέση τού ηγέτη με τη σειρά, αλλά να μην απομακρύνονται από τη δομή της ...Άλλος ως εθνικός "ανιψιός" και κληρονόμος, άλλος ως "επίτιμος" και άλλος ως αιώνιος "σφετεριστής".
Τώρα - και στην πιο κρίσιμη ώρα - και ενώ ο Σαμαράς πηγαίνει προς τα "αποδυτήρια", πώς είναι δυνατόν να εγκαταλείπεται η "νύφη"; Οι Καραμανλήδες, παρά την εμφάνιση ενός νέου "ανιψιού", πήραν τους "κύκλους" τους και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Οι Μητσοτάκηδες, οι οποίοι φυσιολογικά θα ήταν ευτυχείς με το τέλος τού Σαμαρά, δεν διεκδικούν την εξουσία, παρ' όλο που διαθέτουν δύο υποψήφιους για την ποθητή θέση ...Μία γερμανοτραφής "μεγαλοκοπέλα", που, αν δεν αναλάβει σήμερα την ηγεσία, δεν θα της δοθούν άλλες ευκαιρίες να γίνει κάποτε Πρωθυπουργός και βέβαια ο γνωστός Αμερικανοκολεγιόπαις "κοινωνιολόγος" Κούλης.
Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι φυσιολογικά. Διεφθαρμένοι και εξουσιομανείς βενιζελικοί, που να αρνούνται την εξουσία, δεν είναι καθόλου σύνηθες. Τώρα, που ο οποιοσδήποτε Πρόεδρος της ΝΔ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός, το Μητσοτακαίηκο αρνείται να παραλάβει το μεγαλύτερο "κουτάλι" τής ελληνικής Πολιτείας; Τι συμβαίνει άραγε; Τώρα, που η επιβίωση της ΝΔ είναι σχεδόν εξασφαλισμένη και με το ΠΑΣΟΚ πεσμένο στο "πάτωμα", πώς είναι δυνατόν να μην διεκδικείται; Πώς είναι δυνατόν να παραδίδεται στον γνωστό "κλαρινογαμπρό" Βαγγέλα; ...Αυτόν, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν εξαιτίας των κουμπάρων του.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που Βενιζελικός αρνήθηκε την εξουσία; ...Το 1921 ο ίδιος ο Βενιζέλος. Αφού μεθόδευσε ο ίδιος την εθνική καταστροφή, αρνήθηκε την εξουσία εκείνη, η οποία θα διαχειριζόταν αυτήν την καταστροφή. Παρέδωσε την εξουσία στον αφελή Γούναρη και του εξασφάλισε μια εύκολη Πρωθυπουργία και μια ακόμα πιο εύκολη εκτέλεση. Ο Βενιζέλος, εκτελώντας τις εντολές των ξένων, κατέστρεψε τον ελληνισμό τής Ανατολής και ο Γούναρης εκτελέστηκε σαν τον σκύλο στου Γουδή. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες θα εξασφαλίσουν μια εύκολη Πρωθυπουργία στον αφελή Μεϊμαράκη με άγνωστη συνέχεια...
...Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες, οι οποίοι ήταν από τους πρωταγωνιστές τής σημερινής καταστροφής. Με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στον "γκρεμό" τού Μνημονίου και όταν έφτασε η ώρα του ίδιου του Μνημονίου ήταν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το πρώτο κιόλας Μνημόνιο του Παπανδρέου ο Μητσοτάκης κυριαρχεί. Να θυμηθεί κάποιος ότι ο Καρατζαφέρης υπό την καθοδήγηση του Μητσοτάκη έγινε το πιο ισχυρό έρεισμα εκείνης της πολιτικής. Η Ντόρα ήταν η επικεφαλής τής καμπάνιας "πάση θυσία στο ευρώ". Ο Κούλης ήταν αυτός, ο οποίος τρομοκρατούσε τον κόσμο με το "λουκέτο" των τραπεζών και το capital control.
Τώρα αυτοί οι Μητσοτάκηδες, ως γνήσιοι συγγενείς τού εγκληματία Βενιζέλου, γνωρίζουν ότι το έγκλημα του Μνημονίου αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε μια κοινωνική έκρηξη με άγνωστες συνέπειες για την ηγεσία αυτή, η οποία θα βρεθεί στο "τιμόνι" την ακατάλληλη στιγμή. Γνωρίζουν ότι το τρίτο Μνημόνιο θα είναι το απολύτως χειρότερο όλων, εφόσον αποτελεί την "επικαιροποίηση" όλων των προηγούμενων σε μια οικονομία, όμως, η οποία είναι σχεδόν κατεστραμμένη και πάνω σε έναν λαό ο οποίος έχει εξουθενωθεί από την απίστευτη - σε βαθμό βασανισμού - ταλαιπωρία. Φυσικό είναι οι έμπειροι συνωμότες και θαμώνες τής αμερικανικής και της γερμανικής πρεσβείας Μητσοτάκηδες να μην επιθυμούν τώρα την ηγεσία τής ΝΔ και τη μελλοντική Πρωθυπουργία.
Αυτοί, σε συνεργασία με τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τής Ραφήνας, έψαξαν και βρήκαν τον ακίνδυνο και αφελή Βαγγέλη, για να του παραδώσουν τον "μουντζούρη" ...Ακίνδυνο για την ιδιοκτησία τους και αφελή, ώστε να δεχθεί να αναλάβει το κόμμα σε μια εποχή επικίνδυνη, όπου η εξουσία μοιάζει με ένα βαρέλι "μπαρούτι" στα χέρια κάποιου, ο οποίος περιφέρεται μέσα σε φλεγόμενο περιβάλλον. Ο αφελής Βαγγέλης κινδυνεύει να φάει όλο το "ξύλο" τής Μεταπολίτευσης. Ετοιμάζεται να διαχειριστεί όλες τις "αμαρτίες" τού συνόλου της μεταπολιτευτικής περιόδου, όπως αυτές "καταγράφονται" επ' ακριβώς στο τρίτο Μνημόνιο ...Όλες τις "αμαρτίες" που έχουν γίνει και όλες όσες έχουν "υποθηκευτεί" για το μέλλον. Θα παραλάβει τα τελευταία ίχνη κράτους και θα παραδώσει ιδιωτική επιχείρηση με το όνομα Greece και έναν λαό ο οποίος θα ετοιμάζει τις βαλίτσες του να φύγει από την πείνα.
Είναι δεδομένο ότι παγιδεύτηκε ο Μεϊμαράκης από τους πονηρούς. Θεωρούμε βέβαιο ότι τα "τζάκια" των Καραμανλήδων, των Σαμαράδων ή των Μητσοτάκηδων γνώριζαν επακριβώς πόσο μεγάλη ή μικρή θα ήταν η αριστερή "παρένθεση" του χαφιέ Τσίπρα. Είχαν ενημερωθεί από την αμερικανική και τη γερμανική πρεσβεία για τα χρονοδιαγράμματα του σχεδιασμού. Γνώριζαν, δηλαδή, ότι μετά την υπογραφή τού τρίτου και χειρότερου Μνημονίου θα ακολουθούσαν άμεσα εκλογές. Γνώριζαν ότι δεν θα ήταν ο Τσίπρας αυτός ο οποίος θα το εφάρμοζε, γιατί δεν ήταν αυτή η συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει να το υπογράψει. Άρα; ...Άρα είπαν ψέματα στον Μεϊμαράκη, όταν του πρότειναν να αναλάβει την ηγεσία τού κόμματος.
Δεν του είπαν ότι θα είναι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα αναλάβει να εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο. Του είπαν ότι σε συνθήκες ασφαλείας - και κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας τού Τσίπρα - θα ήταν ένας μεταβατικός Πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος απλά θα το οδηγούσε στο επόμενο κομματικό συνέδριο, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα ηγεσία τού κόμματος ...Η νόμιμη ηγεσία τού κόμματος, η οποία θα αναλάμβανε και όλες τις ευθύνες που συνεπάγεται η θέση αυτή. Σαν το "αρνί" τον οδήγησαν στο "σφαγείο" και τώρα με τους Τσίπρες και τους Κασιδιάρηδες θα του δώσουν μια καλή "νίκη" και ένα σίγουρο "τέλος". Εκεί που ο Βαγγέλης νόμιζε ότι με το κομπολόι θα κάνει μια τιμητική θητεία Προέδρου - έστω και μεταβατικού - θα γίνει ο "Γούναρης" της νέας καταστροφής.
Ο Μεϊμαράκης - όσο ακόμα είναι καιρός και προλαβαίνει - καλά θα κάνει να παραιτηθεί, καταγγέλλοντας τα "τζάκια" της ΝΔ, γιατί θα πληρώσει πολλές αμαρτίες που δεν είναι δικές του. Ο "κουρασμένος" προδότης κάνει πολυτελείς διακοπές - ελέω κορόιδου - και ο αφελής Βαγγέλης μπαίνει στη μάχη αυτή, η οποία μπορεί να είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τον ίδιο. Το "Γουδί" άρχισε να φαίνεται και το μόνο που λείπει είναι το "γουδοχέρι", το οποίο θα τον συνθλίψει για τις αμαρτίες άλλων. Στην ίδια παγίδα έχουν βάλει και την άεργη, ανεπάγγελτη και συνταξιούχα Φώφη. Μετά τον Παπανδρέου και ο Βενιζέλος την "έκανε" εγκαίρως και θα αφήσει τη Φώφη να εφαρμόσει το Μνημόνιο, το οποίο προφανώς τον έχει κάνει πλούσιο.
Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα κινδυνεύουμε να δούμε το γνωστό "άλλος τρώει και άλλος πληρώνει". Τα "τζάκια" των διεφθαρμένων, των ανώμαλων και των δωσίλογων, αφού εξυπηρέτησαν τα ξένα αφεντικά με την προδοσία τους, αφήνουν τώρα τους αφελείς και τους άσχετους να πάρουν τον "λογαριασμό" ...Άλλος πρόδωσε και άλλος κινδυνεύει να φάει τις "καρπαζιές" ...Μετά από νίκη βεβαίως βεβαίως. 
Περισσότερα,  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: