x

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΠΙΝΕΙ……

 ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 
ΣΥΡΙΖΑ 25%,
Νέα Δημοκρατία 22%.
Ποτάμι 6%,
ΚΚΕ 6%,
Χρυσή Αυγή 5,5%,
Λαϊκή Ενότητα με 5%,
ΠΑΣΟΚ 4,5%
Ένωση Κεντρώων 4,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%
Όπως είναι γνωστό στο πλανήτης μας, από τις σκουληκότρυπες-στοές του Μαυροψύχη βγαίνουν τα μαυροψυχάκια. Τους έχει πιάσει απ” τα γεννοφάσκια τους, επειδή και οι μπαμπάδες τους ήταν στις ίδιες σκουληκότρυπες, και συνεχίζεται το ίδιο καφριλίκι. Τους έχουν πλαισιώσει και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) και ο Μεσαίωνας δίνει και παίρνει.
Μια χώρα όπως η Ελλάδα, που η ιστορία της χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων, και εκτός από τους εφιάλτες έχει να καταδείξει και απίστευτο φως (πνεύματος και φυσικών επιστημών), έχει τεθεί τα τελευταία 15 χρόνια, μετά από την εφαρμογή του νομίσματος (βαμπίρ ευρώ) σε ατελείωτο κίνδυνο αφανισμού.
Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) με τους εφιάλτες των σκουληκότρυπων μαυροψύχηδων πολιτικών, μόνοι τους αποφασίζουν και διαδίδουν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Ρε κάφροι, που νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πρόβατα και μάλιστα ηλίθια, προτού βγείτε καθημερινά στο γυαλί της αποχαύνωσης, δηλ, την τηλεόραση και όλοι μαζί με τς ίδιες ποδιές και γαντάκια που φοράτε, υπερασπιζόμενοι τάχα ότι οι Έλληνες θέλουν το ευρώ, γιατί δεν εξηγείτε τι έχει φέρει το βαμπίρ ευρώ στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια?
Για πιο πράγμα να πρωτομιλήσουμε? Για την οικονομία? Την εξαφανίσετε. Για την ανάπτυξη? Πλέον θα εξαφανιστεί απ” το ελληνικό λεξιλόγιο. Για τη μετανάστευση των νέων που πλέον έχει πάρει μορφή πανδημίας. Αφήσατε στην Ελλάδα μόνο τα παιδιά και τους συνταξιούχους και φέρατε στο όνομα του μαύρου πολιτισμού που υπηρετείτε όλους τους ισλαμοδολοφόνους από το στημένο πόλεμο της μέσης ανατολής (Συρία). Επειδή δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι τί σημαίνει Ισλάμ, σας λέμε ότι έχει στρατιωτική οργάνωση, υπακούοντας οποιαδήποτε στιγμή στον Ιμάμη. Κι έτσι, με την μετανάστευση των Ελλήνων και την εισαγωγή – εισροή αυτών των δολοφόνων στον Ελλαδικό χώρο, φυσικά με την επικάλυψη των γυναικόπαιδων, κινδυνεύει ο Ελλαδικός χώρος να εμπλακεί σε μια νέα Συρία. Επειδή το αφεντικό σας ο Μαυροψύχης σας έχει δώσει τέτοια εντολή.
Ας δούμε τώρα και τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές αν γίνουν, γιατί φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα. Όσοι εμφανίστηκαν στο πολιτικό προσκήνιο αυτή τη στιγμή, στην αρχή ήταν:
1) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου, ΠΑΣΟΚ-μνημονιακό
2)Ζάππειο 1 2 3, θα αλλάξουμε τη συμφωνία του μνημονίου που έκανε το ΠΑΣΟΚ, γιατί και έχει αποτύχει και είναι σε λάθος δρόμο και δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ γιατί πρέπει να λογοδοτήσουμε γι” αυτά που έκαναν στον Ελληνικό λαό.
Αυτά τα είπε η νέα Δημοκρατία, η οποία όταν πήρε τις εκλογές, το Ζάππειο 1 2 3 έγινε τελικά μνημόνιο, δεν άλλαξε τη συνταγή, και φυσικά συνεργάστηκε μ” αυτούς που πριν κατηγορούσε.
Κι έτσι είχαμε νέα Δημοκρατία μνημόνιο, συν ΠΑΣΟΚ μνημόνιο, βορά ο ελληνικός λαός στο βαμπίρ – νόμισμα ευρώ και στον απόλυτο έλεγχο του τερατουργήματος που ονομάζεται ευρωπαϊκή ένωση.
3) Επειδή ο Μαυροψύχης όσα χρήματα χρειάζονται για να ταΐσει τους υπαλλήλους του τα έχει, δηλαδή κόβει χρήματα απ” το μηχάνημα, διάλεξε σε ηλικία 16 ετών ένα μπουμπούκι του συστήματος, το έτος 1990, να δώσει συνέντευξη στο τότε βαρύ πυροβολικό της τότε δημοσιογραφίας των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης), τη Παναγιωταρέα, για τα προβλήματα σχετικά με τις… κοπάνες στο σχολείο.. Επιθυμία του ήταν τότε να μην ενημερώνονται οι γονείς για τις κοπάνες του σχολείου, ώστε οι μαθητές να έκαναν κοπάνα απ” το σχολείο χωρίς άγχος…. (σοβαρότατο πολιτικό θέμα…)
4) Αυτός ο λεβέντης επαναστάτης, (φυσικά όλοι οι επαναστάτες έχουν αριστερό χρώμα, και με καρδιά που φέρνει από Κολοκοτρώνη και Λεωνίδα), αφού ο Μαυροψύχης τον πέρασε και από τα δημαρχιακά δρώμενα, το ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε, μετά από την προδοσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να οδηγήσει την Ελλάδα, πρωθυπουργός πλέον, έξω απ” τα μνημόνια. Η μόνη σίγουρη συνταγή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ήταν να «σκίσει τα ρούχα του» ότι θα βγάλει την Ελλάδα απ” τα μνημόνια και έταξε στους Έλληνες όπως και οι άλλοι, εκτός από τα πολλά «θα θα θα» (κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 750 ευρώ το μήνα.. αλλά μάλλον εννοούσε 750 ευρώ το χρόνο.. η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ θα φύγουν με τις κλωτσιές απ” την Ελλάδα – αλλά μάλλον εννοούσε ότι τις κλωτσιές θα τις φάνε οι Έλληνες).
Και τελικά, μετά τις εκλογές, αντί να σκίσει τα μνημόνια και τα ρούχα του, έσκισε όλους τους έλληνες και όλα τα καλτσόν του.
Ένα τραγικό μέσα σ” όλα αυτά είναι, ότι μ” ένα δημοψήφισμα που αμφιβάλλουμε και μεις οι ίδιοι τι ήθελε να πει ο ποιητής, βοηθώντας στο να κλείσουν και οι τράπεζες πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, να απαντήσει ο ελληνικός λαός ναι στο σατανά Ευρώπη ή όχι στο σατανά Ευρώπη.
Ο καταρρακωμένος, πουλημένος ελληνικός λαός απάντησε ξεκάθαρα «έξω σατανάδες». Τελικά μάλλον πρέπει να στενοχωρήθηκε πολύ με το «όχι» και με τη βοήθεια του λεξικού του Μπαμπινιώτη, αποφάσισε μαζί με το αφεντικό του, τον Μαυροψύχη το «όχι» να το κάνει «ναι», στον σατανά Ευρωπαϊκή Ένωση – βαμπίρ ευρώ.
Μάλιστα, για να μη μείνει μόνος του, οι υπόλοιποι πολιτικοί βρυκόλακες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, του προσέφεραν χέρι βοηθείας, για να μη νιώθει αμηχανία, γιατί αυτοί ήταν από πριν στο πεζοδρόμιο του Μαυροψύχη.
Όμως έχουμε και συνέχεια. Ο πονηρός Μαυροψύχης με τα πονηρά χρήματα και τα πονηρά πολιτικά κόμματα και τους πονηρούς υποψηφίους, θα δώσει στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ψηφίσει δημοκρατικά.
Οπότε έχουμε ΠΑΣΟΚ- μνημόνιο. ΝΔ μνημόνιο. ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο, ποτάμι μνημόνιο, λεβέντης Κεντρώοι μνημόνιο. Κίνημα Παπανδρέου μνημόνιο. Και μέσα σ” όλο αυτό το 80% μνημόνιο, έχουμε ολίγον ΚΚΕ, ολίγον χρυσή αυγή, και ολίγον παλιό σύριζα, έτσι για να μη χαθεί η ελπίδα. Γιατί σ ένα δημοκρατικό λαό πάντα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ελεύθερα ο λαός ένα από τα κόμματα που του προσφέρει ο Μαυροψύχης.
Μαυροψύχη, σου βγάζουμε το καπέλο.
ΥΓ. Από τη χώρα που έρχεσαι, για να αδειάσεις τα κοντέινερ στην Ελλάδα, να προσέχεις από δω και εις το εξής πάρα πολύ τον Ειρηνικό ωκεανό! Γιατί πολώνεται με το CERN…
Αρχιλαμόγιο…

1 σχόλιο:

kataklismos είπε...

Για περισσότερα, διαβάστε..
http://kataklusmosnoe.blogspot.gr