x

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

΄Ολοι τους υπηρετούν τα ύπουλα σχέδια των πονηρών και φορτώνουν την χώρα με πρόσφυγες

Greater Israel
Τα ύπουλα σχέδια των πονηρών φορτώνουν την χώρα με πρόσφυγες
Ο Έλληνας τρέχει σαν τον Βέγγο για να πληρώσει τους λογαριασμούς που τον φόρτωσαν οι Εταίροι του και οι καλοθελητές πολιτικοί του. Σε έχουν συνέχεια στην τρεχάλα να μαζέψεις τα λίγα χάρτινα ελεεινά ευρουλάκια για να πληρώνεις τους τοκογλύφους… και να μην προλαβαίνεις να διανοηθείς τι τερατούργημα οικοδομείται στην Μέση Ανατολή. Και με τι αίμα πληρώνεται αυτή η δημιουργία του.
Η χώρα μας κατέληξε να είναι ο σταθμός πρόσβασης και ελέγχου άλλων πονηρών και δολοφονικών δυνάμεων που μιλάνε για ειρήνη την στιγμή που ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς. Η Ελλάδα έγινε ένας σταθμός προσβάσεως Αράβων πολιτών που ξεκληρίζονται τα σπίτια τους, η γη τους και η οικογένεια τους… Τα νησιά μας κατέληξαν να γίνουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως γιατί οι Ναζί μεταλλάχτηκαν και φώλιασαν μες στους Οργανισμούς των ΟΗΕ-δων…την ΕΕ… των Δυτικών Ευρωπαϊκών προτύπων… με τα ανθρωπιστικά τους σλόγκαν και μάρκετινγκ. Τους ανθρωπιστές του κώλου…της ατομικότητας… του εγωισμού.. του παράφρονα της κατανάλωσης μέχρι αηδίας… του ακόρεστου βόθρου.
Εξηγήστε στους φίλους σας και στους συγγενείς σας γιατί η χώρα μας κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες Άραβες πρόσφυγες
Εξηγήστε τους… εάν δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι… ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι μεγάλοι πόλεμοι εναντίον του Ιράκ-Ιράν-Αφγανιστάν-Λιβύη… η χρόνια πολιτική αστάθεια στην Μέση Ανατολή… γίνονται για την δημιουργία και την ύπαρξη του Σιωνιστικό κράτους του Μεγάλου Ισραήλ.
7
6
karamanlis
PAPANDREOY OPARLAPIPAS
Γιατί οι πολιτικοί μας δεν εναντιώνονται στην ιδέα της ίδρυσης του Μεγάλου Ισραήλ; Γιατί δεν ακούς κανέναν τους να μιλαεί για την πραγματική αιτία πίσω από τους Άραβες πρόσφυγες; Οι εβραίοι πολιτικοί της Ελλάδας όπως ο Σημίτης, ο γέρος Παπανδρέου, ο ΓΑΠ (Γ. Παπανδρέου), ο Παπούλιας, ο Έβερτ, ο Στεφανόπουλος, ο Ράλλης ο εγκληματίας της ελληνικής γλώσσας, ο ύπουλος Σαμαράς που υπόγραφε συνέχεια την προδοσία σου, ο Τσίπρας ο «τελευταίος» προδότης κτλ κτλ ολοι μες το κόλπο είναι…
Εσύ Έλληνα δεν έχεις καταλάβει τι προδοσία παίζεται πίσω από την πλάτη σου και συνεχίζεις να υπηρετείς τον οίκο ανοχής των Εβραίων.
Δες εδώ πιο κάτω τους προδότες εβραίους αν αντέχεις:
http://sinomosiologos.blogspot.nl/2013/12/blog-post_7352.html
Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν ακούς καμία κουφάλα να μιλά για το πραγματικό σχέδιο με τους πρόσφυγες. Η είδηση στα μέντια δεν είναι για την πληροφορισή σου αλλα για τον προγραμματισμό των εγκεφαλικών κυττάρων σου!!! Κατάλαβε για μια φόρα ότι δεν ζεις σε ελληνικό έδαφος αλλά σε εβραϊκό. Όλες σου οι συνήθειες είναι εβραϊκές και όχι ελληνικές, το χρηματονομισματικό σύστημα είναι βασισμένο στην εβραική παράδοση και το κέρδος εις βάρος των άλλων. Ενα οικονομικό σύστημα Βαμπίρ. Γιατί νομίζεις η χριστιανική εκκλησία δεν τους ακουμπά; Γιατί οι πολιτικοί σου δεν φορολογούν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και τους ελληνόφωνους εβραίους πολιτικούς σου; Το Μεγάλο Ισραήλ είναι η αιτία γι αυτό το αίσχος που βλέπουμε καθημερινά με τους χιλιάδες κατατρεγμένους να κινδυνεύουν την ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Το σιωνικό κράτος του Ισραήλ στέλνει τα πλήθη Αράβων στην Ευρώπη σανπρόσφυγες δημιουργώντας ένα τεράστιο χάος σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες… η προσφυγιά χρηματοδοτείτε από την ΕΕ, ΗΠΑ και Γουόλ Στρέιτ για να έρθει στους δρόμους των ευρωπαϊκών λαών… είναι οι ίδιοι οι εβραίοι τραπεζίτες που μοιράζουν δολάρια στους οργανισμούς των προσφύγων για να τους στείλουν στην Ευρώπη και να τους ξεφορτωθούν από την περιοχή.
Περνώντας τουλάχιστον 4 εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες από την Ελλάδα και πόσα άλλα εκατομμύρια που όταν θα γίνει το ΜΠΑΜ θα μείνουν όλοι στην πατρίδα μας.
Μην ξεχνάμε τα 5 εκατομμύρια παλαιστίνιους πρόσφυγες που ο σιωνισμός έδιωξε στις διάφορες Αραβικές χώρες και τα στρατόπεδα έχοντας τους για ενεργειακή τροφή… και θυσιούλες στον Μεσσία τους.
weizmann_and_feisal_1918
Ο Haim Weizman (αριστερά, το όνομα Χαιμ είναι καθαρά ιουδαϊκό) και ο πρίγκιπας Feisal, το 1918, το Ισλάμ βασίζεται πάνω στην εβραϊκή θρησκεία.
Ολα τα κορυφαία ονόματα των ισλαμιστών, συνεργάζονται με το Ισραήλ, παντού έχουν βάλει το χέρι τους και σίγουρα θα το έβαζαν στο Ισλάμ που είναι δική τους εφεύρεση.
Οι Σαουδάραβες μονάρχες και η θρησκεία τους η Ουαχάμπι/Σαλάφι είναι εβραϊκό δημιούργημα. Οι κρυπτοεβραίοι βρίσκονται στην ηγεσία και των αραβικών κυβερνήσεων. Η οικογένεια που κυβερνάει την Σαουδική Αραβία είναι όλοι τους εβραίοι…ο σύμβουλος του Μαροκινού Βασιλιά είναι και αυτός εβραίος.
Αυτά τα ίδια κτήνη προωθούν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη και την Αμερική, έτσι ώστε οι Εβραίοι θα οδηγηθούν από μόνοι τους στο Μεγάλο Ισραήλ… τον αιώνιο σκοπό τους για την δημιουργία της Σιών. Αντιστάσου και οργανώσου στις γειτονιές και στις πόλεις…αρνήσου να συμμετέχεις σε ένα δολοφονικό πολιτικό σύστημα εξοντώσεως ανθρώπων και μην ονειρεύεσαι μια πολιτική λύση που δεν θα έρθει ποτέ..
Την λύση την έχουμε εμείς με την οργάνωση των Ελλήνων σε συνεργασία με την τοπική Αστυνομία στις γειτονιές μας… με την απαίτηση να οπλιστούν μόνο οι Έλληνες πολίτες… γιατί αυτό που έρχεται δεν το έχουμε ξαναδεί…σίγουρα οι τελευταίες γενεές…και μην κάνεις συνέχεια το ίδιο λάθος που έκαναν οι γονείς σου ή και εσύ ο ίδιος να ψηφίσεις τους εβραίους πολιτικούς σου.
Η λύση είναι η αναγνώριση του μεγάλου εχθρού της ανθρωπότητας, του Διεθνή σιωνισμού του κράτους του Ισραήλ και η άρνηση της υπηρέτησης ενός τέτοιου εγκληματικού συστήματος.
Και όπως πάντα όλοι τους περιμένουν εσένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: