x

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέα Φιλική Εταιρεία - Eπιστολή προς Φιλικούς 24.02.2012



Αγαπητοι Φιλοι,
138 ημερες μετα το ξεκινημα του κινηματος της ¨Νεας Φιλικης Εταιρειας¨, προσπαθουμε σημερα να κανουμε μια καταγραφη των πεπραγμενων, να αναλυσουμε τα πραγματικα πολιτικα δεδομενα και να τολμησουμε μια οριοθετηση του πλαισιου των μεσοπροθεσμων εφικτων στοχων.
Καταγραφουμε σημερα περιπου 18.000 Φιλους . Η σελιδα μας στο Facebook δημιουργηθηκε στις 17.01.2012 και μετρησε εως τις 21.02.2012 21.684 επισκεπτες.
Στις 18.02.2012 καναμε την πρωτη μας δημοσια εμφανιση στην Παλαια Βουλη της Αθηνας, οπου ημασταν προσκεκλημενοι σε μια συναντηση ομαδων, οργανωσεων και κομματων του ευρυτερου πολιτικου φασματος, που σκοπευε στην διερευνηση της προοπτικης για μελλοντικες συνεργασιες. Νοιωσαμε αμεσα ενα αισθημα ευθυνης, οταν μετα την ομιλια μας βρεθηκαμε στο επικεντρο του ενδιαφεροντος ολων των παρευρισκομενων.
Η Νεα Φιλικη Εταιρεια εχει αποκτησει εναν υψηλο βαθμο αναγνωρισημοτητας στην δημοσια ζωη και γινεται αποδεκτης προσδοκιων και συναμα ο προπομπος της ελπιδας πολλων συμπατριωτων μας. Δεχτηκαμε αμεσως πολλες και δελεαστικες προτασεις οπως προσχωρησουμε σε αλλες, παλιες και νεες, οργανωσεις και κομματα.
Στο παλαιοκομματικο αυτο παιχνιδι δεν προκειται εμεις να λαβουμε μερος και ειδικα εκει οπου συμετεχουν παλαιοι και νυν βουλευτες.
Αυτο τον καιρο ιδρυονται νεα κομματα, που διεπονται απο δυο διαφορετικους παρανομαστες σκεψης και θεσης, αλλα παντα μεσα ιδιο παλαιοκομματικο πλαισιο, κατα το ...¨αερα πατερα¨....
1. Η light μνημονιακη-νεοφιλελευθερη αντιμετωπιση της κρισης.
2. Η στειρα και σκληρη αντιμνημονιακη αντιδραση.
Οι δυο αυτες κινησεις προερχονται απο ¨ ανεξαρτηκοποιημενους¨ βουλευτες και συνδικαλιστες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Παιρνουν θεση στην αποδοχη η μη του μνημονιου και της δανειακης συμβασης, προτεινουν την παραμονη η μη στο €υρω και μετα ακολουθει ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ. Πολλοι δε ειναι και εκεινοι οι βουλευτες που αιτιολογουν την δραστηριοποιηση τους σε ενα νεο κομμα με την αναγκαιοτητα οπως διατηρηθει η βουλευτικη τους ασυλια, λογω των εκρεμμουντων μηνυσεων εναντιον τους.
Δεν ασχολουνται καν με τα προβληματα της πεινας, της παιδειας, των ασφαλιστικων ταμειων, της ανεργιας,της υφεσης, της απονομης δικαιοσυνης, της εγκληματικοτητος, της παρανομης μεταναστευσης,της γραφειοκρατιας, της ενεργειακης αναπλασης, της εκμεταλευσης του ορυκτου πλουτου, οπως και με την επουλωση των εκατονταδων αλλων πληγων της καθημερινοτητας της ελληνικης κοινωνιας, που χρηζουν αμεση και ταυτοχρονη αντιμετωπιση και θεραπεια.
Το σπουδαιοτερον ομως ειναι, οτι δεν θελουν να αμφισβητησουν το ισχυον πολιτικοοικονομικο καθεστως. Κανεις, απο ολους ανεξαιρετως τους βουλευτες, δεν αντεδρασε, ποσον μαλλον δημοσια στον οφθαλμοφανη και ταυτοχρονα ανεξηγητο πλουτισμο των κομματικων συναδελφων του.
Ποιος ειναι ο βουλευτης που εκανε δικο του θεμα την καταργηση της βουλευτικης και υπουργικης ασυδοσιας, ατιμωρησιας και ασυλιας η την ακυρωση της παραγραφης για ολα τα εγκληματα που διαπραχθηκαν μετα την μεταπολιτευση εναντια στα συμφεροντα του ελληνικου λαου;
Ποιος απο ολους αυτους τους λαοπροβλητους βουλευτες-¨αγωνιστες¨ ονοματισε και στιγματισε τους κλεφτες του δημοσιου πλουτου!;
ΚΑΝΕΙΣ!
¨Το ελληνικο πολιτικο συστημα θα αντεξει ακομη 6 με 9 μηνες μετα τις ερχομενες εθνικες εκλογες....και μετα αναμενεται η πληρης εξαφανιση ολων των μεταπολιτευτικων κομματων και των πολιτικων προσωπικοτητων τους εντος μιας νυκτος...οπως συνεβη στην Ιταλια την επομενη της δολοφονιας του Αλντο Μορο¨ συμπεραινει στην αναλυση του το γερμανικο ΥΠΕΞ, που διενειμε στις 11.02.2012 στα αλλα γερμανικα υπουργεια...
Τα αρρωστημενα μυαλα του Βερολινου και των Αθηνων, που σκαρφιστηκαν το μηνιαιο μπλαφον των 24.- € στα φαρμακα και οριοθετησαν τους μισθους και τις συνταξεις στα 385.-€, που εβαλαν χερι στην ιδιωτικη περιουσια και κατηργησαν το ελληνικο συνταγμα και τους νομους του κρατους, που θεσμοθετησαν την πεινα, την εξαθλιωση και την εθνικη ταπεινωση σαν ενα νεο life- style, δεν σκοπευουν μονον την διαλυση του Ελληνικου κρατους, αλλα τον αφανισμο του Ελληνικου Εθνους.
Ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες της ελληνικης γενοκτονιας. Οδηγουμεθα, οπως καποτε οι Εβραιοι, σαν τα προβατα στα γερμανικα κρεματορια.
Το κινημα της Νεας Φιλικης Εταιρειας εχει θεσει ως πρωταρχικον σκοπο μονον μια και μοναδικη προτεραιοτητα, πριν απο καθε αλλη σκεψη για την ανοικοδομηση της κοινωνιας μας και του Ελληνικου κρατους.
Την απαλλαγη μας απο ολους αυτους τους επωνυμους και ανωνυμους ελληνες και αλλοδαπους εγκληματιες και την παραδειγματικη τους τιμωρια απο τα ελληνικα δικαστηρια. ΟΛΩΝ ανεξαιρετως!
Ολοι οι Φιλικοι ειναι πιστοι εραστες της εφαρμογης των ισχυοντων νομων του ελληνικου κρατους και της υπερασπισης του ελληνικου συνταγματος.
Η ιδεα του κινηματος της Νεας Φιλικης Εταιρειας διαδιδεται απο στομα σε στομα, η διακηρυξη περνα απο χερι σε χερι, ιδρυονται πυρηνες στις πολεις, στα χωρια, στις γειτονιες και στους χωρους δουλειας. Δηλωνουμε Παρων στον δημοσιο διαλογο και κανουμε , με επιχειρηματα, θεμελιωμενες προτασεις. Δεν φορτιζουμε την αντιπαλοτητα και δειχνουμε ενεργα την απεριοριστη αλληλεγγυη μας στον πασχοντα συνανθρωπο μας. Δεν υπαρχουν κοκκινες γραμμες σε θεματα ανθρωπιας.Μεσα απο τις ριζες και τις παραδοσεις των γονιων μας θα ξεκινησει ο δρομος της ανατροπης. Η ελληνικη φυλη απεκτησε μετα απο αγωνες,σπουδη και γνωση χιλιαδων ετων την ταυτοτητα της και δεν προκειται να την υποθηκευσει στην λαιμαργια αυτων που διαθετουν ιστορια πνιγμενη στο αιμα των θυματων τους και μπορουν να κανουν την διαπιστευση τους μονον μεσω Personalausweis (ταυτοτητα προσωπικου εταιρειας).
Η ενεργη παρεμβαση των Φιλων του κινηματος της Νεας Φιλικης Εταιρειας με προτασεις, τοσον για την συλλογικη διαμορφωση ενος ιδρυτικου καταστατικου οσον και για την αναπλαση και επικαιροποιηση του πολιτικου προγραμματος μας (με βαση τις 24 θεσεις της διακηρυξης) ειναι τωρα αναγκαια και επιβεβλημενη.Το ιδιο ισχυει για την δημιουργια ιστοσελιδας, την εκδοση εφημεριδας και την στελεχωση των κεντρων συντονισμου στα μεγαλα αστικα κεντρα και των αλλων υπηρεσιων του κινηματος. Ολοι μαζι μπορουμε να αντιμετωπισουμε καθε εμποδιο. Ειμαστε ολοι το ιδιο, ανεξαρτητα απο το που προερχομαστε. Ειμαστε ολοι απλοι στρατιωτες στην πρωτη γραμμη του αγωνα. Η ιδεα μας καθοδηγει και μας ενωνει.
Μας ενωνει οτι μας χωριζε.....

Νεα Φιλικη Εταιρεια

Επικοινωνια:
nfeteria@web.de …. nfilikos@web.de
Nea Filiki Eteria/ Facebook
Neos Filikos / Facebook
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: