x

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ για Αστυνομία...Στην Πλατεία Καραϊσκάκη ορμάνε Μαροκινοί σε σταματημένα αυτοκίνητα στα φανάρια...

Εδώ και 5-6 μέρες έχω δει ο ίδιος 3 Μαροκινούς να περπατάνε ενδιάμεσα στα αυτοκίνητα που σταματάνε στα φανάρια από τη Μάρνης μέχρι την Αχιλλέως και να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες για να κλέψουν ότι αφήνουν οι οδηγοί στα καθίσματα.Από κινητά μέχρι τσάντες...

Είναι τα ίδια3 άτομα..Ένας ψηλός και εύσωμος,αυτός πάει από την πόρτα του οδηγού για εκφοβισμό και προσπαθεί με το που κάνει να ανοίξει την πόρτα να τρομάξει και να αποσπάσει τον οδηγό.
Από την άλλη πάει σκυμμένος ο άλλος ένας πιο κοντός και προσπαθεί να ανοίξει τις πόρτες την πισω και την μπροστινή από δεξιά ανενόχλητος...Ο τρίτος κάθεται και κοιτάζει από το πεζοδρόμιο (τσίλιες) για το αν υπάρχει κοντά αστυνομία.
Τους έχω δει να το κάνουν 5-6 φορές και είναι οι ίδιοι θρασύτατοι τύποι.
Τους έχω δει στην Αχιλλέως έξω από ξενοδοχείο,στη Μάρνης μετά τον ΟΣΕ και στην Καραϊσκάκη εκεί που στρίβουν για τον ΟΣΕ. 
Από τα πίσω αυτοκίνητα που βλέπουν το περιστατικό όσες φορές έτυχε και τους είδα κανείς δεν κάνει τίποτα και όλοι οι οδηγοί δείχνουν φοβισμένοι μέχρι να γίνει πράσινο το φανάρι για να φύγουν από την περιοχή.
Τώρα το θέμα είναι πότε θα μαχαιρώσουν κανένα οδηγό που θα αντισταθεί ή πότε θα τους πετύχει κανένας οπλισμένος και θα φάει κανένα από τους Μαροκινούς ή ακόμα και πότε θα βρεθεί κανένας να τρελός από τους πίσω οδηγούς να πατήσει γκάζι και να φάει κανένα Μαροκινό..
Εγω δυστυχώς είμαι ηλικιωμένος και με πρόβλημα υγείας και δεν μπορώ να επέμβω.
Αλλά όμως μπορώ να το καταγγείλω,όπως πρέπει να κάνουν όλοι οι ενεργοί πολίτες μόλις βλέπουν κάτι το οποίο παραβιάζει ένα από τα πιο σημαντικά άρθρα μια δημοκρατίας.Την ασφάλεια των πολιτών. 
Η ανοχή είναι συνενοχή και να είστε σίγουροι πως αν σαν πολίτες είμασταν πιο ενεργοί και καταγγέλναμε  όλα όσα έκαναν την Αθήνα γκέτο πλιατσικολόγων σήμερα δεν θα είχε αυτά τα χάλια η πόλη μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: