x

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Γερμανία: " Πνίξτε το σπόρο στο φύτρο του" (Im Keim ersticken).

Η "fragile" ελληνική δημοκρατία ...

Τον Ιούνιο του 1989, όταν οι Ανατολικογερμανοί προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα δεσμά του δικτατορικού κομμουνιστικού καθεστώτος του Έριχ Χόνεκαρ, οι τότε καθεστωτικοί "αλώνιζαν" τα κανάλια και υποστήριζαν ότι το σύστημα του Ανατολικού Βερολίνου είναι η μοναδική "εγγυήτρια" δύναμη για τη  σταθερότητα στην χώρα. Βίοι παράλληλοι με το σημερινό καθεστώς των συμμοριών των αχρήστων, των ανοήτων, των πουλημένων, των δοσιλόγων, των ταγματασφαλιτών, των ψευτοδιανοουμένων, των ακοινώνητων απανθρώπων  "αριστερών" και των "δεξιών",  ανθελλήνικών Εφιαλτών των Αθηνών. Ο Σαμαράς και οι άλλες πολιτικές συνιστώσες της Δικτατορίας  στο γερμανικό προτεκτοράτο "εγγυώνται" με βαρύγδουπες δηλώσεις που θυμίζουν τα καραγκιοζηλίκια των οπαδών του Χόνεκαρ, ότι θα διαφυλάξουν τη σταθερότητα στην πατρίδα μας. Φωνασκούν για να τους ακούσουν τα γερμανικά αφεντικά τους και όχι ο ελληνικός λαός, διότι φοβούνται ότι, στο εγγύς μέλλον, θα τους αφήσουν να"πέσουν" σαν καυτές πατάτες  ... ! Στην  απαγόρευση των πολιτικών συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων στους δημόσιους χώρους, στην  ποινικοποίηση του δικαιώματος της απεργίας και στην ολοκληρωτική απαγόρευση της πρόσβασης της "αντικατοχικής σκέψης και γνώμης" στο κοινό μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ ... εναποθέτουν οι καθεστωτικοί τις ελπίδες τους για το πολιτικό και οικονομικό μέλλον τους.
Μόνο οι Γερμανοί του Βερολίνου δεν εμπιστεύονται τα "γιατροσόφια" των υποτακτικών τους στην Αθήνα καισχεδιάζουν ήδη για την επόμενη μέρα .....

Το γερμανικό σχέδιο για τον globalen Νότο: Im Keim ersticken!

Το Ινστιτούτο για πολιτική και θέματα ασφαλείας στο πανεπιστήμιο του Κιέλου ( Institut für Sicherheitspolitik an der Universität Kiel (ISPK)) παρουσίασε σε μια μυστική εκδήλωση της "Γερμανικής εταιρείας για εξωτερική πολιτική" (Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik (DGAP) ) την μελέτη/σχέδιο για ...την καταπολέμηση των εξεγέρσεων/επαναστάσεων στις χώρες του "globalen Νότου" ( "Counterinsurgency"). O επιστημονικός συνεργάτης του ΙSPK, Robin Schroeder, είναι o συγγραφέας του σχεδίου, που παραγγέλθηκε από τοΟμοσπονδιακό Υπουργείο Αμύνης όπως και όλα τα άλλα για τις προηγούμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις των Γερμανών στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και  στο Κόγγο, παρουσίασε ο ίδιος την μελέτη του. Στην εκδήλωση  μίλησαν επίσης ο διευθυντής του ISPK Joachim Krause, ο ειδικός στη στρατιωτική πολιτική για το κόμμα των Γερμανών Πρασίνων, Winfried Nachtwei (Büdnis 90/Die Grünen)  καθώς και ο διοικητής της 26ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, ο ταξίαρχος Andreas Helmut Hannemann (Luftlandebrigade 26 der Bundeswehr).
Το ISPK  βασίζεται στην  "Counterinsurgency-Μελέτη " του για τις "εύθραστες" χώρες του Νότου στις εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Γερμανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν και ειδικά στην περιφέρεια του  Kunduz. Η καταστολή μιας λαϊκής εξέγερσης κατά των γερμανικών συμφερόντων σε μια χώρα που κυβερνάται από "δοσιλόγους" δεν θα πρέπει πλέον να γίνεται με οικονομκές επενδύσεις σε φιλολαϊκά μέτρα  με τον απώτερο σκοπό να εξευμενίσουν τους "πεινασμένους" επαναστάτες και να τους πείσουν να συνεργαστούν με το υπάρχον καθεστώς. Τουναντίον, υποστηρίζεται στην εισήγηση του ISPK προς το Γερμανικό Υπουργείο Αμύνης, οφείλουν οι κατοχικές δυνάμεις με την βοήθεια των μονάδων των τοπικών Κollaborateure (συνεργατών των δυνάμεων κατοχής) να απομονώνονται οι αρχηγοί των μονάδων αντίστασης και να δολοφονούνται από ιδιώτες και ταυτόχρονα τα αντιμέτρα κατά των εξεγερμένων να είναι τόσο έντονα και σε προσωπικό επίπεδο που να τους αναγκάσει από επιτιθέμενους να μετατραπούν σε τρομοκρατημένους αμυνόμενους. Η κάθε εξέγερση πρέπει να πνίγεται εν τη γεννέση της.

Ο πολίτης της χώρας αυτής πρέπει να έχει την αίσθηση ανά πάσα στιγμή ότι παρακολουθείται από το σύστημα. Η δυνατότητα ύπαρξης μιας βιομετρικής συλλογής όλων των πληροφοριών για τον κάθε  πολίτη ξεχωριστά, που ταυτόχρονα, μέσω των μέτρων που θα εξαγγέλονται από το σύστημα,θα πληροφορείται ότι διαθέτει μηδενικά προσωπικά δεδομένα και θα διακατέχεται από  την αίσθηση της ιδίας συνεχούς παρακολούθησης του με αποτέλεσμα τον εκφοβισμό του και την πλήρη υποταγή του στο καθεστώς.Ο εξαναγκασμός του πολίτη στην παροχή μιας συνολικής εικόνας του στο "φάκελο" του μέσω των πολλαπλών, υποχρεωτικών ατομικών δηλώσεών του προς τις ερωτήσεις που του θέτει το καθεστώς θα έχει σαν αποτέλεσμα την εξάλειψη όλων των πιθανών στεγανών μιας κοινωνίας. Ο πολίτης πρέπει να βομβαρδίζεται καθημερινά με φιλτραρισμένες ειδήσεις των ΜΜΕ που θα έχει σαν επακόλουθο να τον "διδάξει" ότι με μια εξέγερση θα μπορούσε να αποκομίσει σε μια "κλίμακα κέρδους", αν νικούσε ... ένα "πέντε" λ.χ., αν έχανε ... θα έχανε τα πάντα και αν συνεργαζόταν με τις δυνάμεις κατοχής θα ... αποκτούσε ένα  'δύο".
Η μελέτη του Πανεπιστημίου του Κιέλου υιοθετεί για το στάδιο της καταστολής/ του πνιξίματος μιας λαϊκής επανάστασης στις χώρες του "Νότου"  την "νατοϊκή" ορολογία   "Shape, Clear, Hold and Build".
Με  έργα οδοποιϊας θα δημιουργούνται θέσεις εργασίας, που μαζί   με την παροχή τροφίμων και δυνατοτήτων περίθαλψης και σπουδών ή μαθητείας ... θα επιβραβεύονται οι "συνεργάτες " του καθεστώτος. Τα  "Quik Impact Projekts" σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τις "χάντρες και τα καθρεπτάκια" που προορίζονται για τους "ιθαγενείς" που είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν το καθεστώς των δυνάμεων κατοχής.
Ο γνωστός νεοναζιστής ταξίαρχος Andreas Helmut Hannemann είναι διοικητής της 26ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, της γνωστής ως "Saarlandbrigade", που διέπρεψε στον πόλεμο του Αφγανιστάν. Οι στρατιωτικοί που την απαρτίζουν είναι γνωστοί  για την θηριωδία που επέδειξαν έναντι του  άμαχου αφγανικού πληθυσμού όπως και από τον ευλαβή σεβασμό τους  και την πίστη τους  στα ήθη και στις παραδόσεις  της χιτλερικής Wehrmacht. Οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και οι οπλίτες της 26ης ταξιαρχίας  μαθαίνουν τώρα ...  Ελληνικά!                                                              

Καλώς να μας ορίσουν.... (στα ελληνικά) ... θα φάνε καλά!!!

Ρωτάμε τις Αυτού Εξοχότητες, die sehr geehrten Herren Reichenbach, Fuchtel und Dold.

Υπάρχουν νέες ανάγκες για "εξειδικευμένο προσωπικό" και νέες  αντίστοιχες "θέσεις εργασίας" στο Ομοσπονδιακό Γερμανικό Υπουργείο Αμύνης, με βάση την παραγγελθείσα, από το ίδιο, .εισήγηση και μελέτη  του Robin Schroeder και του  Ινστιτούτου " ISPK"  στο Πανεπιστημίου του Κιέλου, που περιγράφει λεπτομερώς την δράση και σκιαγραφεί τα πλαίσια μέσα στα οποία θα πολεμήσουν  οι Γερμανικές στρατιωτικές Δυνάμεις όταν επαναστατήσουν οι Λαοί στις χώρες με τις "fragilen Δημοκρατίες" και τις "κυβερνήσεις των Δοσιλόγων"  στον"globalen Νότο"????

Άν η απάντησή Σας σε αυτό το ερώτημα είναι "ΝΑΙ", τότε επιτρέψτε μας τις παρακάτω ερωτήσεις.:

Την 01.05.2013 έγινε γνωστή η παραπάνω αναφερθείσα μελέτη, τόσο ως προς το περιεχόμενό της και  το συγγραφέα της όσο και προς τους εντολοδόχους και πληρωτές της "παραγγελίας". Στην Μελέτη αυτή γίνονται εισηγήσεις προς το Γερμανικό Δημόσιο για την διάπραξη εγκλημάτων στο εξωτερικό κατά της ανθρωπότητας και προτάσσεται ως μοναδική γενική αιτιολογία το Γερμανικό/Δυτικό συμφέρον. Επειδή αυτή η μελέτη και οι εισηγήσεις που γίνονται σε αυτήν, εν είδη συμπερασμάτων, αντίκεινται στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Σύνταγμα και γενικά στους Νόμους του Γερμανικού κράτους, ρωτώ αν, πότε και πώς κινήθηκε από την Εισαγγελία του Κιέλου, του Βερολίνου και της Καρλσρούης η αυτεπάγγελτη δίωξη κατά παντός υπευθύνου???

Αν το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας  " ζητά προς πρόσληψη " πράγματι ιδιώτες δολοφόνους, τότε θα υπάρχουν ήδη στις προαναφερθείσες χώρες του Νότου και οι αντίστοιχες λίστες των ανθρώπων που θα πρέπει να"εξαφανιστούν".

Υπάρχει η "ελληνική λίστα" των, από τους εκπροσώπους των Γερμανικών αρχών, προβλεπομένων Ελλήνων προς"εξαφάνιση";
Ποιός είναι ο συγγραφεύς της ελληνικής λίστας και βάσει ποιών κριτηρίων την κατήρτισε;  
Οι οικογένειες και τα παιδιά των "καταδικασθέντων", από το δίκαιο των Γερμανικών Δυνάμεων κατοχής, Ελλήνων θα ακολουθήσουν την μοίρα και την τύχη των "εξαφανισθέντων" ή θα τους επιτραπεί να ζήσουν υπό συνθήκες αναστολής;
Θα κινήσει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με βάση τα αναφερθέντα στοιχεία,  την διαδικασία της  αυτεπάγγελτης δίωξης κατά παντός υπευθύνου;

Εμείς οι Έλληνες τί κάνουμε τώρα;

Οι Γερμανοί και οι λοιποί τοκογλύφοι έχουν χώσει για τα καλά τα "κουλά" τους στο νταβά με το ελληνικό μέλι. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας και τα λαμόγια των Αθηνών έχουν ευθυγραμμιστεί με ευλαβική δουλικότητα με τα συμφέροντα των Γερμανών και είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν "γη και ύδωρ" για να μην χάσουν την εξουσία ώστε να μην υπάρξει  κίνδυνος  να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό για όλα τα εγκλήματά τους.  

Οι ιστορικές αρρώστειες της Φυλής μας είναι ο πραγματικός εχθρός του Ελληνικού Έθνους. Ο φθόνος, η κομματική προσωπολατρεία, ο ωχαδελφισμός, η προχειρότητακαι άλλα πολλά οδήγησαν τον Έλληνα και την τύχη του στην καταστροφή . Όταν μάθουμε πάλι να χαιρόμαστε και να λυπόμαστε μαζί με το γείτονά μας, τότε θα  ανακαλύψουμε σαν κοινωνία το "μαζί" και το "ενωμένοι", τότε θα αποκτήσουμε την δύναμη της ψυχής και το φρόνημα για να στείλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να πάρουμε επιτέλους την τύχη μας και την πατρίδα στα χέρια μας.

Το Ελληνικό Πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί και να λυθεί μόνο με την προϋπόθεση ότι θα ισχύσει πραγματικά το εθνικό Αξίωμα: "Η ισχύς εν τη ενώση".
 Καλούμεθα όλοι  να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην Πατρίδα, στη Σημαία, στον Ελληνισμό  και στην Ελευθερία!!!   
 
 Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και τώρα ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος 


 Νέα Φιλική Εταιρεία


Πηγές:
1. Counterinsurgency als Augabenfeld der deutschen Außen- und Sicherheitspolitik. Studienvorstellung 14.04.2013; dpag.org
2. Robin Schroeder (ISPK): Counterinsurgency. Erfahrungen, Strategien und Aussichten unter besonderer Berücksichtigung des ressortübergreifenden Ansatzes (Abschlussbericht). Kiel 30.01.2013/ 
(Präsentation). Berlin, 15.04.2013
3.Rot scheint die Sonne im Kongo, Einsatzbereit, jederzeit, weltweit und Die Hohe Schule der Infaterie.
4.Luftlandebrigade 26- Auftrag; www.deutschesheer.de 07.08.2012
5.Rezension: Marc Thörner: Afganistan-Code, Demokratie "nicht prioritär", Gezieltes Töten im großen Stil und Urban Operations (II)
6. Partner ohne Uniform.
7. Ressortubergreifende Leitlinien.
8. german-foreign-policy.com Berlin/Kiel, 01.05.2013


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: