x

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

«Ερωτες, μπίζνες και ναρκωτικά»

Αναστάτωση στα σαλόνια της Αθήνας


Μια βόμβα μεγατόνων, που απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική ζωή της Ελλάδας και να απομυθοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να εκραγεί το προσεχές διάστημα. 

Αυτό...

τουλάχιστον ισχυρίζεται γερμανική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός ιστότοπος WikiLeaks διαθέτει ντοκουμέντα για την ερωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών, από τα αρχεία της CIA. 

Εάν αυτό δεν ανήκει σε ένα ακόμη από τα σχέδια που εξυφαίνονται στο Βερολίνο αυτήν την περίοδο και στόχο έχουν να προκαλέσουν νέες αναταραχές στην Ελλάδα, η προαναγγελία των καυτών μυστικών που έως σήμερα ανήκαν στη σφαίρα των φημών αναμένεται να δημιουργήσει σάλο και να προκαλέσει κλυδωνισμούς στο πολιτικό σύστημα. 

Εάν δε αναλογιστούμε την κρισιμότητα των στιγμών, η δημοσίευση τέτοιων εκθέσεων ίσως ανατρέψει προγραμματισμούς και σχέδια.

Πρόκειται -όπως υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα- για έγγραφες αναφορές-σοκ Αμερικανών διπλωματών, οι οποίοι υπηρετούσαν έως πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή τους την έρευνα στην προσωπική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών.

Στα εν λόγω ντοκουμέντα φέρεται ότι υπάρχει πλούσιο σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό από την ιδιωτική ζωή κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών, ενώ φωτιές αναμένεται να ανάψουν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που υπάρχουν ανάμεσα σε κορυφαία πολιτικά στελέχη του τόπου με άνδρες ερωτικούς συντρόφους, καθώς έχει καταγραφεί η ζωή τους από την παιδική τους ηλικία έως σήμερα.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα, υπάρχουν και για τη ζωή κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών, όπου γίνεται εκτενής αναφορά.

Εκείνοι που συνέταξαν τις σχετικές εκθέσεις σημείωναν με καυστικές λεπτομέρειες εκτός από τις προσωπικές στιγμές των «θυμάτων» τους ακόμη και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η έκθεση που κάνει αναφορά σε επιχειρηματίες αλλά και στην εμπλοκή τους σε μια σειρά από υποθέσεις.

Ιδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναγράφεται: «Κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, στον χώρο της ψυχαγωγίας, δύο γόνων -ενός γιου κορυφαίου επιχειρηματία σε συνεργασία με τον γιο πολιτικού, ο οποίος εμπλέκεται σε μίζες, πάσης φύσεως». 

Για τους δύο γόνους υπάρχει ειδική σημείωση, που κάνει λόγο για εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες!

Να σημειώσουμε ότι δεν θα είναι πρώτη φορά που στα WikiLeaks θα υπάρχουν αναφορές σε πολιτικούς της Ελλάδας, μια και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί μια σειρά από εκθέσεις με συγκεκριμένες αναφορές σε Ελληνες πολιτικούς. 

Εως τώρα όμως οι αποκαλύψεις δεν είχαν ροζ στοιχεία, αλλά ήταν επικεντρωμένες σε πολιτικές αναφορές και «πορτρέτα». 

Η δημοσίευση αυτών των εγγράφων -εάν γίνει- ήδη προκαλεί πονοκεφάλους σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα αλλά και... αδυναμίες Ελλήνων πολιτικών αλλά και γόνων επιχειρηματιών.



Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: