x

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έλληνες 2013: "Κατάσταση πολιορκίας".

Οι απαντήσεις στις δύο ερωτήσεις που βασανίζουν την ελληνική κοινωνία τη στιγμή που ζει μέσα στον όλεθρο της ελληνικής κρίσης και είναι αναγκασμένη να μετρά καθημερινά τα νεκρά παιδιά της, είναι τα ζητούμενα που θα την οδηγήσουν στην έξοδο από το σημερινό αδιέξοδο.

Η πρώτη ερώτηση, για το " .... πώς φτάσαμε σε αυτή την κρίση;" απαντάται με το ερώτημα, " πώς κατόρθωσαν οι γόνοι των οικογενειών που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς το 1941-44 να κρατούν σήμερα στα χέρια τους τα ηνία του  πολιτικού συστήματος, των ΜΜΕ, των Τραπεζών, της Υγείας, της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, των Εργολαβιών, των Υπηρεσιών, των Μεταφορών και είναι ιδιοκτήτες των φιλέτων της ελληνικής γης;"

Η δεύτερη ερώτηση, για το "... πώς θα βγούμε από την κρίση;" απαντάται με την ερώτηση, " ... ποιά θα ήταν η αντίδραση της Πηνελόπης Δέλτα στην ελληνική κρίση, αν ζούσε σήμερα;"

Εμείς οι Έλληνες, εν έτει 2013, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας μια αξιοπρεπή διαβίωση, στέγαση, περίθαλψη και εκπαίδευση. Σε περίπτωση ασθένειας χρειαζόμαστε πολλά χρήματα και γνωριμίες για να έχουν οι άνθρωποί μας μια άμεση και σωστή ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ειδάλλως θρηνούμε τους νεκρούς μας. Τα παιδιά μας πηγαίνουν σε "αφοπλισμένα" σχολεία όπου το κράτος έχει προνοήσει να μην διαθέτουν έστω και τα στοιχειώδη σε ανθρώπινο δυναμικό ή σε τεχνικό υλικό. Οι γονείς μας είδαν το κράτος να κλέβει μαζί με τους επιτήδειους τα ασφάλιστρα, που πλήρωσαν στα ασφαλιστικά ταμεία από τους κόπους μιας ζωής και τώρα καλούνται από αυτό το κράτος-κλέφτη να αποδεχτούν την αυθαίρετη μείωση των συντάξεών τους στα επίπεδα πείνας. Η απόκτηση τέκνου θεωρείται από τους κρατούντες ως αδίκημα και οι γονείς διώκονται φορολογικά.

Η ποινικοποίηση της φτώχειας ξεπέρασε τα όρια της ανθρώπινης αξίας. Ένας δολοφόνος τιμωρείται με φυλάκιση για το έγκλημά του και όταν αποφυλακίζεται, ο νόμος θεωρεί ότι ο εγκληματίας ξεπλήρωσε το "χρέος" του προς το θύμα του και προς την κοινωνία. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για έναν οφειλέτη του κράτους που οδηγείται στη φυλακή επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει και παραμένει φυλακισμένος μέχρι να εξοφλήσει την οφειλή του. Η ιδιωτική περιουσία μας και οι αποταμιεύσεις μας ανήκουν δια νόμου στο κράτος και στους δανειστές του. Οι νόμοι, το Σύνταγμα και οι αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων γίνονται αποδεκτές,σεβαστές και εφαρμόζονται,  μόνο όταν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κρατούντων και των αφεντικών τους. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποτελεί πλέον προνόμιο των πλουσίων. Αν δεν πληρώσει το παράβολο δεν μπορεί να καταγγείλει ο πατέρας τον βιαστή του παιδιού του ή ο νοικοκύρης τον κλέφτη της περιουσίας του.

Η συστηματική αποσύνθεση του θεσμού της οικογένειας, που στοχεύει στην καταστροφή των πυλώνων που στηρίζουν το οικοδόμημα της ελληνικής κοινωνίας, συνοδεύεται ταυτόχρονα από την προσχεδιασμένη αποδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Δικαιοσύνης, τον εξευτελισμό της Ορθοδοξίας, τον διασυρμό των Ελλήνων Ηρώων και των αγώνων τους, την παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας και την απαξίωση της Ελληνικής Γλώσσας. Η Ελλάδα μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον διαμελισμό της  και ο Ελληνισμός στον αφανισμό του.

Το αυταρχικό ελληνικό μεταπολιτευτικό πολιτικό καθεστώς στηρίζεται στους εκάστοτε κυβερνούντες και αντιπολιτευομένους τους, που από καιρό σε καιρό εναλάσσουν εαυτούς ως ενδύματα που φορά ο "Μανωλιός" της εξουσίας. Η πραγματική εξουσία  στην πατρίδα μας ήταν από την ημέρα της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό μέχρι και σήμερα στα χέρια αποκλειστικά των ξένων "φίλιων" δυνάμεων. Οι τωρινοί κυβερνούντες είναι τα ανδρείκελα των Γερμανών, των τοκογλύφων δανειστών και των ιδίων, χαμηλού διανοητικού επιπέδου, ικανοτήτων τους. Οι ανερχόμενοι αστέρες της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτουν  ήδη το κυβερνητικό επίπεδο σε ικανότητες αλλά έπρεπε να παλέψουν για να νομιμοποιήσουν το δικαίωμά τους,  να ανέλθουν στην εξουσία. Πέτυχαν την αναγνώρηση που επεδίωκαν  με τις πρόσφατες επισκέψεις του αρχηγού τους στο Βερολίνο και στο ΔΝΤ....

Στις επόμενες εκλογές  ο Έλληνας ψηφοφόρος, που επιθυμεί την άμεση έξοδο του από την κρίση, θα έχει να αποφασίσει ανάμεσα στα κυβερνητικά και στα αντιπολιτευτικά κόμματα, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους σε ιδεολογικό, προγραμματικό και ηθικό επίπεδο μόνο σε ένα σημείο ... στη γραβάτα που φορούν ή δεν φορούν οι πολιτικοί που τα αντιπροσωπεύουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αν ζούσε σήμερα η κα. Πηνελόπη Δέλτα θα αποφάσιζε να αντισταθεί και να ξεσηκωθεί, εφαρμόζοντας πιστά το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος.

Αυτό θα κάνουμε και εμείς. Θα ακολουθήσουμε τον Ελληνικό Δρόμο για να πάρουν οι Έλληνες την Ελλάδα στα χέρια τους.

Η άμεση σύλληψη και τιμωρία των κατακτητών, των δοσιλόγων και των κλεφτών από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι το πρώτο ζητούμενο.
Η δήμευση των περιουσιών τους και η επιστροφή των κλεμμένων από τις περίπου 30.000 οικογένειες, που καταλήστευσαν τον τόπο μας τα τελευταία 38 χρόνια, όπως και η άμεση πληρωμή των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων θα αποτελέσει τον επόμενο παράλληλο στόχο.
Ο Ελληνικός Λαός θα ζει επιτέλους σε μια ξεχρεωμένη χώρα, θα εκμεταλεύεται μόνος του το δημόσιο  πλούτο και θα επενδύει τα κεφάλαιά του στην Παιδεία, στην Έρευνα, στην Τεχνολογία, στην Παραγωγή, στην Προστασία του Περιβάλλοντος και στις υποδομές της Πατρίδας του. Το χτίσιμο μιας νέας, ισχυρής, δημοκρατικής Ελλάδας  όπου οι θεσμοί  και το κράτος δικαίου  θα υπηρετούν, θα σέβονται και θα προστατεύουν το λαϊκό συμφέρον και όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως, αποτελεί τον τελικό κοινό σκοπό  όλων των "ελευθέρων πολιορκημένων" που τώρα υποφέρουν, αγωνιούν και έχουν αποφασίσει να ανατρέψουν το πεπρωμένο τους.

Ο καιρός  των ξένων αφεντικών περνά  στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας αμέσως μόλις οι ενωμένοι Έλληνες αποφασίσουν να πάρουν την τύχη και το μέλλον τους στα δικά τους χέρια.

Εμπρός, όλοι μαζί, να αποτινάξουμε το ζυγό της τυρανίας  για  να βγούμε από το βούρκο της κοινωνικής εξαθλίωσης και της εθνικής ταπείνωσης.

Η Ελλάδα είμαστε εμείς, οι Έλληνες και μας ενώνει ότι μας χώριζε.

Νέα Φιλική Εταιρεία



Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: