x

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 400 ιερείς προσλαμβάνει εσπευσμένα το ρωσικό ΥΠΑΜ - Πάνε σε Συρία και Α.Μεσόγειο

Tο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα προσλάβει περί τους 400 στρατιωτικούς ιερείς, καθώς τα 2/3  των στρατιωτών και των αξιωματικών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δηλώνουν βαθιά θρησκευόμενοι και πιστοί ορθόδοξοι.
Ήδη, όπως μεταδίδει το RIA Novosti, οχτώ στρατιωτικοί ιερείς αποφασίστηκε να σταλούν στον Στόλο της Βαλτικής στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, ως μέρος του προγράμματος για την αποκατάσταση του θεσμού των στρατιωτικών ιερέων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που ίσχυε από τον 18ο αιώνα μέχρι τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.
Αποστολή τους είναι να ενισχύσουν το ηθικό και την πειθαρχία στις τάξεις του στρατεύματος. Οι δύο από τους οχτώ στρατιωτικούς ιερείς, έχουν ήδη σταλεί και υπηρετούν στην ταξιαρχία αεράμυνας του Στόλου της Βαλτικής και σε ένα τμήμα πεζικού του Στόλου (πεζοναύτες) και οι υπόλοιποι έξι σε άλλες μονάδες και το Ναυτικό Ινστιτούτο Βαλτικής, όλα με έδρα τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.
O θύλακας είναι "σφηνωμένος" αναμέσα στην Πολωνία και τις νατοϊκές βαλτικές δημοκρατίες και σε περίπτωση κρίσης αναμένεται να αποτελέσει "θερμό" σημείο.
Επίσης προβλέπεται να διατεθούν ιερείς και στις μονάδες ττων Πεζοναυτών που έχουν ανπτυχθεί στην Α.Μεσόγειο και την Συρία
Τα στοιχεία για το ρωσικό στράτευμα δείχνουν ότι το 83% είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, το 8% μουσουλμάνοι και 9% οπαδοί άλλων δογμάτων.
Οι ιερείς θα έχουν και ως αποστολή να απαλύνουν τον πόνο στους στρατιώτες στις τελευταίες τους στιγμές αν έχουν κτυπηθεί από εχθρικά πυρά. Να τους εξομολογούν και να τους "συγχωρέσουν".
Η όλη διαδικασία και το εσπευσμένο της μαζικής πρόσληψης ιερέων σίγουρα μόνο καθησυχαστικό δεν είναι...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

Εμφανίζονται 5 από 33 σχόλια

  • Maximilian Archer
    ποιο ειναι το ζορι;ο ενας θελει χερουβιμια να τον χαϊδευουν την ωρα που κοιταει τ αντερα του να κρεμονται και ο αλλος να θυμαται τα κολαρακια της νατασσσας
    Αλλος να σκεφτεται τους απιστους που εσφαξε και ο αλλος ποσα λεφτα θα δωσει η ασφαλιστικη στα παιδια του
    Υπαρχει δεν υπαρχει θεος, αλλαχ, βουδας και ρασταφαραϊ το θεμα ειναι πως ολοι θελουν καποια ... εξασφαλιση...
    Αμμεσως να φτυσετε
    Και παλι καλα που ο ρωσσος το σκεφτηκε
    Αν ξεκιναγε κατι τετοιο εδω θα εβγαιναν οι αριστεροι να λενε αυτοι που θελουν παπαδες να τους πληρωσουν απ την τσεπη τους αυτοι που θελουν αλλαχ ... κοντα μας!
    Τι μαλακια εχει χτυπησει τη διανοηση στους βαθυτερους νευρωνες της


  • byron06
    Τελικά κατάλαβαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν για τον Άσσαντ είναι η...προσευχή.

  • PERI GREECE
    οσο πιο γρηγορα τοσο πιο καλα..μακαρι να αλληλοσφαχτουν και ελπιζουμε σε μεγαλες απωλειες αμερικανων τουρκων εβραιων και γερμανων οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα για μας καθως οι χωρες με αυξημενη στρατιωτικη και οικονομικη δυναμη πρεπει να αφαιρεθουν απο το χαρτη

  • ByzantineWarhead
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΟΥΤΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΥΜΑΡΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: