x

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Κοινωνικό ιατρείο για εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες


Περί τους 300 με 400 ανασφάλιστους πολίτες αναμένεται να εξυπηρετεί ημερησίως το ιατρείο κοινωνικής αποστολής για εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες.
 
To νέο ιατρείο εγκαινιάζεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και την ίδια τη ΓΣΕΒΕΕ. Το ιατρείο θα λειτουργήσει ως παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο κέντρο της Αθήνας και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από την επόμενη εβδομάδα.
 
Όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, το ιατρείο ξεκινά με τις ειδικότητες του παθολόγου, του καρδιολόγου, του παιδιάτρου, του ορθοπεδικού και του βιοπαθολόγου και όταν χρειάζεται, θα δίδεται θεραπεία εντελώς δωρεάν μέσα από φάρμακα, που θα συνταγογραφούν οι εν λόγω ιατροί.
 
Ο κ. Πατούλης ανακοινώνει έως το τέλος του μήνα και τη λειτουργία ενός ακόμη κοινωνικού ιατρείου, το οποίο "στήνεται" με τη σύμπραξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
 
"Ήδη, το ιατρείο κοινωνικής αποστολής που έχει συγροτηθεί από τον ΙΣΑ και την αποστολή της Αρχιεπισκοπής έχει αριθμήσει 28.000 επισκέψεις στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και έχει μοιράσει αντίστοιχα φαρμακευτική αγωγή σε όλους αυτούς τους χιλιάδες συμπολίτες μας τους ανασφάλιστους, όπου και όταν το χρειάζονταν", συμπληρώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
 
"Ο χώρος έχει διαμορφωθεί σε ένα σύγχρονο πολυιατρείο. Μπορούμε να δεχόμαστε από την επαύριο ξεκινώντας με βασικές εκστρατείες προληπτικής ιατρικής που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πέντε διαφορετικών ειδικοτήτων", προσθέτει και εξηγεί ότι το ιατρείο θα λειτουργεί με τη μέθοδο του voucher.
 
Tµήµα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: