x

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ: ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ "ΑΚΡΑΙΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

Το βίντεο είναι από την χθεσινοβραδυνή (Κυριακή 20 Νοέμβρη 2011, ώρα 11.55 τα μεσάνυχτα) συνέντευξη του νέου υπουργού Μεταφορών Μάκη (Μαυρουδή) Βορίδη στο «Mega», στον πάμπλουτο αναρχοκομμουνιστή δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη. Πρόκειται για όλα όσα είπε ο 47χρονος Βορίδης, χωρίς να κόψουμε ούτε μιά λέξη.
Όπως θα δείτε, ο Βορίδης αποκηρύσσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Πατριωτικό παρελθόν του: 



1) Δηλώνει μετανιωμένος για τις σχέσεις του με τον κουμπάρο του Ζάν Μαρί Λεπέν (3:10 του βίντεο), ο οποίος και τον πάντρεψε με την παιδίατρο Δανάη Μιχελάκου το 2003.

2) Μετανοεί γιατί το 1985 υπήρξε Αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, του κόμματος του Γεωργίου Παπαδοπούλου (4:10 του βίντεο). Ο κρετίνος Βορίδης λέει τρείς φορές πως ήταν Αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ το 1983, ενώ η ΕΠΕΝ ιδρύθηκε έναν χρόνο αργότερα: Το 1984! Τόσο άχρηστος είναι ο νέος υπουργός...


3) Μετανιώνει για την Κόκκινη Κάρτα στους Ξένους Μετανάστες (5:38 έως 8:00 του βίντεο). Στο 7:18 του βίντεο, ο Δηλωσίας Βορίδης τάσσεται κατά του Ελληνικού Αίματος, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει πως Έλληνες είναι μόνο όσοι έχουν ελληνικό αίμα στις φλέβες τους! 


4) Στο 8:40, ο Βορίδης δηλώνει πως δεν πιστεύει ότι οι Εβραίοι κυβερνάνε τον Κόσμο!

Η πλάκα είναι ότι ο Βορίδης πάει κόντρα με την γραμμή Καρατζαφέρη, δηλώνοντας (2:21 του βίντεο) Εθνικο-ΦΙλελεύθερος, ενώ ο Καρατζαφέρης έχει επανειλημμένως δηλώσει πως μισεί τον Φιλελευθερισμό.

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή της υπουργοποίησης του πρώην τσεκουράτου εθνικιστή ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, όταν το Σύστημα θέλει, καθαγιάζει ακόμα και τα...τσεκούρια!

Στα πλαίσια λοιπόν της "ενσωμάτωσης" Βορίδη και Λαος στο κατεστημένο, το κανάλι του Μπόμπολα ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΔΩΡΑΚΙΑ από τον νέο υπουργό ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ανέλαβε το "ξέπλυμα" του απαράδεκτου, για τους αναρχοκομμουνιστές, παρελθόντος του!

Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με την παρουσία Καρατζαφέρη στην παρουσία ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Παπαχελά, για την οποία γράψαμε πως αποτελεί το...επιτίμιο των υπηρεσιών του στο Σύστημα ή αλλιώς, τα τριάκοντα αργύρια του ΙΟΥΔΑ!

Αυτοί είναι οι...Εθνικιστές που υποστηρίξατε και υποστηρίζετε ακόμα (;) κορόιδα ψηφοφόροι του Λαος!

Ξεπουλάνε την ιδεολογία τους και αποκηρύσσουν το παρελθόν τους, με αντάλλαγμα υπουργικές γραφειάρες και εκθειαστική προβολή από φανατικούς ανθέλληνες!

Αυτή ήταν η "ρήξη και αναττροπή" που σας υπόσχονταν!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: