x

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ "ΣΚΛΗΡΗ" ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα" το κόμμα του Α.Λοβέρδου


"Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα" είναι το όνομα του κόμματος που ίδρυσε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην πολιτική συνδιάσκεψη της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ που επίσης ο ίδιος είχε ιδρύσει.
Στην ομιλία του στο κατάμεστο γήπεδο του Σπόρτινγκ ο Α.Λοβέρδος υπογράμμισε: "Σπάμε, σήμερα, εδώ, την αμηχανία και την αδράνεια του πολιτικού συστήματος, που προκαλείται από μία τρικομματική κυβέρνηση η οποία κρύβεται, ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες μεταπολιτευτικές πρακτικές που μας κατέστρεψαν, τα κόμματά της κοιτούν τον εαυτό τους κι όχι τους πολίτες ".
Μιλώντας για την ΡΙΚΣΣΥ που αποτέλεσε την αρχή του νέου κόμματος, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι "Από τον Δεκέμβριο, που πενήντα άνθρωποι ιδρύσαμε την ΡΙΚΣΣΥ, 4000 πολίτες έσπευσαν να γραφτούν. Και εκατοντάδες δήλωσαν πως επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά, αλλά πολύ ενεργά. Προς τιμήν τους, θέλουν να βάλουν πλάτη για να λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας" .
Σχετικά με το νέο κόμμα δήλωσε ότι "η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο κόμμα ευθύνης κι όχι μία ακόμη γκρούπα διαμαρτυρίας. Ένα κόμμα που θα συμβάλει με πεντακάθαρο, λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο στη Νέα Ελληνική Ανόρθωση. Ένα κόμμα, που στα στα δέκα στελέχη του, μόνο τα τρία θα έχουν εμπειρία στην πολιτική, ενώ οι υπόλοιποι επτά θα είναι είτε νέοι στην ηλικία, είτε νέοι στην πολιτική, αλλά με μία πορεία στην επιστήμη και στα επαγγέλματα. "
Αναφερόμενος στην "σκληρή" δεξιά είπε ότι "Η" ακροδεξιά "στην Ελλάδα και στην Ευρώπη διεκδικεί την τρίτη θέση. Ό, τι δείχνουν τα πράγματα πως θα γίνει εδώ στις επόμενες εκλογές, φαίνεται πως πάει να γίνει και στο ευρωκοινοβούλιο. Η" ακροδεξιά " πάει για τρίτη δύναμη και εκεί ".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: