x

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ Εμπλοκή με τους Αλβανούς δραπέτες στη Ναυπακτία


Πολύ κοντά στους Αλβανούς δραπέτες βρέθηκαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, δυστυχώς όμως ακόμα διαφεύγουν. 
 
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλειον, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της ΟΠΚΕ με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.
 
Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο. 
 
Στελέχη της αστυνομίας, ανέφεραν στο onairnews, ότι οι δραπέτες έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτιμήσουν πότε τους συμφέρει να δώσουν τη μάχη και πότε δεν έχουν ελπίδες. Στην προκειμένη περίπτωση κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα να επικρατήσουν των αστυνομικών και πρόλαβαν να εξαφανιστούν.
 
 
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στα μοναστήρια του Βαρνάκοβα και της Αμπελακιώτισας, που βρίσκονται στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν. Εκτιμούν ότι σε εκείνο το σημείο κρύβονται οι άκρως επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών και θεωρείται θέμα χρόνου η επιχείρηση για τη σύλληψή τους.
 
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει για την ώρα κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι δραπέτες. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: