x

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μην μασάτε ρε Μ@λ@κες ,γραφτέ τους στα αρχιδι@ σας όλους!!

Ρε σεις πατρίδες έχουμε μασησει από ένα τσούρμο λιμοκοντόρους με γραβάτες ? και μάλιστα το γένος σαύρας?...Μην μασάτε ρε έχουν ξεσκιστεί 1000 χρόνια να μας βάλουν κάτω ,να μας κόψουν το γέλιο, να μας κόψουν τον ζορμπά από μέσα μας ! Γραφτε τους ρε στα αρχίδια σας όλους !!! Γελάστε μωρέ ,γελάστε με την καρδία σας , ρίξτε μια ζεμπεκια ακόμα ,ερωτεύτητε , λατρέψετε ξανά την Ζωή ,πολεμησε για την γυναίκα , πολεμησε ξανά για την όμορφη ΕΛΕΝΗ , πολεμήστε για την ομορφιά της Ζωής ,για την φιλία ,για την οικογένεια , για το γέλιο ,την χαρά , τον πόθο !!
Τι νομίζετε ρε παλικάρια , τι θέλουν από εμάς ξέρετε ? Θέλουν τον τρόπο που έχει ο Έλληνας να κάνει το σύμπαν να λειτουργεί με το μέρος του!!! Μην κλωτσατε αυτό που είστε ρε αδέρφια , είμαστε λαός με καρδία μάλαμα , με φιλότιμο , είμαστε λαός που λέει να παει να γαμηθεί εγώ θα το κάνω όπως θέλω!! Και μας έβαλαν τώρα κάτι μαλακισμενα φλωρακια να ασχολούμαστε με νόμους , νομοσχέδια ,ΙΚΑ σύκα μικα ?....Ρε μην μασάτε ..στήστε τώρα χορό ρεεεε! Γελάστε με την καρδία σας ,αγκαλιαστε τον διπλανό σας και πείτε ...γαμώ το φελεκι μου συννέφιασε από σαυρες άλλα μόλις κατεβούν θα γνωρίσουν τι σημαίνει καμπουρογαμοσαυρος ο Ελλην ...ενίοτε ο αμμώδης!!
Με γέλιο ρε νικήσαμε πάντα , με γέλιο στο στόμα ζήτα δανεικά αν δεν έχεις από τον διπλανό σου , αν δεν έχει με γέλιο και χαρά μοιραστείτε ένα πιάτο φαι!! Είναι μέγιστο όλο αυτό που συμβαίνει ρε παιδιά ΔΕΙΤΕ ΤΟ ...είναι επέμβαση σημαντική να μας θυμίσει την φυλή το γένος το ποιοι είμαστε !! Θυμηθείτε ,θυμηθείτε ,θυμηθείτε .... με γέλιο να αγκαλιάζει τον αδερφό και μαζί να περνάτε την μπόρα, ερωτεύτειτε ,ερωτευτειτε,ερωτευτειτε ο έρωτας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ!!
Αφεθείτε,έχετε κάνει τα πάντα σωστά άλλα σε ένα πεδίο που δημιουργήθηκε για να σε τιμωρήσει οτι και να κάνεις δεν θα είναι καλό! Παρατα τα με την στεναχώρια ,αν όλοι μας ξανά χαμογελάσουμε ,αγαπήσουμε , ανεβούμε ξανά ψηλά στην ψυχή τότε κανείς δεν θα πεινάσει ,αν δεν έχεις εσύ θα σου δώσω εγώ ....Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ?
.... ΑΠΟΚΟΨΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ...ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ..ΠΟΙΟΙ ΟΙ βΑΡβΑΡΟΙ? ..ΤΑ ΠΙΘΙΚΙΑ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ?
...ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ!!! ΓΕΛΑΤΕ ΜΩΡΕ ΞΑΝΑ ...βΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΤΑ ΟΛΑ .... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ βΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑ ΔΥΝΑΤΑ , ΓΕΛΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ .... ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ!! ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΖΟΡΜΠΑ ΤΟΝ ΦΟβΟΥΝΤΑΙ ...ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΑΛΛΟ...ΜΗΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ...ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ....ΑΦΕΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ...ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΡΑΤΣΑ ,ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ......ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ...ΜΑΣΗΣΕΣ ΜΩΡΕ ΕΣΥ?....ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!! ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ !! ΓΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!

Stranger ...Εγω ξεκιναω και αντι για διαδηλωση θα οργανωσω το μεγαλυτερο παρτι που εγινε ποτε στο Συνταγμα ,,,,... θα λιωσουμε με ελληνικο τροπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: