x

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μια Ζωή να κοιτάς το δένδρο παλικάρι μου......και μετά φώναζε ..που είναι ο Ηγέτης!!! Ο οχτρός είσαι εσύ και ο τρόπος που σε εκπαίδευσαν !!




Ξεκίνησαν οι απόψεις μετά την βόμβα με την ΕΡΤ ...καλά να πάθουνε φωνάζει η μαριωρη ... 3.500 υπάλληλους είχανε φωνάζει ο μπαμπινος!!! ... Κάνεις δεν βλέπει περα από την κοιμισμένη μύτη του!! Η τρόικα (Τροία) ήθελε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ΘΥΣΙΑ μερικών χιλιάδων...ταυτόχρονα στην ΕΡΤ υπήρχαν διάφοροι "τοποθετημένοι" από τις εκάστοτε εξουσίες κομμάτων .... μιλάμε για μερικές χιλιάδες οικογένειες που βγαίνουν ξαφνικά στο δρόμο σε μια εποχή που η οικονομία πνέει τα λοίσθια και η πείνα χτυπά σκουπιδοτενεκέδες!! Ποιος κερδίζει από την νέα πίεση φόβου? Ποιος κερδίζει από την αυριανή "ιδιωτική ΕΡΤ" .... ?
Ποιος θα σου δείχνει τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος? ..Οι αλεξιπτωτιστές επιχειρηματίες Εβραίοι?...Οι μαυρογονατοι προσκυνημενοι στην νέα τάξη πραγμάτων? ....Ποιος αύριο θα σου πει αλήθεια σε ένα θερμό?..Ποιος θα δώσει βήμα επικοινωνίας στον στρατό?....Φωνάζει ο Μήτσος ...στο δρόμο τα ρεμάλια από τις ρεμουουλεες!!!Και γίναμε όλοι παπαγαλάκια ενός προβλήματος που απλά δεν υπάρχει!! Είμαστε κύριοι για τα μπάζα αν συνεχίζουμε να πιστεύουμε οτι όλα όσα γίνονται ....γίνονται γιατί υπάρχει πρόβλημα 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" !!!
Από την άλλη κανείς δεν θα σκεφτεί ...ρε συ για κάτσε εγώ τόσα χρόνια πλήρωνα την ΕΡΤ!! Κάθε λογαριασμός ΔΕΗ είχε και ένα ποσό για αυτήν!! Που είναι αυτά τα λεφτά που ΕΠΕΝΔΥΣΑ τόσα χρόνια ? Ποιος θα μου δώσει μέρισμα? Ποιος και με τι δικαίωμα κλείνει κάτι που εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια?....Ποιος θ αγοράσει σαν ιδιώτης την ΠΕΡΟΥΣΙΑ που εγώ δημιούργησα ...μήνα με το μήνα ...Ντάκα Ντουκα? Ποιος θα μου δώσει μέρισμα από την ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ?...
Τα τρία παλικαράκια της εξουσίας τώρα θα σφαχτουνε....εμένα μου πέταξες στο δρόμο τόσους ψηφοφόρους ...εμένα τόσους ...χαχαχαχα....ποιος θέλει τα παλικαράκια αυτή την εποχή να είναι τσακωμενα? ... Αφού σχεδόν τα ίδια αφεντικά έχουν!! ... Που είναι η τριπλα και η φάκα εδώ λοιπόν?.... Πως σε μια οικονομία κρίσης και πείνας ανοίγεις νέα τρύπα 3500 εργαζομένων ?...Με ποιο απώτερο στόχο?... Γιατί οι 3.500 χιλιάδες οικογένειες τα λεφτά που έπαιρναν τα έδιναν στον μπακάλη ,στον μανάβη στο φούρνο...τώρα τι πέτυχες? Η που το πας ρε παλικάρι το θέμα?
Σοκ ,πρόβλημα ,χάος ΛΥΣΗ!! Θέλουν εσένα και εμένα στον δρόμο όπως η Τουρκία να σφαζόμαστε μεταξύ μας , να θέλει ο καθένας μας να υπερισχύσει η δική του αλήθεια και αν αυτό δεν γίνεται να μισούμε τον κόσμο ,να μισούμε την ίδια την Ζωή σε σημείο να ευχόμαστε την καταστροφή της!!
Παρακαλούν οι πιστοί να πάρουμε την Πόλη και ας πεθάνουν 10.000.000 άνθρωποι ...η σχιζοφρένεια στο μεγαλείο της .....μόνο που αυτή η σχιζοφρένεια είναι εντέχνως στημένη μιας και οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ γνωρίζουν τι παθαίνει η μάζα αν της γαργαλας την πατούσα!!
βατραχάκι μου καλό , έχει αρχίσει και κάνει ζέστη μέσα στο τσουκάλι ,ήδη δεν μπορείς να κουνηθείς και έρχεσαι σε κατάσταση να εγκαταλείψεις .... Το σπίτι , το Φράγκο , το αμαξάκι και τα λουσα θα στα πάρουν ειναι στο χέρι σου να μην σου πάρουν την ψυχή!! Με ψυχή τα ξαναχτίζεις όλα ... !!
Μπορεί στην ΕΡΤ να τα "έτρωγαν"και να πέρναγαν καλά και χαλαρά άλλα από την άλλη ήταν το τελευταίο προπύργιο αληθινής επικοινωνίας μιας και ως κρατικό δεν είχε χάσει στο 100% τον έλεγχο , δεν ήταν ελγχομενη πληροφορία 100% όπως είναι σε όλα τα άλλα μπουρδελοκαναλα !! Σκέψου χωρίς εγωισμό λίγο άνθρωπε και θυμήσου .... στο κάτω κάτω ήταν η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΤ!!
Όπως ήταν και η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΧΜΗ ...όπως θα είναι αύριο και η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΑ....τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΡΑ!! Δεν το βλέπεις τελικά?....Το φίδι πριν φάει τον αρουραιο πρώτα το γλύφει καλά γύρω γύρω ...δεν το βλέπεις το αισθησιακό σεξ που σου κάνουν? Αργά αργά ,λίγο λίγο το γδύνουν το κορίτσι ΕΛΛΑΣ!! Σήμερα έχασες ακόμα κάτι ΔΙΚΟ ΣΟΥ...χωρίς κανένας να σε ρωτήσει ....θα συνεχίσουν να σου αφαιρούν δικαιώματα μέχρι να σκάσεις και να πας να τα κάνεις όλα ίσιωμα....στο ίσιωμα σου θα σου φέρουν τον ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ!! Ο οχτρός είσαι εσύ γιατί είσαι απόλυτα προβλεπόμενος ..όταν θα γίνεις απροσδιόριστος ,απρόσμενος ...τότε θα έχεις ξεκινήσει το ταξίδι προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΜΟΥ....

Stranger .... Αιντε Μορα πατα μας και αλλο την ψυχη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: