x

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μπουκώστε χρήμα! Το Mega παίζει διαφήμιση Αλβανικού σοσιαλιστικού κόμματος! Παρασκήνιο με ισλαμοφασίστες και τσάμηδες… (βίντεο)

Όταν ισλαμοφασίστες αλωνίζουν στην Ελλάδα, όταν Αλβανοί σκοτώνουν αστυνομικούς και πολλά ακόμα περιστατικά, το Mega αποφάσισε να διαφημίσει ..αλβανικό κόμμα. Η ιστορία όμως δεν είναι τόσο απλή και δεν πρόκειται για μια απλή διαφήμιση.

Πρόκειται για τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ του σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας. Ο πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στα αλβανικά καλεί τους Αλβανούς της Ελλάδας να τον στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές.

Το σοσιαλιστικό κόμμα του Ραμα υπέγραψε συμφωνία έξι σημείων με το καινούργιο κόμμα των τσάμηδων Εθνική Συμμαχία AP (Aleanca Popullore). Από τα υπάρχοντα κόμματα Τσάμηδων PDIU που συνεργάζεται με τον Μπερίσα, την Εθνική Συμμαχία (Aleanca Popullore AP) που συνεργάζεται με τον Ράμα κάνουν και νέες συνεργασίες.

Οι τσάμηδες δεν είναι πονηροί, άλλα μεθοδικοί… Ένα κόμμα μαζί με το κυβερνών κόμμα, το άλλο με την αντιπολίτευση και τους ισλαμοφασιστες (είναι καινούργιο και αυτό το κόμμα που βγαίνει ανοιχτά με καθαρό προφίλ ισλαμικής ατζέντας…Προχθές έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Τίρανα για τον Ερντογαν και υποστηρίζουν τους τσάμηδες και τους ισλαμοφασίστες Ερυθρό- μαύρη Συμμαχία AK). Υπάρχει πιο ολοκληρωμένο μενού για το ανύπαρκτο αυτό ζήτημα που λέγεται “Τσάμικο”;

Εδώ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή κάποιοι μπουκώνονται με χρήμα;

Η διαφήμιση στο Mega:


Σ.Σ. Τώρα που μιλάμε έχουμε πλέον ισλαμικά κόμματα σε όλα τα κράτη στα Βαλκάνια που ζουν Αλβανοί. Βοσνία, Φυρομ,Αλβανία και Κόσοβο.

Προχθές διαδήλωσε το ισλαμικό κόμμα για τον Ερντογαν και στην Φυρομ.

Παρακολουθήστε το βίντεο να δείτε τη σημαία κρατάνε:

Ερντογάν: Είμαστε μαζί σας, μεγάλε δάσκαλε μας!

http://www.gazetatema.net/web/2013/06/17/partia-aleate-e-pd-se-miting-pro-erdoganit-jemi-me-ty-mesuesi-yne-i-madh/

Αλβανοί στην FUROM σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη του Ερντογάν:http://www.gazetatema.net/web/2013/06/14/shqiptaret-ne-maqedoni-protestojne-ne-perkrahje-te-erdogan-video/ 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: