x

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΗΜΑ! Οι Σκοπιανοί ενοχλήθηκαν από τις δράσεις της ΧΑ


Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, θα προχωρήσουν τα Σκόπια, για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις συνοριακές διαβάσεις των δύο χωρών, από βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου. 
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Kanal 5», το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων θα ζητήσει από τις ελληνικές Αρχές, να παρέμβουν, ώστε να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες ''προκλήσεις'' μελών του Λαϊκού Συνδέσμου, στις συνοριακές διαβάσεις Νίκης και Ευζώνων, κατά πολιτών τους που εισέρχονται στην Ελλάδα.
 
Φαίνεται πως τους ενοχλεί πάρα πολύ να διατρανώνεται η ιστορική αλήθεια και να κυματίζουν αναρίθμητες Ελληνικές σημαίες στα σύνορά μας.
 
Πρόσφατα, βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, πήγαν στους μεθοριακούς σταθμούς, ανήρτησαν πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και διένειμαν σχετικό υλικό που χαρακτήριζε τα Σκόπια κατεχόμενο ελληνικό έδαφος.
 
Σύμφωνα με τα Σκόπια, το τελευταίο διάστημα, άγνωστοι κατέστρεψαν ή αφαίρεσαν πινακίδες  από τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα Σκοπιανών, που παραθέριζαν σε θέρετρα της βόρειας Ελλάδας.
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, έκανε γνωστό πως κάθε Σαββατοκύριακο μέλη της θα στήνουν μπλόκα στα σύνορα με τα Σκόπια και θα υποχρεώνουν τους οδηγούς να αφαιρούν από τα ΙΧ αυτοκίνητά τους το πρόθεμα «ΜΚ».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: