x

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Κοζα Νοστρα για ποκερ ...και βοήθα Παναγία μου!

Συνήθως όταν γύρω από το τραπέζι κάθονται τα μεγάλα σκυλιά για να αρχίσουν την παρτίδα πόκερ του κόσμου μας υπάρχουν και στιγμές αντιπαράθεσης! Όχι γιατί κάποιο από τα σκυλιά έχει αισθήματα φιλοπατρίας ,όχι καμία σχέση!
Απλά γιατί το κάθε σκυλί έχει από πίσω του συμφέροντα να προάγει , μεγάλο εταιρίες με μεγαλοιδεες ,λόμπι τεράστια που έχουν βγάλει από το θηκάρι το σπαθί να κόψουν το καρπούζι!
Στατιστικά όποτε τα μεγάλα σκυλιά μπαίνουν σε πόκερ και κατά τύχη κάποιος παίκτης χρησιμοποιήσει κανα καλό χέρι με άσσους ...τότε ταυτόχρονα ξεκινα και μια άλλη παρτίδα ...αυτή της "ξαφνικής" άσχημης στιγμής! Σαν "προειδοποίηση" θες ,σαν νουθεσία θες ..όλος τυχαίως μετά από μεγάλες παρτίδες πόκερ ...συμβαίνουν και άσχημα γεγονότα στον τόπο του παίκτη που έκανε μπλόφα ρελάνς η τόλμησε να πει all in!!
Να βοηθήσει η Παναγία λοιπόν ο Sam-a-rush (Σαμαρας ) να μην έχει στην ατζέντα του κάνα ΑΣΣΟ από κανένα Λόμπι κρυμμένο --- και να τον φωτίσει το σύμπαν να μην νομίζει ότι θα του βγει το μεγάλο στοίχημα ....γιατί δεν φταίνε σε τίποτα αθώοι άνθρωποι να πληρώνουν για των εκφοβισμο των σκυλιων!!
Στατιστικά το κοιτάμε το θέμα , αλλά και στατιστικά ακόμα γνωρίζουμε η ελπίζουμε ότι τα συμφέροντα που στηρίζουν τον Sam-a-rush ...μάλλον είναι τα ίδια που κάθονται σε αυτό το τραπέζι ....αρα ...θα τελειώσει το πόκερ και θα έρθουν και οι κοπέλες για lap dancing !
Από την άλλη και ο Ερντογαν από την ίδια ποκερομαδα -κοζα νοστρα ήτανε ... άλλα κάτι δεν του ήρθε καλά στο φλοπ!! Πόκερ είναι αυτό με την μεγάλη φαμίλια ... καλύτερα να είσαι γκαντέμης-άφυλλος ...παρα με μόνιμο δεύτερο χέρι!! Την περίπτωση να σου έρθει dead hand ...δεν τολμώ να την αναλύσω!

Stranger ... Πόσοι i would like a dry martini please ..είναι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ...Οεο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: