x

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αλήθεια τη (τι) Κυριακή ξημερώνει ;-ΞΑΝΑ-

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-(9/14/2013)
Γιορτινή η σκοτεινή; Του θεου η του διαβόλου; Της εκκλησίας η των αλλων; Παντού το δυαδικό , το διπολικό τέρας χορεύει! Δεν το ακούς ; Δεν ακούς τι ησυχία έχει βγάλει;
Μα το Γιν και Γιανγκ έχει μια γραμμή που το κάνει και ξεχωρίζει ,αυτή την γραμμή κυνηγούν όλοι στον κόσμο οι τρελοί ! Την συμφιλιωτική γραμμή ,την δύναμη τον αιώνων ,αυτή την δύναμη που διαχωρίζει τον θάνατο από την Ζωή ,αυτη όλοι κυνηγούν ,μαύροι και άσπροι με παντελονες και φουστιτσες !
Το μέγιστο φορτίο ουρανού και γης, το απειροελάχιστο οριακό σημείο μετατροπής η απόλυτη δύναμη ικανή να γυρίσει την γη ανάποδα φθάνει να είναι εκεί την κατάλληλη στιγμή!
Πόσο δυνατή είναι άραγε η τελευταία σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει; Όχι πιο δυνατή από τι άλλες σίγουρα αλλά η στιγμή της;; !! Θεέ μου τη δύναμη; η αλλαγή ισορροπίας όλης της κατάστασης , από σταθερό σε ασταθές ,από κύμα σε σωματίδιο! ...Όλοι οι τρελοί κυνηγούν αυτήν την συμφιλιωτική δύναμη ,αυτή να την ελέγξουν για να κατακτήσουν τα πέρατα !
Ποιος είναι ο τριαδικός κανόνας ; Το τρία το ιερό πόσες μορφές έχει πάρει; αρνητικό -θετικό - συμφιλιωτικό λεπτή γραμμή , πατήρ ,ιός ,άγιο πνεύμα,λεπτή γραμμή παντού κρυμμένη καλά κωδικοποιημένα αυτή η δύναμης !
Τη Κυριακή θα είναι αύριο ; ποιας δύναμης ιππότης θα εμφανιστεί;μα αν τον κοιτάξω θα χαθεί στην απροσδιοριστία της ανυπαρξίας του!
Ανάσα ενός κοιμισμενου δράκου η δύναμης φυλάσσεται ξανά , δεν θα δοθεί πάρα μόνο στα αγνά ,στα παιδιά , στην καρδια !
Για αυτό και ο κόσμος θα ξεχειλίσει για την μεγάλη αλλαγή ,μην φοβηθείς την αλλαγή ,μην βιαστείς για την Ζωή η δύναμη που σε ενώνει θα σε οδηγεί πάντα σε αυτή !
Συμφιλίωση των άκρων , των αντιθέτων , από εκεί έρχονται οι κεραυνοί ,τρεις όπως κοιμήθηκαν ξυπνούν !
Τη Κυριακή θα είναι η αυριανή;
Stranger...Σας ελειψα;
Υ.Γ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ? Η ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ , ΕΚΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ...ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΥΑΔΙΚΟΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ...ΧΜΜΜ ...ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥς ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ ... ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: