x

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ" ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες - Tρίτη & Τετάρτη οι απολογίες


 
Την ίδια στιγμή που ο "υπαρχηγός" βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναζητείται από την αστυνομία,προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δύο ειδικούς ανακριτές οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι βουλευτές, καθώς και τρεις από τους συνολικά 20 συλληφθέντες που δεν ανήκαν στην κοινοβουλευτική ομάδα.
 
Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία, αλλά για την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη για την υπόθεση αφορά στην κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση.
 
Ζήτημα ανακύπτει με τον βουλευτή Επικρατείας της ΧΑ, Χρήστο Παππά, που παραμένει ασύλληπτος. 
 
Ο "υπαρχηγός" κατά τα ΜΜΕ της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ο Χρήστος Παππάς δεν έχει εντοπιστεί.
 
Υποστηρίζεται πως ο βουλευτής της ΧΑ προσπαθεί να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής, μέχρι να περάσει και αυτός το κατώφλι της ΓΑΔΑ.
 
Όπως τόνιζαν δικαστικές πηγές, αν δεν συλληφθεί μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο, οπότε και λήγει το αυτόφωρο, τότε θα πρέπει να ζητηθεί απο τη Βουλή η άρση της ασυλίας του, για να ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος. 
 
Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε πως «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν»
 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι συλληφθέντες και κατηγορούμενοι πλέον, που έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς κ. Σπύρου Γεωργουλέα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, μέχρι την ώρα των απολογιών τους θα κρατούνται στη ΓΑΔΑ. 
 
Μετά τις απολογίες τους ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν θα προφυλακιστούν ή όχι. 
 
Στο μεταξύ όμως άλλες "οργανώσεις"  όπως το ΠΑΣΟΚ, μένουν παντελώς ελεύθερες, παρότι διαχειρήστηκαν επί δεκαετίες δημόσιο χρήμα, το οποίο κυριολεκτικά εξαερώθηκε. 
 
Στο μεταξύ η τρόικα "χορεύει" ανενόχλητη, και τα ΜΜΕ έχουν επιτρέψει στην κυβέρνηση, να αποδέχεται νέα, απάνθρωπα μέτρα, αφού δεν υπάρχει σε αυτά καμμια΄απολύτως αναφορά. Για τα ΜΜΕ ο "εχθρός" είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.Οι Γερμανοί είναι "φίλοι" μας.
 
Απελευθέρωση των απολύσεων, κόψιμο των συντάξεων, απίστευτοι φόροι στην ακίνητη περιουσία και άλλα μέτρα για το "καλό" μας, βρίσκονται προ των πυλών, και ουδείς από τον δημοσιογραφικό κόσμο δίνει σημασία. Δυστυχώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος επηρρεάζεται εύκολα από τον επικοινωνιακό θόρυβο, και αυτοί που κατευθύνουν τις τύχες μας το γνωρίζουν.
 
Όπως είπε και ο συλληφθείς βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος "φάτε Μνημόνιο το βράδι".Και θα φάμε και δεν θα "χωνεύεται".
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: