x

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

TOYΡΚΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Bίντεο-ντοκουμέντο: Επάνω από το συριακό έδαφος κτυπήθηκε το Mil Mi-17


Σε συριακό έδαφος έπεσε το εξοπλισμένο μεταφορικό ελικόπτερο Mil Mi-17 που κατέρριψε ένα μαχητικό F-16C της τουρκικής Αεροπορίας και όπως αποδεικνύει το βίντεο που δημοσιεύουμε πρόκειται για μία 100% παράνομη κατάρριψη, αφού το ελικόπτερο πέφτει κάθετα φλεγόμενο και συντρίβεται ένα χιλιόμετρο εντός του συριακού εδάφους!
Είναι άγνωστο αν όντως "παραβίασε τον τουρκικό ενάεριο χώρο", όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, αλλάείναι βέβαιο ότι όταν δέχθηκε τον τουρκικό πύραυλο ήταν επάνω από το συριακό έδαφος.
Αντίθετε με τα αεροσκάφη που όταν δεχθούν ένα πλήγμα μπορεί να διανύσουν κάποια απόσταση, πολλές φορές χιλιόμετρα ολόκλητα λόγω των αεροδυναμικών τους χαρακτηριστικών, ένα ελικόπτερο, όταν για κάποιο λόγο κτυπηθεί αμέσα πέφτει σαν πέτρα!
Η κατάρριψη έγινε στις στις 15.27 ώρα Ελλάδος και κτυπήθηκε από F-16 που ανήκe σε μία δυάδα τουρκικών μαχητικών που είχαν απογειωθεί, απ'ότι φαίνεται ακριβώς γι αυτό τον σκοπό: Να καταρρίψουν το ελικόπτερο και να προκαλέσουν κρίση.
Η τουρκική εκδοχή ότι "το ελικόπτερο κτυπήθηκε ενώ βρισκόταν δύο χιλιόμετρα εντός της Τουρκίας και όταν κτυπήθηκε έπεσε ένα χιλιόμετρο εντός της Συρίας" απλά δεν στέκει...
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Λιγμάζ δήλωσε ότι "Δόθηκε η απαραίτητη απάντηση στα συριακά αεροσκάφη και ελικόπτερα που παραβιάζουν τα σύνορά μας".
Φαίνεται και ένα αλεξίπτωτο στο έδαφος προφανώς από κάποιον από τους πιλότους που πρόλαβαν να πηδήξουν μετά το κτύπημα.
Εκτός όλων των παραπάνω είναι πρωτοφανές να καταρρίπτεται ένα παλαιό ελικόπτερο επειδή "παραβίασε" τον ενάεριο χώρο ενός κράτους για λίγα μέτρα. Τότε θα έπρεπε να είχαν καταρριφθεί το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο από το 1974...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: