x

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησε η ειρηνική επανάσταση του Λαού μας

Με τη συγκρότηση των πρώτων Συντακτικών Συνελεύσεων στη χώρα, ξεκίνησε επιτέλους η πραγματική επανάσταση του Λαού μας, απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο κομματικό..
σύστημα.



Σε Αγρίνιο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Άνδρο, Καλλιθέα, Αριδαία, Ελληνικό, και πολλές άλλες πόλεις αλλά και συνοικίες των μεγαλουπόλεων, άρχισαν ήδη να σχηματίζονται οι πρώτοι Αμεσοδημοκρατικοί Πυρήνες, οι οποίοι θα προχωρήσουν στη συνέχεια, στην ψήφιση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, το οποίο παραδίδει όλες τις εξουσίες στο Λαό.

Το Πατριωτικό Μέτωπο από την πλευρά του, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να στηρίξει την όλη διαδικασία, η οποία θα οδηγήσει στη Παλλαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στην Αθήνα, για την οριστική ρήξη με το παλαιοκομματικό κατεστημένο και την ανατροπή του, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, να στελεχώσουν τις Λαϊκές Συντακτικές Συνελεύσεις σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι:

1. Οι Λαϊκές Συντακτικές Συνελεύσεις, δεν θέτουν καμία προϋπόθεση στον οποιοδήποτε πολίτη, για τη συμμετοχή του. Όλοι οι πολίτες, από οποιοδήποτε ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχονται, είναι καλοδεχούμενοι.

2. Ο κεντρικός στόχος των Συντακτικών Συνελεύσεων, είναι η κατανόηση από όλους τους πολίτες, πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος για διέξοδο από την κρίση, παρά μόνο αυτού του περάσματος όλων των εξουσιών στο Λαό. Ο δρόμος δηλαδή που ακολούθησε πριν μερικά χρόνια η Ισλανδία. Ο Λαός της οποίας, ανέτρεψε το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημά τους, οδήγησε τους υπαίτιους στη φυλακή και αποκατάστησε την κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και τα θετικά πρόσημα στην ανάπτυξη της χώρας.

3. Ο επόμενος στόχος των Συντακτικών Συνελεύσεων, είναι η άρθρο κατ’ άρθρο ανάγνωση, μελέτη και κατανόηση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας. Μια διαδικασία η οποία θα οδηγήσει τους πολίτες στη διαμόρφωση σαφούς εικόνας, για το πώς λειτουργεί η Άμεση Δημοκρατία και πως ο πολίτης τελικά (όπως πχ στην Ελβετία εδώ και 152 χρόνια) από παρίας, μετατρέπεται σε κεντρικό πρωταγωνιστή της Δημοκρατίας. Γίνεται δηλαδή, αυτός Νομοθέτης, αυτός Δικαστής, αυτός η Ασφάλεια της Γειτονιάς και της Πατρίδας του.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη την πορεία των πραγμάτων, η οποία θα μας οδηγήσει – πολύ σύντομα μάλιστα – στην ανατροπή της δικτατορίας των κομμάτων και στο πέρασμα στην Άμεση Δημοκρατία.

1. Ολοκληρώνουμε με τις κατά Συνοικία, Δήμο, Νομό Συντακτικές Συνελεύσεις, ψήφιση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας. (Για τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν σε σχέση με τα άρθρα του Συντάγματος, ας μην ξεχνάμε: Το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει την ανά πάσα στιγμή δυνατότητα αλλαγής των άρθρων του, από τον ίδιο το Λαό).

2. Ορίζουμε Αντιπροσωπείες των Συντακτικών Συνελεύσεων, τις οποίες ανακοινώνουμε στην Κεντρική Επιτροπή της Παλλαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης.

3. Προχωράμε σε Παλλαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στην Αθήνα, όπου, οι Αντιπροσωπείες των Συντακτικών Συνελεύσεων, ψηφίζουν το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας.

4. Η Παλλαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, εκλέγει 300 υποψηφίους Αμεσοδημοκράτες Βουλευτές, οι οποίοι κατέρχονται ως υποψήφιοι στην υπάρχουσα Βουλή.

Προσοχή: Οι Βουλευτές οι οποίοι θα εκλεγούν από το Σώμα των 300 υποψηφίων Αμεσοδημοκρατών Βουλευτών, ως μόνο αντικείμενό τους έχουν, την ψήφιση του Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος από την υπάρχουσα Βουλή των Ελλήνων. Αμέσως μετά παραιτούνται, και φυσικά εάν επιθυμούν, κατέρχονται ως υποψήφιοι βουλευτές, μόνον ως πολίτες πια, όπως προβλέπει το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας.

Τέλος, καλούμε όλους του Δημοκράτες Πολίτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην όλη πορεία προς την Άμεση Δημοκρατία να καταλάβουν πως:

1. Άμεση Δημοκρατία, δεν είναι ότι ο καθένας μπορεί να υποθέτει, μέσα από τις ιδεολογικοπολιτικές του καταγωγές: Άμεση Δημοκρατία είναι το πλήρες πέρασμα όλων των εξουσιών στο Λαό.

Ο Λαός με τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες, αποφασίζει για τους νόμους. Ο Λαός ως Δικαστής στο Ορκωτό Δικαστήριο αποφασίζει για το ένοχος αθώος. Ο Λαός υπερασπίζεται την ασφάλεια της Γειτονιάς και της Πατρίδας του.

2. Σε αυτόν τον δρόμο της Άμεσης Δημοκρατίας, όλοι οι πολίτες χωράνε. Από οποιαδήποτε ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχονται. Στην Άμεση Δημοκρατία, οι διαφορές των πολιτών, των κοινωνικών ομάδων, των ιδεολογικοπολιτικών αποκλίσεων και επιλογών, λύνονται στα Λαϊκά Δημοψηφίσματα και μόνον.

3. Καλούμε όλα τα Κινήματα, να προσέλθουν στην πορεία αυτή. Με πρώτο στόχο δηλαδή την κατανόηση και ψήφιση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας και δεύτερο στόχο την κοινή κάθοδο όλων μας σε εκλογές, και όπου μέσα από την Βουλή, θα παραδώσουμε στο Λαό και στη Χώρα μας, την Πραγματική – Άμεση Δημοκρατία. Το Πατριωτικό Μέτωπο από την πλευρά του, το μόνο που επιθυμεί – κάτι το οποίο απέδειξε με την μη κάθοδό του σε εκλογές – είναι ο ρόλος του Θεματοφύλακα της πορείας προς την Άμεση Δημοκρατία.

4. Είναι πια υποχρέωσή μας να κατανοήσουμε πως όσο πιο σύντομα ξεμπερδέψουμε με το αριστεροδέξιο κομματικό κράτος, τόσο πιο σύντομα θα βγούμε – όπως οι Ισλανδοί πρόσφατα – από την κρίση. Παραδίδοντας παράλληλα στις γενιές που έρχονται, ένα πολιτικό σύστημα, ένα εργαλείο δημοκρατίας στα χέρια τους, πανίσχυρο.

Ας μην ξεχνάμε ούτε στιγμή πως, ενώ τα τελευταία 200 χρόνια, φασισμοί, ναζισμοί, κομμουνισμοί, σοσιαλισμοί, φιλελευθερισμοί κλπ κλπ –ισμοί πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, η Άμεση Δημοκρατία της Ελβετίας του Ιωάννη Καποδίστρια, στέκεται όρθια, απρόσβλητη, σε μια χώρα η οποία παραμένει η Δημοκρατικότερη στον κόσμο, με τους πολίτες της αξιοπρεπείς και ικανοποιημένους.


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: