x

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Τα θυμάσαι αυτά τα νούμερα-Όταν το Πεδίο σου μιλα 2.

Τα νούμερα από Νέα Υόρκη και τον εκτροχιασμό του τραίνου είναι μέχρι στιγμής .... και έχει σημασία η στιγμή ! 4 νεκροί ,63 τραυματίες από τους οποίους 11 σε κρίσιμη κατάσταση και 6 σε σοβαρή κατάσταση τραυματίες , 5 βαγονια ..
Αν προσθέσουμε 63+4=67 +11= 88 σου θυμίζει κάτι ? αν προσθέσουμε 6 σοβαρή κατάσταση και 5 βαγονια =11 ...μπορείς να συνδυάσεις με την παραπάνω φώτο? ..Να θυμάσαι ότι το πεδίο αυτά τα νούμερα τα έδωσε πριν 5 μέρες σχεδόν...και δεν είναι μαγειρική μέσα στο χρόνο ...είναι απόλυτα δεδομένα ! Κοίτα την φώτο και θυμήσου 384 χιλιόμετρα + 7 = 1111 18-18=818 (αν δεν καταλαβαίνεις δες το άρθρο όταν τ πεδίο σου μιλα 1) σύγκρινε τα νούμερα και αναρρωτησου γιατί σε μια δήλωση παρελθοντική ενός τρελού που λέει ότι το πεδίο μας μιλα ...τα νούμερα που έδωσαν την πληροφορία συνδυάζουν παντα!
Θα μπορούσαν να υπάρχουν σωρό άλλα νούμερα ασυνδύαστα ...άλλα δεν υπάρχουν... Το θέμα να γνωρίζουμε αν η θυσία θα συνεχιστεί ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ 11 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....
STRANGER...
Toν θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 63 από τον εκτροχιασμό τρένου του προααστιακού σιδηροδρόμου στο Μπρονξ επιβεβαίωσαν οι αρχές της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 11 από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έξι σε σοβαρή.
Δεκάδες πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος και βοηθούν τους ανθρώπους να βγουν από τα συντρίμμια.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, πέντε βαγόνια εκτροχιάστηκαν, ενώ επιβάτης του τρένου είπε πως η αμαξοστοιχία είχε αναπτύξει μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη ταχύτητα, καθώς πλησίαζε στη στροφή για να μπει σε τοπικό σταθμό.
Κανένα από τα βαγόνια πάντως δεν έπεσε στον παρακείμενο ποταμό, αν και ένα από αυτά κατέληξε πολύ κοντά του.
Σε ό,τι αφορά τα αίτια του δυστυχήματος, ο κυβερνήτης της Νέςα Υόρκης δήλωσε πως οι αρχές δεν ξέρουν ακόμη τι συνέβη.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, AP

Δεν υπάρχουν σχόλια: