x

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"Καλύτερα ένα φρικτό τέλος παρά μια φρίκη χωρίς τέλος."

 ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ λ.χ. ΤΟΥΣ ΤΑΜΗΛΟ, ΑΔΩΝΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ  ... ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΒΡΟΥΤΣΗ ...  ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ  Ή ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ???
ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ...ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ  ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΣ ΣΑΝ π.χ. ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΒΟΥΤΣΗ, ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΪΤΑΝΗ???
... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ... ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ... Η ΦΩΤΙΑ, Η ΛΑΒΑ, Η ΔΡΑΠΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία



Η δειλία, η κακή νοοτροπία, ο ωχαδελφισμός, ο μίζερος  χαρακτήρας, ο φθόνος, η απάθεια και η αδιαφορία του Νεοέλληνα "Στρουθοκαμήλου" είναι οι αληθινοί σύμμαχοι της εξουσίας που ασκεί ανενόχλητη η ολιγαρχία των επιόρκων, των κλεφτών και των Γερμανών και αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικοί βιαστές της συνταγματικής νομιμότητας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του λαού. Όσοι συμπατριώτες θέλουν να πιστεύουν ότι με τα "λάϊκ" στις κοινωνικές διασυνδέσεις του διαδικτύου και τις υπογραφές τους κάτω από τις ανακοινώσεις, τα ψηφίσματα, τις αγωγές, τις μηνύσεις  ή με την προτροπή  για τη συμμετοχή, πάντα των "άλλων", σε διαδηλώσεις, απεργίες και εκδηλώσεις θα κατορθώσουν να αλλάξουν το παραμικρό στην πορεία της μοίρας τους είτε είναι  ανόητοι, δειλοί και άχρηστοι ή έχουν κλέψει στο παρελθόν  τον αγλέορα, που  τώρα, φοβούμενοι το νόμο του δικαίου,  το μόνο που επιθυμούν είναι να μην αλλάξει τίποτα σ'αυτό το φαύλο, το χαώδες και κατεχόμενο κράτος.

 Τα ρεμάλια της δημοσιογραφίας, ξέχασαν τα συνθήματα και τις προτροπές τους, που εκτόξευαν πριν τρία χρόνια προς τον λαό για να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και τον  Γιώργο Παπανδρέου και τώρα ανακάλυψαν τις πραγματικές κονόμες που τους υπόσχεται ... ο "αντιμνημονιακός" λόγος! Από την μία "σου την πέφτει" εκείνος ο νάρκισσος  φωνακλάς, που νοιώθει και συμπεριφέρεται σαν την προδομένη ερωμένη που εκδιώχθηκε από το χαρέμι του Αντώνη Σαμαρά. Μιλά στους ακροατές του με πίκρα για την παλιά φιλία του με τον νενέκο πρωθυπουργό, τους εξομολογείται παλιές κοινές αμαρτίες, τους καταγγέλει τον πόνο του,  τους εξοργίζει με τις πικρές αλήθειες της καθημερινότητας και εκείνη τη στιγμή που αρχίζει ο κάθε κακομοίρης ακροατής να νοιώθει την ανάγκη να τινάξει τα δεσμά της μιζέριας του και να μεταμορφωθεί από ραγιάς σε Έλληνα και να διαολοστείλει τους τυράννους, ...  ο "σάτυρος"  αρχίζει να υμνεί  την "λεμοναδίτσα" που μετατρέπει τον κάθε "ευνούχο" σε άνδρα και να προσκαλεί τον κάθε πεινασμένο διαβητικό να παρατήσει το κρεβάτι στο παγκάκι του και να διαβεί τις πόρτες του ζαχαροπλαστείου στο "Χίλτον" για να δοκιμάσει τις γεύσεις των γλυκών που επιτρέπονται ...  Οι αντιμνημονιακές πόρνες της δημοσιογραφίας κάνουν αφ' ενός μεν πιάτσα μπροστά στα ταμεία των υπουργείων και συναγωνίζονται την κάθε πετυχημένη τσιγγάνα στην ζητιανειά, ψαρεύοντας τα διαφημιστικά πακέτα των δυνάμεων κατοχής και αφ' ετέρου προσπαθούν να χώσουν το χέρι τους στη τσέπη του κάθε φτωχού, εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη ακροαματικότητά τους, καθώς οργανώνουν "διαγωνισμούς"  όπου  μοιράζουν  χρηματικά "δωράκια" που έχουν πληρωθεί από τους ... διαγωνιζομένους φουκαράδες. Οι "μνημονιακοί" παπαγάλοι σε παραμυθιάζουν από την μιά με το σωστό δρόμο που ακολουθεί το καθεστώς, με δημοσκοπήσεις "μαϊμού" που γράφτηκαν στο γόνατο και σε εκφοβίζουν με τις καταστάσεις του χάους που παραμονεύει αν τυχόν αντιδράσει ο λαός .... και από την άλλη, οι "αντιμνημονιακοί" σε βοηθούν, χαϊδεύοντας τα αυτιά σου,  να ξεφουσκώσεις την οργή σου, να ηρεμήσεις τα νεύρα σου για να σε πείσουν στο τέλος ότι η αντίδρασή σου πρέπει να είναι σαλονάτη και  κυριλέ. Κανείς δεν τολμά να δημοσιοποιήσει την μοναδική κοινή αλήθεια που δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν πράγματι διεξαχθεί. Το 70% περίπου όλων των ψηφοφόρων επιθυμεί διακαώς την δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών που θα αντιπροσωπεύονται από νέους ανθρώπους και που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το φαύλο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης.

 Όποιος θέλει να πιστεύει στην εναλλακτική πολιτική λύση που δήθεν προσφέρει το πολιτικό σύστημα δεν πετυχαίνει τίποτε άλλο παρά μόνο να χαρίσει στο καθεστώς τον χρόνο εκείνο, που θα χρησιμοποιηθεί για να μας δέσουν χειροπόδαρα για τις επόμενες δεκαετίες  και για να ξεπουλήσουν τα ασημκά της λαϊκής προίκας. Δεν φταίνε οι αεροψεκασμοί τους για την δουλοπρέπειά μας αλλά εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι, οι συγγενείς,  οι φίλοι και οι συνάδελφοί  μας, που μας παροτρύνουν να μην αντιδράσουμε για να μην ... μπλέξουμε. Μπερδέψαμε τον ευνουχισμένο ραγιαδισμό μας, τα παχιά  πατριωτικά λόγια μας, τους αιμοδιψείς αγώνες μας με το πληκτολόγιο και τους μεγάλους σταυρούς που κάνουμε δημόσια ... με τον ηρωϊσμό των ηρώων της ιστορίας μας, με την απαιτούμενη γενναιότητα, με την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια που επέδειξαν οι προγόνοι μας στους αγώνες τους για την υπεράσπιση της λευτεριάς, της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της ελληνικής  πατρίδας μας.

Κάποτε απαντούσε η "δράπα" μου στις ατιμίες των ξεφτιλισμένων αλλά  τώρα δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμό μου. Γεμίσε ο τόπος με ανεπάγγελτους "τζιτζιφιόγκους" πολιτικάντηδες που ονειρεύονται να σώσουν την πατρίδα με  αερολογίες, χωρίς να έχουν ένα στοιχειώδες πρόγραμμα ή τουλάχιστον ένα όραμα ή ένα πρόχειρο σχέδιο. Καπηλεύονται ασύστολα οι διάφοροι πολιτικοί αλήτες σε κάθε εθνική επέτειο, με τους ξύλινους λόγους τους,  την ανδρεία που επέδειξαν οι πρόγονοί μας  στις μάχες που έδωσαν για την υπεράσπιση της λευτεριάς και εμπορεύονται πολιτικά με φθηνά επιχειρήματα την μνήμη των πεσόντων μας.
Δεν υπάρχει πλέον σεβασμός προς τους ανθρώπους που υποφέρουν, που κατάπεσαν ήδη στην απόγνωση και στην κατάθλιψη. Οι νεκροί της κρίσης χρησιμοποιούνται για το "μάζωμα" της ψήφου όλων των κορόϊδων που είναι μαθημένοι να πέφτουν στις παγίδες που στήνουν οι πολιτικά επιτήδειοι με τις συμμορίες τους. Ποιός διαθέτει σήμερα τα "γόνατα" και έχει το θάρρος να ζητήσει  την τιμωρία από την δικαιοσύνη όλων των ενόχων πολιτικών  της μεταπολίτευσης, των επιόρκων, των κλεφτών, των βαρώνων, των Βαρδινογιάννηδων και των συμμοριών των Λάτση, Αλαφούζου, Καπελούζου και των κάθε λογής λεβεντών που έχωσαν τα χέρια τους στο μέλι των δημοσίων ταμείων;  Πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο η μοίρα αυτού του τόπου αν ο κάθε Μπόμπολας, ο κάθε  Γεωργίου, ο κάθε Χριστοφοράκος, ο κάθε Φούχτελ και ο κάθε μισάνθρωπος της ναζιστικής Τρόϊκα  κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να λογοδοτήσει για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε κατά του ελληνικού λαού; Ποιός τολμά να απαιτείσει την δήμευση των περιουσιών των ενόχων και την επιστροφή των κλεμμένων; Κανείς δεν έχει το θάρρος να προφέρει έστω χαμηλόφωνα με τα χείλη του αυτά τα ονόματα. Σε όλα τα κόμματα επικρατεί η ομερτά της διαφθοράς και της παρασκηνιακής διακίνησης συμφερόντων. Τα κάθε λογής "ανθρωπάκα" των κομμάτων κυριαρχούν στο προσκήνιο της κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Είναι εκείνα τα πουλημένα κορμιά που πατούν πάνω στην δυστυχία του λαού για να κρατηθούν ακόμη ή να ανέβουν γρήγορα στην εξουσία. 

Πόσο καιρό ακόμη θα αντέξουμε μία  ζωή μέσα στην βρωμιά της προδοσίας, της κλεψιάς  και της αδικίας; Η "Νέα Φιλική Εταιρεία" είναι "ιδέα αρχών" και μια συλλογική προσπάθεια  που προέρχεται μέσα από τις βάσεις της κοινωνίας  για την οργάνωση μιας αντίδρασης κατά της ελληνικής πολιτικής μαφίας και των γερμανικών δυνάμεων κατοχής και για την δημιουργία ενός σχεδίου, βάσει του οποίου  θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμά  μας, πάνω στο οποίο έχουμε θεμελιώσει το όραμα για το αύριο που θα μας ξημερώσει.

Μίλησα στον εαυτό μου και αποφάσισα να βοηθήσω ώστε να μπει  με κάθε τρόπο ένα τέλος στην ... φρίκη της εξαθλίωσης που ρημάζει εδώ και τρία χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας. " Από απόψε Φώτη μου θα πεθάνεις για την Ελλάδα" ... δήλωσα για να καταδείξω την ηθική δύναμη της απόφασής μου, να σεβαστώ τις ανθρώπινες αξίες, υπερασπιζόμενος ακόμη και με τη ζωή μου τις αρχές και τους νόμους που διέπουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της κοινωνίας μας,  Έχουμε τώρα σαν Έλληνες το χρέος  να αγωνιστούμε  για την λευτεριά, για την ανεξαρτησία και για  την εθνική κυριαρχία  ώστε  να δημιουργήσουμε τα στηρίγματα πάνω στα οποία θα θεμελιώσουμε το δικαίωμά μας για Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και κοινωνική Αλληλεγγύη.   


Παρατείστε κατά μέρος τους φόβους σας και πάρτε εσείς την απόφασή σας έχοντας σαν οδηγό το μυαλό και την καρδιά σας  και αποδείξτε επιτέλους στους τυράννους ότι έχετε το σθένος να αλλάξετε το πεπρωμένο σας και να γκρεμίσετε τους χάρτινους πύργους τους.  O ηγέτης που αναμένετε θα αναδειχθεί μόνο μέσα από τις μάχες που θα δώσουμε και θα στεφθεί με την εμπιστοσύνη όλων μας στην θέση του "αρχηγού". Βοηθήστε στην διακίνηση και στην διάδοση αυτής  της προσπάθειας παντού όπου υπάρχουν Έλληνες και ειδικά τώρα που είναι απόλυτα σίγουρο, ότι όλα τα ΜΜΕ ανεξαίρετα θα μας μποϋκοτάρουν ανελέητα. 
Νάστε καλά πατριώτες!!!

Φώτης Γιαγγούλας, Φιλικός.


Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: