x

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Άνανδρος, νενέκος, μισάνθρωπος, απατεώνας, δολοφόνος, ανθέλληνας, Αντώνιος Σαμαράς!!!

Eπί πρωθυπουργίας του είτε πέθαναν από τις αναθυμιάσεις είτε κάηκαν ζωντανοί 70 περίπου άνθρωποι επειδή δεν είχαν  την δυνατότητα να αγοράσουν πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα για να ζεσταθούν ενώ έως σήμερα δύο εκατ. άνεργοι και τα μέλη των οικογενειών τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, είναι ανασφάλιστοι και δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα κομμάτι ψωμί. Οι αρχές μιλούν επίσημα για τα 350.000 ελληνόπουλα κάτω των 12 ετών που αποδεδειγμένα υποσιτίζονται. Καθημερινά δε βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι πρώην νοικοκυραίοι  μετατρέπονται σε ζητιάνους,  που ψάχνουν στα σκουπίδια για κάτι φαγώσιμο αλλά για τον Αντώνη Σαμαρά ... πέρα βρέχει!!!

Είναι ο πρωθυπουργός της ντροπής, ενός κράτους που αφ' ενός μεν ποδοπατεί με λύσσα τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη του και αφ' ετέρου  ληστεύει με παράλογες φορολογικές απαιτήσεις το βιός των φτωχοποιημένων υπηκόων του. Απενεργοποιήθηκαν οι νόμοι και το σύνταγμα του κράτους που απέκτησαν έναν καλλωπιστικό χαρακτήρα και ισχύει μόνο το δίκαιο του ισχυρού, του πλουσίου και του Γερμανού, οι  δε Έλληνες δικαστές μετατράπηκαν σε σούργελα των ορέξεων και των συμφερόντων των δυνάμεων κατοχής και έγιναν του κλώτσου και του μπάτσου της κάθε αλλοδαπής τροϊκανής πόρνης που απέκτησε  το δικαίωμα από τον προσκυνημένο πρωθυπουργό μας να τους υπαγορεύει τις δικαστικές αποφάσεις τους. Ο χάρος βγήκε παγανιά και μπουκάρει ανενόχλητος  στα νοσοκομεία και  στα σπίτια μας για να θερίσει  τις  ζωές των ανθρώπων μας που αφέθηκαν συνειδητά αβοήθητοι από την εξουσία  ενώ  200.000 Έλληνες, τα καλύτερα βλαστάρια της κοινωνίας μας  εξαναγκάστηκαν να  μετανάστευσουν στο εξωτερικό, κυνηγημένοι από την πείνα και την απόγνωση αλλά δεν υπάρχει κανένας  λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει να χαμογελάει και μάλιστα  ικανοποιημένος.

Είναι όπως φαίνεται,  η ικανοποίηση για τις πετυχημένες αλχημείες με τους  αριθμούς, για την επιτυχία του καθεστώτος του, να μεταφράσει την δυστυχία της κοινωνίας σε θετικά αποτελέσματα του προϋπολογισμού και να ζητήσει ακόμη και τα εύσημα από τους εχθρούς του λαού που κυβερνά. Ο κάθε Τούρκος αλήτης ή ο κάθε  Σκοπιανός γύφτος ακόμη και αυτός ο  Αλβανός κλεφτοκοτάς, θέτουν θέμα για την χάραξη νέων συνόρων που θα αρχίζουν  από την Πρέβεζα και θα φθάνουν μέχρι ... και κάτω από την Ακρόπολη αλλά ο Αντώνης Σαμαράς και οι αλήτες που μάζωξε δίπλα του,  έμαθαν να μην βλέπουν, να μην ακούν, να μην μιλούν και να μην ενδιαφέρονται για τα Ελληνικά συμφέροντα. Μισεί τον λαό των Ελλήνων όσο δεν τον μίσησε κανείς άλλος. Εξαπάτησε τους Έλληνες με ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις για να σφετεριστεί την εξουσία, μάζεψε γύρω του τους πιο γλοιώδεις, ανίκανους και άχρηστους μισάνθρωπους και ανθέλληνες που κατόρθωσαν σε χρόνο ρεκόρ να διαλύσουν το κράτος και τους θεσμούς του. Κατέκλεψε το βιός των πολιτών, που αποκτήθηκε με τους κόπους μιας ζωής. Μάντρωσε στις φυλακές του τα φτωχαδάκια που δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τους "πλιατσικοφόρους" του και το θεωρεί λεβεντιά όταν οι γενίτσαροί του πλακώνουν στο ξύλο τα ανήλικα παιδάκα και τους συνταξιούχους, τους απομάχους της ζωής επειδή  τόλμησαν να ζητήσουν λίγο ψωμί, μια παιδεία προσιτή ακόμη και στα φτωχαδάκια και λίγη δημοκρατία όπου θα επιτρέπεται όχι μόνο ο λόγος αλλά και η λεύτερη σκέψη.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία των νενέκων νομίζουν  ότι, επειδή βρήκαν μια θεσούλα μέσα στην "κιλότα" της γερμανικής καγκελαρίας, θα έχουν εσαεί το μέλλον τους εξασφαλισμένο και στον δρόμο τους θα συναντούν πάντα τα "σκυλιά δεμένα". Κούνια που σας κούναγε αλήτες .... !!!   Η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά δεν διαθέτει  ούτε το ίχνος ενός σχεδίου, έτσι για τα μάτια του κόσμου, που θα δήλωνε  έστω το κάποιο εικονικό ενδιαφέρον του για την ανατροπή της εξαθλίωσης και της μιζέριας του λαού, αλλά έχει σχεδιάσει με μαθηματική ακρίβεια για το πώς θα φιμώσει, θα τρομοκρατήσει και θα αλυσοδέσει τον λαό του, σκλαβώνοντας τον για πάντα κάτω από τη γερμανική ηγεμονία. Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα χαρίζει στο 4ο Γερμανικό Ράϊχ και στους τοκογλύφους νταβατζήδες του όσα δεν κατάφερε το 1941-44  να  κατακτήσει με τα όπλα στην Ελλάδα το 3ο Γερμανικό Ράϊχ.
  
Το success story του Αντώνη Σαμαρά  δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί  και εκφράζεται στα Ελληνικά μόνο με μια λέξη .... την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά γύρω μας.  Ανάπτυξη στους αριθμούς των αναγκαίων συσσιτίων και στους αριθμούς των οικογενειών που τους κόπηκε το ρεύμα. Ανάπτυξη στους αριθμούς που περιγράφουν τους νεκρούς της κρίσης, τους αστέγους, τους ανέργους, τους εργαζομένους που δεν παίρνουν τον μισθό τους, τους ανασφάλιστους και τους πεινασμένους. Δείτε την ανάπτυξη του πολιτισμού μας μέσα από τις συνθήκες που διέπουν σήμερα την λειτουργία των δικαστηρίων μας, των νοσοκομείων μας, των σχολείων μας, των κρατικών υπηρεσιών μας και των φυλακών μας. Κυνηγά ο Αντώνης Σαμαράς με τη σπουδή ενός Ηρώδη τον κάθε Έλληνα πολύτεκνο και τα παιδιά του σαν εγκληματίες και μάλιστα κάνει επίδειξη του πατριωτισμού του ... γλύφοντας με παραδειγματική ευλάβεια τα οπίσθια του κάθε Γερμανού κλητήρα που τον επισκέπτεται, σημειωτέον του  ... γερμανικού πατριωτισμού του! 

Δεν υπήρξε από το 1990 και μετά καμιά πολιτική παλιανθρωπιά, βρωμοδουλειά και  προσπάθεια διαπλοκής στην Ελλάδα που να μην είχε χώσει μέσα την μύτη του ο Αντώνης Σαμαράς, που στην πράξη μεταφράζεται, ότι νόμιμο και ηθικό είναι αυτό που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον αυτού του ανθρώπου. Αυτός ο μισάνθρωπος τυγχάνει να είναι και ανθέλληνας που βάλθηκε να  οδηγήσει τους Έλληνες στον αφανισμό, στην καταστροφή και μετά την φτωχοποίηση τους στην σκλαβοποίηση και τον διασκορπισμό τους ανά την υφήλιο, την δε Πατρίδα στην απόλυτη υποδούλωσή της στους Γερμανούς και στον τελικό διαμελισμό της.Έχει τόσο λερωμένη την φωλειά του ο Αντώνης Σαμαράς που δεν τολμά να κάνει ούτε ρούπι από το σαλόνι του χωρίς τη συνοδεία των βαρβάρων γενιτσάρων του, οι δε αυθόρμητες "επευφημίες" των "μαζών" κοστίζουν ακριβά και πληρώνονται σε σκληρό νόμισμα από το τμήμα προπαγάνδας της πρεσβείας.

Φτάνει πια, είναι αρκετά τα χαστούκια που εισπράξαμε σαν λαός από τον Αντώνη Σαμαρά και το αληταριό του. Ήρθε ο καιρός να τους τα επιστρέψουμε μαζί με τους τόκους.

Πάνος Γιαννακουλόπουλος, Φιλικός

Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: