x

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Μια φορά και έναν καιρό ήμουν Έλληνας και μου το απαγόρευσαν να είμαι!  Μου το στέρησαν εμένα και το έδωσαν στους εγκληματίες αλλοδαπούς!

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια χώρα μικρή που θα μπορούσε να ζήσει πολλές χώρες και  δεν κατάφερε να ζήσει τον εαυτό της εξ΄ αιτίας των προδοσιών και των προδοτών ηγετών!

Αυτήν την χώρα την λένε ΕΛΛΑΔΑ και τα κοράκια που την ξεσκίζουν όταν τους ρωτάς αν την ξέρουν, λένε με περίσσια προστυχιά,  ποιο αυτό το μυγόχεσμα στο χάρτη;;

Αυτήν την χώρα την παρέδωσαν οι  Έλληνες μόνο στο όνομα σε βάρβαρους,εβραίους,  χριστιανούς, τοκογλύφους, απατεώνες, γενίτσαρους, προδότες  και σε πολιτικά βδελύγματα, κιναίδους!

Να σκεφτείτε ότι αυτή η μικρή στον χάρτη, κουκίδα αυτό το μυγόχεσμα  ήταν μεγάλη  και μοναδική στο σύμπαν και την ξανά έκαναν μικρή οι παραπάνω, με σκοπό να την σβήσουν από ζήλια και  αχαριστία  και να την εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος χωρίς τους Έλληνες,  αλλά με μιάσματα από όλο τον κόσμο σε καθεστώς δουλείας! 

Αυτός ο λαός κατέβασε από τα δέντρα τα ζώα  που έκλεψαν την Ευρώπη και νομίζουν ότι έγιναν ευρω(παίοι ), που σέρνονταν στα τέσσερα και μούγκριζαν και  τους  έκανε  ανθρώπους και τους  έκανε ανώτερα όντα στο ζωικό βασίλειο!

 Ένα από τα προτερήματα αυτής της χώρας εάν την  εκμεταλλευόταν σωστά είναι η παιδεία,  η ΕΛΛΑΔΑ  να ήταν πανεπιστήμια σχολές και  διάφορα ιδρύματα για να σπουδάζουν όλες οι μογγολικές , πρόστυχες,  πολεμοχαρείς φιλές του κόσμου  για να γίνουν άνθρωποι! Και μόνο από αυτό το προτέρημα θα τρεφόταν ο ελληνικός  λαός !

Δεύτερο προτέρημα που θα ζούσε τον λαό της  η ΕΛΛΑΔΑ είναι η αρχαιολογία, αν δεν τα έσπαγαν και δεν τα έθαβαν ή δεν τα πουλούσαν, να γίνονταν όλο το χρόνο διεθνή συνέδρια που θα ήταν φιλέλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο  και θα προστάτευαν αυτήν την ιερή χώρα!

Τρίτο προτέρημα  τον Ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα, τα βουνά όλη η πανίδα μαζεμένη σε ένα σημείο, τα νησιά όλα μαζί, αγροτικός  τουρισμός, επιμορφωτικός, διασκεδαστικός, ποιοτικός και μοναδικός!

Άλλο προτέρημα την μοναδική θεραπεία όχι μόνο με τα λουτρά όλων των ειδών,  αλλά κυρίως ένα από τα καλύτερα φάρμακα, την μεσογειακή διατροφή να μην προλαβαίνεις  να τους ταΐσεις και κοιμήσεις!

Αεροδρόμια και στρατιωτικές σχολές να εκπαιδεύουμε τους ξένους πιλότους και αξιωματικούς στην αυτοάμυνα και όχι στους πολέμους , αφού στον τομέα αυτόν είμαστε μοναδικοί σε ποιότητα!

Άλλο προτέρημα να είναι εθνική περιουσία ο ορυκτός πλούτος που είναι ο καλύτερος σε ποιότητα  και με μέτρο σεβασμό στο περιβάλλον να θησαυρίσουμε!

Άλλο προτέρημα οι επιστήμονες να είναι με τα εργαστήρια υπό την σκέπη της πολιτείας με καλές αμοιβές και σύγχρονα εργαστήρια  να κάνει θαύματα στην  καλή τεχνολογία ιατρική παιδεία ,  προς όφελος του ανθρώπου μέσα σε ένα υγείες περιβάλλον θα τα πουλάμε μαύρο χαβιάρι!

Όλα τα παραπάνω είναι δικά μας!!!

και αυτοί οι προδότες τα παρέδωσαν στον εχθρό όπως δυο χιλιάδες χρόνια συνέχεια με τελικό ξεπούλημα σήμερα εν έτη 2013‼‼

Έκαναν νόμο και διώκουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ  και  έφτιαξαν νόμο που νομιμοποιούν τους δολοφόνους και  εχθρους φιλοξενούμενους  και τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: