x

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΙΑΣ ΝΙΦΑΔΑΣ – 2

To  παρακάτω κείμενο είναι συνέχεια αυτού :  https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5039396462015657615#editor/target=post;postID=6799461401493668177;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=7;src=postname Αν δεν το έχετε διαβάσει , διαβάστε το πρώτα πριν συνεχίσετε παρακάτω....

H νομισματική μεταρρύθμιση είναι η μητέρα όλων των μεταρρυθμίσεων. Όλες οι υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις εξαρτώνται από αυτήν. Καλούμεθα όλοι λοιπόν ανεξαιρέτως για την συμμετοχή στην διενέργεια και διεκπεραίωσης μίας εθνικής νομισματικής σύμβασης-μεταρρύθμισης, ώστε να καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης χρήματος του FED και της ΕΚΤ και να επανέλθει στην αποκλειστική δικαιοδοσία των εκάστοτε λαών και πάνω από όλα της Ελλάδος. Αυτή η λαική σύμβαση, η οποία θα προκύψει για αρχή μέσω διαδικτυακών και εν συνεχεία τοπικών συνελέυσεων, θα παίρνει αποφάσεις ύστερα από την δημοκρατική διαδικασία της ψηφοφορίας-συνελέυσεων-δημοψήφισματων ψηφιακής ή μη. Αυτή η σύμβαση νομισματικής μεταρύθμισης θα νομιμοποιηθεί αποκλειστικά από την δύναμη της αποδοχή της λαικής πλειονότητας του Ελληνικού λαού και μόνο του λαού και θα νομιμοποιήσει βάσει αριθμών μια νέα νομισματική πολιτική για την Ελλάδα σε λαική βάση.
Ποιά θα είναι αυτή η πολιτική λοιπόν; Αυτό θα είναι και το πρώτο ερώτημα. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Κανένας δεν θα μπορεί να επιβάλλει ή να επιβληθεί, εκτός και μόνο και εάν η πλειοψηφία το αποφασίσει. Ο καθένας όμως θα έχει το απόλυτο δικαίωμα-υποχρέωση να εκφράσει και να προτείνει τις δικές του προτάσεις και πιθανές λύσεις, βάσει των δικών του αναγκών, βιωμάτων, εμπειριών, καλλιέργειας, μόρφωσης ή μή, γνώσης, φρονιμάτων και κριτικής ικανότητας.
Υπάρχουν τόσο φωτισμένα μυαλά στην Ελλάδα με τόσες πολλές γνώσεις, που είμαι 1000% σίγουρος ότι ο συνδυασμός τους θα μας εκπλήξει όλους. Η αποχή από ένα συγκεκριμένο ποσοστό και επάνω, θα ακυρώνει ταυτόχρονα και την ψηφοφορία. Η ταύτηση του ενός με τον άλλον και εν συνεχεία με τον τρίτο, τον τέταρτο, τον πέμπτο και πάει λέγωντας θα γεννήσει αυτόματα και την κοινή θέληση-απόφαση-την πραγματική σοφία. Καταργείται η έννοια της τετραετίας.
Οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν και για αυτό. Και αυτό θα είναι το δεύτερο ερώτημα που θα τεθεί. Μέσω της σύνθεσης διαφωνιών και συμφωνιών θα προκύψει η νέα νομισματική μεταρρύθμιση με όλες τις λεπτομέριες του αποφασισμένη ήδη από τον Ελληνικό λαό, έτοιμη για την άμεση εφαρμογή του από τους νέους ηγέτες που επίσης θα προκύψουν με τον ίδιο τρόπο. Θεμελιώδης αρχή-ο καταλληλότερος ηγέτης κατά τον Πλάτωνα είναι ο άριστος-ικανότερος και αυτός που προσωπικά δέν θέλει να ηγηθεί.
Αυτή είναι η πολύ βασική ιδέα της προτροπής μου. Κάποιοι ήδη την αποκαλούν άμεση δημοκρατία, κάποιοι την αποκαλούν ευνόητο, κάποιοι πραγματική δημοκρατία, κάποιοι άλλοι αρχαία Ελληνική γραμματεία και κάποιοι άλλοι κάπως αλλιώς. Αποκαλέστε το όπως θέλετε. Να εφαρμοστεί πρέπει. Δέν πρόκειται περι εξυπνάδας εκ μέρος μου πρόκειται πέρι προτροπής για πράξη επιτέλους. Επαναλμβάνω ένα άναρχο-ημίτρελλο άνθρωπο ή διαχειρηστή blog χρειάζεται στην αρχή.
Το θέμα είναι η έκδοση χρήματος από τον λαό, για τον λαό, μέσα στο πλαίσιο μιας πραγματικά και εν πράγματι εκλεγμένης κυβέρνησης. Η έκδοση χρήματος ώς μέσον συνδιαλαγής με βάση το χρέος που προκύπτει από τους τόκους και την μόχλευση καταθέσεων – fractional reserve banking system, θα ακυρωθεί. Ο πραγματικός συνασπισμός των ψηφοφόρων όλων των πρώην πολιτικών παρατάξεων, θα βάλει στην άκρη όλες τις δημοσιονομικές πολιτικές και θα συγκεντρωθεί εκ νέου και με αυτό τον τρόπο σε μια νομισματική πολιτική η οποία θα ωφελεί όλες τις πλευρές ταυτοχρόνως. Αυτή η συνεργασία του δεξιου, του κεντρώου, του αριστερού , όλων των ακρων και μή, είναι κατά όλης της νεοταξικής κοινωνικής μηχανικής. Το τόσο καλά καμουφλαρισμένο και εφαρμοσμένο διαίρει και βασίλευε, θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
Μήν αυταπατάστε. Αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πραγματική κρίση έρχεται και μόλα αυτά είναι τα προεόρτια. Έχουν ήδη τα δικά τους μεταρρυθμιστικά σχέδια έτοιμα εδώ και πολύ καιρό και αδημονούν πλέον σαν ναρκωμανείς να τα εφαρμόσουν, ώστε να μας υποδουλώσουν 10 φορές χειρότερα από ότι έχει καταφέρει το τραπεζικό τους σύστημα.
Προσοχή: Ένα από τα σχέδια τους είναι η ιδιωτική Αυστριακή Σχολή των Οικονομολόγων. Αυτοί είναι υπέρ ενός νέου νομίσματος που θα υποστηρίζεται από παράγωγα και εμπορεύματα, τύπου χρυσός, ασήμι, πετρέλαιο και κτλ, αντί των κρατικά-εκδιδομένων νομισμάτων, fiat currencies, χωρίς αντίκρυσμα. Αυτό από την μία, από την άλλη οι τράπεζες οι ίδιες με την συνέργεια των μεγαλοιδρυμάτων τους και των κυβερνήσεων τους φροντίζουν ήδη εδώ και πολύ καιρό να συγκεντρώσουν όλες τις ποσότητες παραγώγων και εμπορευμάτων. Βλέπε Σημίτη, Κύπρο, Deutse Bank και κτλ. Οι οποίες μετα την καταρρεύση του καταναλωμένου πλέον και άκρως επιτυχημένου τεχνάσματος του FEDERAL RESERVE και ώς δια μαγέιας θα κόψουν ένα νέο νόμισμα με ένα αντίκρυσμα-εμπόρευμα-παράγωγο που οι ίδιοι πάλι ήδη έχουν στα χέρια τους την πλειονότητα το παγκόσμιου αποθεματικό του εμπορεύματος αυτού.
Για αυτό προσέξτε να μήν την ξανά-πατήσουμε και εκεί. Η πραγματικότητα είναι όσο και παράδοξη μπορεί να ακούγεται στο σύγχρονο ιντερνετικά αλλοτριωμένο μυαλό μας ότι, δεν υπάρχει και δέν δημιουργεί κανένα πραγματικό πρόβλημα στον λαό το οποιoδήποτε ιδιωτικό νόμισμα-fiat currency. Όταν κάποιος αντιτίθεται στο οποιοδήποτε κυβερνητικό νόμισμα – βλέπε Austrian Schoοl, δουλεύει και παίζει τον κομπαρσικό ρόλο του για τους ίδιους νεο-ταξικούς παντωκράτωρες – Ευγένιους Σπαθάρηδες, αλλά όχι για το τρέχων αλλά για το σενάριο του επόμενου επεισοδίου της προσχεδιασμένης σαπουνόπεράς τους.
Έτσι μόνο αντισκτεκόμαστε στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό τους. Λέμε όχι και στα σε αυτό και στο επόμενο σχέδιό τους. Η αντίσταση αυτή είναι η μοναδική ικανή δύναμη που μπορεί να αποτρέψει την περαιτέρω προέλαση των στρατευμάτων της τώρα οικονομικό-τραπεζό κρατούμενης και πολύ σύντομα στρατιωτικό - κρατούμενης παγκόσμιας κυβέρνησης τους.
Πώς όμως ακριβώς αυτή συνέργεια των Ελλήνων θα λειτουργήσει, ποιός τελικά θα συμπεριληφθεί στην διαδικασία και ποιός τελικά θα χάσει το δικαιωμα της συμμετοχής; Πρώην και νύν ψηφοφόροι όλων των παρατάξεων του τρέχοντως πολιτικού στίβου, θα έχουν το δικαίωμα στην αρχή να έρθουν και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους. Αλλά ο οποιοιδήποτε παγκοσμιοποιητής από τώρα να ξέρει ότι θα αποβληθεί τελικά μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου της συνέλευσης, είτε είναι ευεθέως διεθνιστής είτε είναι κεκαλυμένα αντι-διεθνιστής. Ειτε υποστηρίζει με άλλα λόγια το πρώτο είτε το δέυτερο σενάριο της νέας τάξης πραγμάτων, θα αποβάλλεται αυτομάτως. Όπως π.χ. ο Mike Maloney ή ο Peter Schiff, που τώρα τελευταία αρχίζουν και γίνονται γνωστοί και στην Ελλάδα για παράδειγμα, λένε ότι το χρυσό νόμισμα είναι καλό και το fiat νόμισμα κακό, επίτηδες και με πλήρη επίγνωση λανθασμένα παρουσίαζουν την οποιαδήποτε κυβέρνηση σάν την ρίζα του κακού. Αναζητήστε τους και παρακολουθήστε τους στον ίντερνετ, όπως και πολλούς άλλους ανάλογούς του και από μόνοι σας και κρίνεται και από μόνοι σας.
Κοιτάξτε. Για να μήν τρέξετε τώρα όλοι σας να εναντιωθείτε τόσο πρόωρα σε αυτό που λέω, όπως ήδη έχει γίνει με το πρώτο κείμενο και για να μήν ξανάπαρεξηγηθώ επίσης ποικιλοτρόπως για χιλιοστή πρώτη φορά. Αυτό που λέω είναι πολύ απλό και δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις ή ψαξίματα. Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι το συγκεκριμένο fiat νόμισμα π.χ. του δολαρίου ή του ευρώ λειτουργεί κατά του λαού. Αλλά ο πραγματικός λόγος που τα νομίσματα αυτά είναι τόσο κακά, είναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους γκομπαλιστές, τους νεοταξικούς, όχι τις εκάστοτε κυβερνήσεις των κρατών, ώς χρέος για να μας υποδουλώσουν.
Ναι, ο χρυσός είναι από μόνο του μια πάρα πολύ καλή επένδυση θα έλεγα και ιδιαίτερα τα 10-12 τελευταία χρόνια, άλλα χρησιμοποιείται ήδη ώς μέσον υποδούλωσης και αυτό από τους γκλομπαλιστές ήδη και ώς το επόμενο μέρος του σχεδίου τους, άρα προς το παρών πολύ απλά αποκλείεται ώς η τρέχουσα εναλλακτική της Ελλάδας
. Ο οποισδήποτε συμμετάσχων αρνείται να αποδεχθεί το συνταγματικό δικαίωμα του Ελληνικού Κράτους να δημιουργήσει και να κόψει το δικό του νόμισμα και κατά βούληση του Ελληνικού λαού, να υποτιμήσει ή να υπερτιμήσει δήλαδη ώς αποφασιστεί λαικά, θα αποκλειστεί αυτομάτως. Εάν κόψουμε το δικό μας νόμισμα και μετά εμείς το συσχετίσουμε με τον δικό μας χρυσο, ασήμι, πετρέλαιο και κτλ, τότε μπορεί και αυτό να ξανασυζητηθεί. Δέν είμαι υπέρ ή κατά της δραχμής, δέν είμαι υπέρ ή κατά του ευρώ και εάν είμαι τέλοσπάντων δεν είναι στην δική μου αποκλειστική δικαιοδοσία να αποσίσω εγώ ή ένας μονάχα για αυτό. Είναι υπόθεση όλων μας.¨Ενα μόνο λέω ακόμα περί αυτού και κλείνω. Φανταστείται την Ελληνική χρυσή δραχμή, την Ελληνική ασημένια δραχμή, την Ελληνική πετροδραχμή, με τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου από την μία πλευρά όλων των νομισμάτων και χαρτονομισμάτων, τα οποία εκδίδονται αποκλειστικά από το Νομισματοκοπείο στον Χολαργό κατά αποκλειστική βούληση του Ελληνικού λαού, μέσω φηφοριών-συνελεύσεων και δημοψιφισμάτων. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, να βλέπετε την Ελλάδα για την νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά και δεν υπερβάλω καθόλου. Αμήν σε αυτό.
Εάν αρχίσουμε σήμερα, ίσως προλάβουμε στο photo finish, να έχουμε την νέα νομισματική μεταρρύθμιση της Ελλάδας έτοιμη να εφαρμοστεί AMEΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ FEDΕRAL RESERVE ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. Στο σημείο δηλαδή που η ΝΤΠ θα δείξει τα πραγματικά της δόντια και αποκαλυψεί πλέον απροκάλυπτα το προσχεδιασμένο στρατιωτικό ζόρι που ετοιμάζει παγκοσμίως, που εμείς πλέον βλέπουμε και έχουμε πάρει χαμπάρι. Εάν προλάβουμε την κατάρρευση θα είναι ευχής έργον. Στο ενδιάμεσο είναι πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα και σε ατομικό επίπεδο. Όπως την γοργή αποχώρησή μας από το τραπεζικό σύστημα και την απεξάρτησή της διαβίωσής μας αποκλειστικά από κρατικές παροχές. Μήν τους αφήνετε να σας συμπαρασύρουν στην πτώση και κατάρρευσή τους. Αλλά όλα αυτά είναι σε ατομικό επίπεδο τα οποία έχω και έχουν γράψει αρκετοί άλλοι περί αυτών.
Εν κατακλείδη και συλλογικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ένα ανώτερο όραμα μιας εθνικής ενότητας εναντίον του πραγματικού εχθρού. Το πολυεθνικό οικονομικό δίκτυο που ελέγχεται από μια συγκεκριμένη σέκτα και της οποίας η δύναμη πηγάζει από την δυνατότητα να εκδίδει χρήματα παγκοσμίως με σκοπό την παγκόσμια υποδούλωση. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα σπάσει αυτή την αλυσίδα. Και για όσους δεν το πιστεύουν, κρατηθείται γιατί θα το νιώσετε και εσείς καλά στο πετσί σας.
Υπάρχουν και άλλα σημαντικά θέματα που πρέπει να αποφασίσουμε. Πρέπει να αποκηρύξουμε το χρέος μας; Πρέπει να το γυρίσουμε πίσω στα μούτρα τους το χρέος και να ισχυριστούμε και εμείς το ίδιο με αδιάσειστες αποδείξεις και επιχειρήματα; Και σε τι νόμισμα θα ζητήσουμε να πληρωθούμε σε εκείνη την περίπτωση; Τι γίνεται με τους τόκους; Πρέπει να καταργήσουμε ή να βρούμε μια εναλλακτική λύση σε αυτη την έννοια ή όχι; Τι γίνεται με όλες τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες; Πώς θα λειτουργούν; Και πολλά άλλα θέματα δημοσιονομικού και νομισματικού χαρακτήρα που καταλήγουν να είναι άκρως ανθρωπιστικά.
Η νομισματική μεταρρύθμιση είναι αναπόφευκτη. Το θέμα είναι τι μεταρρυθμίσεις θα γίνουν και από ποιούς;
Δέν είναι λόγια του αέρα όλα αυτά, ούτε νέα μόνο κατοχικά, ούτε μόνο ολυμπιακά ιδεώδη, ούτε νέα μόνο της Αττικής, ούτε τρικλοποδιές, ούτε πέντα και έξι-αποστάγματα, ούτε τρομακτικά νέα, ούτε στον ενικό αριθμό, ούτε ζούγκλες και μακελειά, ούτε news κάτι, ούτε χωσίματα, ούτε επαναστάσεις εκ του καναπέος, ούτε αμυντικά δίκτυα, ούτε φίμοτρα, ούτε στοχασμοί και πολιτικές, ούτε μόνο ορθόδοξα θέματα, ούτε αθλοπαιδίες, ούτε πλεκτάνες, ούτε κρυφές αλήθειες, ούτε και πάρα πολλά άλλα τοπικά νέα πόλεων και οικισμών της Ελλληνικής επικράτειας και ούτε τίποτα μόνο από αυτά.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ
Πιό λιανά, αυτό το κείμενο καλά θα κάνουν να το πάρουν σαν ευθύ υπονοούμενο και ώς υποκίνηση όλα τα μεγάλα blogs στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν για το κοινό καλό και για την αφύπνιση των Ελλήνων και να αρχίσουν ένα ένα να χτίζουν κάτι πρός τα εκεί, πάνω σε μιά ιδέα που εξέφρασε κάποτε μία ανύπαρκτη νιφάδα και κατέληξε τελικά με την συνέργεια πολλών και απαρχή το ίντερνετ, σε μια χιονοστιβάδα που άλλαξε τα δρώμενα των Ελλήνων. Συνέργεια, υπέρ πίστεως, πατρίδος και οικογένειας εδώ και τώρα, από έναν για όλους και όλων για ένα.

Βασίλης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: