x

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Το πρωτόκολλο μιας άνευ όρων ... υποδούλωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ...ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ...

 "Deutsche-Griechische Versammlung"
   " Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"                                      
 (Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φεβρουάριος 2005)


Στις 5 Μαρτίου 2010,  η ομοσπονδιακή Καγκελάριος Μέρκελ και ο Έλληνας  Πρωθυπουργός Γεώργιος  Παπανδρέου  συμφώνησαν να ανανεώσουν, να  επεκτείνουν και να εντείνουν την  ελληνο-γερμανική εταιρική σχέση.  Επιβεβαίωσαν τη δέσμευση αυτή κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο στις 22 Φεβρουαρίου 2011.   Η σημασία αυτής της εταιρικής σχέσης επιβεβαιώθηκε εκ νέου σε μια νέα συνάντηση  μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών,  Δημήτρη Δρούτσα   και  Guido Westerwelle  στις  9 Νοεμβρίου 2010.

 

 Η  γερμανοελληνική συμφωνία διακηρύσει την ίδρυση της"Γερμανοελληνικής Συνέλευσης" όπου τόσο η χρήση των συμβόλων όσο και η πρόβλεψη των ουσιαστικών σκοπών της είναι προσανατολισμένη στην σημασία της Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου του 1821. Το περιεχόμενο δε της συμφωνίας ταυτίζεται, σε αναλογία  ένα προς ένα, με εκείνο που ψηφίστηκε από τα κοινοβούλια της Δυτικής και της Ανατολικής Γερμανίας στις 20 Σεπτεμβρίου 1990 "Einigungsvertrag", προβλέπεται δε μια τυχόν προσάρτηση της Ελλάδας στην "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας" όπως και στην αναφερθείσα ενδογερμανική συμφωνία, δηλαδή μέσω "εθελοντικού" ψηφίσματος της Ελληνικής Βουλής που θα αποφασίζει την κατάργηση του Ελληνικού κράτους ως έχει  και την ένωση του με την Γερμανική Ομοσπονδία κρατών σαν 17ο μέλος της. (Ακριβώς όπως συνέβη με την προσάρτηση της Ανατ. Γερμανίας. Αν αποφάσιζε ο ανατολικογερμανικός λαός με δημοψήφισμα τότε, το πολιτικό αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν διαφορετικό).

Στις 09 Νοεμβρίου 2011 ορίζει η καγκελάριος Angela Merkel  τον γενικό γραμματέα του ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel ως τοποτηρητή της κυβέρνησής της στη "Γερμανοελληνική Συνέλευση". Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν την 09η Νοεμβρίου συμβολικά διότι στην ίδια ημερομηνία το 1821 τελείωσε η πρώτη τοπική συνέλευση της Δυτ. Ελλάδας, όπου αναδείχθηκαν οι πρώτοι πληρεξούσιοι που θα αντιπροσώπευαν τον τόπο τους στην Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Στις 09 Νοεμβρίου 2011 ανέλαβε η Γερμανική Δικαιοσύνη, με βάση την μυστική διακρατική συμφωνία,  επίσημα τον ρόλο του τοποτηρητή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που υποχρεώνεται να κάνει λεπτομερείς αναφορές, σχετικά με τα πεπραγμένα της, στο γραφείο του ξένου Επιτρόπου που είναι διαπιστευμένος στο Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ένας Γερμανός δικαστής λ.χ. έχει το δικαίωμα να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη κατά παντός Έλληνα πολίτη, που διαμένει στην Ελλάδα, για το οποιοδήποτε έγκλημα, που φέρεται να έχει διαπράξει εντός της Ελληνικής Επικράτειας, χωρίς αυτός να έχει την υποχρέωση να πληροφορήσει ή  έστω να δώσει λογαριασμό στους Έλληνες δικαστές συναδέλφους του. Την ίδια ημερομηνία διατάχθηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα του συντάγματος της στρατοχωροφυλακής του ΝΑΤΟ ( 1160 οπλίτες, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί) που ήταν σταθμευμένο στην βάση της  Βιτσέντα/Ιταλία  αλλά  μεταφέρθηκε με  πλοίο τον  Οκτώμβριο  του ιδίου έτους στην Ελλάδα, και ανήκει στις μονάδες του Ολλανδογερμανικού Σώματος Στρατού.


Στις 09 Νοεμβρίου 2012 αναλαμβάνει το Γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας τον πλήρη σχεδιασμό και τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος της Υγείας στην Ελλάδα, υποβιβάζοντας την Ελληνική διοίκηση του αντίστοιχου υπουργείου σε άβουλο εκτελεστή των Γερμανικών εντολών. Ο κατάλογος και οι τιμές των φαρμάκων που επιτρέπονται στην συνταγιογράφηση των ιατρών, που είναι συμβεβλημένοι με την δημόσια ασφάλιση,  καταρτίζονται αποκλειστικά από τις γερμανικές υπηρεσίες υγείας. Προβλέπεται εντός της επόμενης 5-ετίας η συρρίκνωση όλων των αντιστοίχων ελληνικών υπηρεσιών σε μιά αρχή, όπου θα απασχολούνται γύρω στα 100 άτομα, που θα επιβλέπει απλώς την πιστή εφαρμογή και την λειτουργικότητα στην πράξη όλων των διαταγμάτων της Γερμανικής εποπτείας. Η Γερμανική διοίκηση στην Υγεία διαθέτει όλους του κωδικούς πρόσβασης που είναι απαραίτητοι για την ηλεκτρονική διαχείρηση και την λεπτομερή επιτήρηση online και σε πραγματικό χρόνο όλων ανεξαιρέτως των νοσοκομείων, των πολυϊατρείων, των ασφαλιστικών Οργανισμών και των υπηρεσιών Υγείας του Δημοσίου επί 24ωρου βάσης και για 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να δίνει καν λογαριασμό στις Ελληνικές Υπηρεσίες.
       
 Στις 09 Νοεμβρίου 2012 διατάχθηκε η συνεργασία του Ελληνικού Πενταγώνου με το Γερμανικό στρατηγείο στο Koblenz, στο οποίο ανατέθηκε ο σχεδιασμός των νέων δομών των Ε.Δ. όπως και η επιτήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των. Προβλέπεται δε εντός της επόμενης 5ετίας το κλείσιμο των σχολών αξιωματικών ( Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτ. Δοκίμων) σε όλους τους κλάδους των Ε.Δ. 

Το Ελληνικό κράτος διαλύεται με μια τέτοια σπουδή και ταχύτητα που θυμίζει τα παλιοκάραβα εκείνα που έχουν τις μάντρες των παλιοσιδερικών σαν τελευταίο προορισμό.  Η συνείδηση του 95% επί του συνόλου των εργαζομένων στα Ελληνικά ΜΜΕ και στα κέντρα πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών ερευνών είναι μισθωμένη κυριολεκτικά στην προπαγάνδα της Γερμανικών δυνάμεων κατοχής! Η διατύπωση,  η δημοσίευση και η διάδοση της άλλης γνώμης, της εμπεριστατομένης αλήθειας ή η απεικόνιση και  η περιγραφή της πραγματικότητας διαμορφώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα όλο και δυσκολότερη στην Ελλάδα.

Το  περιεχόμενο της συμφωνίας, με βάση την οποία δημιουργήθηκε η "Γερμανοελληνική Συνέλευση", παραμένει το επτασφράγιστο μυστικό των δύο κυβερνήσεων. Ότι έγιναν γνωστές  ορισμένες λεπτομέρειες από τα  εδάφια του περιεχομένου της οφείλεται στο ότι,  στις συγκεκριμένες Γερμανικές υπηρεσίες, όπου υπήρξε  πρόσβαση σε  κεφάλαια της συμφωνίας που αφορούν την δικαιοδοσία τους, εργάζονται ακόμη άνθρωποι με συνείδηση, πολιτική ευαισθησία και μνήμη ....!

Επί τρία χρόνια μαζεύαμε πληροφορίες, "δανειζόμασταν" επίσημα έγγραφα, αναλύαμε τις συζητήσεις μας με τους πρωταγωνιστές και τους αυτόπτες μάρτυρες της συμφωνίας αυτής και τελικά καταλήξαμε στην διαμόρφωση του  παραπάνω κειμένου  και στην διαπίστωση ότι αυτός που σήμερα θα μας κατηγορήσει για συνωμοσιολογία θα αναγκαστεί το αργότερο στα επόμενα 6-7 χρόνια να μας δικαιώσει και να μας ζητήσει συγγνώμη. Πάλι λάθος! Το ζητούμενο τώρα δεν είναι η συγγνώμη που θα έρθει στο μέλλον, αλλά η κοινή λαϊκή απόφαση για την απελευθέρωση της χώρας που πρέπει να ληφθεί και να υλοποιηθεί αμέσως. Ο Παπανδρέου, ο Δρούτσας, η  Ξενογιαννακοπούλου, ο Μιχελάκης, ο Γεωργιάδης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Αβραμόπουλος, ο Αθανασίου και πόσες άλλες εκατοντάδες δοσιλόγων θα αναγκαστούν, έτσι και αλλοιώς  μετά τη σύλληψή τους να πουν στις απολογίες τους όλη την αλήθεια στα δικαστήριά που θα συγκροτήσει ειδικά γι αυτούς ο λαός. 

O Arthur Seyß-Inquart ήταν ο εντεταλμένος Gauleiter του Hitler στην Αυστρία μετά την προσάρτησή της το 1938 στο 3ο Γερμανικό Ράϊχ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Γερμανοί πολιτικοί αποκαλούν τον Hans-Joachim Fuchtel, χαϊδευτικά με το παρατσούκλι, "Αρθούρο της Ελλάδας".
Μετά τον Β' Π.Π. ήρθε στην Ελλάδα η "Αγγλική αποστολή", που υπήρξε υπεύθυνη για την έκρηξη του εμφυλίου πολέμου και μετά αντικαταστάθηκε από την "Αμερικανική αποστολή" που μας οδήγησε μέσω της αναμόχλευσης των παθών στην χούντα και από εκεί   στην κοινοβουλευτική δικτατορία της "μεταπολίτευσης"....!
Στις 09 Νοεμβρίου 2012, το Γερμανικό ΥΠΕΞ μετονόμασε την διπλωματική αντιπροσωπεία της, στην Ελλάδα μόνο, σε ..."Γερμανικές αποστολές στην Ελλάδα"!


 Νέα Φιλική Εταιρεία


 ΥΓ.: Αναζητείστε στο διαδίκτυο την σχετική δημοσιεύση του Γερμανικού ΥΠΕΞ, σχετικά με την "Γερμανοελληνική συνέλευση", περιληπτικά βέβαια αλλά  στα Ελληνικά, όπως καταγράφεται μέσα στην ηλεκτρονική σελίδα της Γερμανικής πρεσβείας των Αθηνών.

  Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: