x

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Το σύμπαν δεν φορά ρολόι...




Πριν δυο μέρες είχαμε ένα ατύχημα στην Αμερική με λεωφορείο ..9 νεκροί!
Σήμερα η χτες είχαμε την επέτειο από τα Τέμπη !
Σήμερα έγιναν δυο μέγα σεισμοί...!
Στις 15 Απρίλη είναι η επέτειος από το boston μαραθώνιο...την υποτιθέμενη βόμβα!
Στις 15 Απρίλη παλιά σας ειχα προειδοποιήσει για μέγα σεισμό (έγινε 16 άλλα με διaφορες ωρών και 15 Απρίλη ) στην Ιαπωνία!
Έχουμε ξαναβρεί το μοτίβο 3 απανωτά ...!
Στις 15 έχουμε την αρχή τον κόκκινων φεγγαριων !
Από 15 Απρίλη 2014 έως 4 Απρίλη 2015 είναι ανοικτό το πεδίο για πόλεμο ,...η δικη μου θεωρεία μιλα για πόλεμο που θα είναι αναμειγμένο ειτε απόλυτα είτε με συνωμοσία το Ισραήλ!
Ήδη βαράνε στην Γάζα , το σενάριο με Ιράν ειναι το χειρότερο! Ήδη η Αμερικής ζητάει να κάνουν κίνηση σε Συρία (Τώρα ποιος ζητάει σε ποιον ας μην το πιάσουμε)
Το πεδίο μας δείχνει μια εκκένωση , μια εντολή εκκένωσης πληθυσμού , πρόσεξε δεν είναι αλληγορικό το κείμενο εδώ ... αρα ; αρα!!
Επειδή δεν φορά ρολόι το σύμπαν και οι μαύροι γαργαλανε τις γραμμές ... ας στοχεύσουμε όλοι στις 15-16-17 , όσο μπορούμε να έχουμε μια συνειδηση στραμμένη σε ένα μελλοντικό γεγονός τόσο το εμποδιζουμε να συμβεί! Με άλλα λόγια το πρόγραμμα δεν αντέχει τους προφήτες , θέλει να χρησιμοποιεί μόνο τα δικά του προγράμματα ως προφήτες αλλιώς κινδυνεύει... αν λοιπόν εσύ στοχεύσεις με απόλυτη συνείδηση σε μια τοποθεσία και χρόνο τότε ...δεν θέλει να σε ονοματίσει μάγκα!!
Μπροστά μας δηλαδή έχουμε ένα νέο false flag (αυτό έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες δηλαδή)!
Υ.Γ 8ρια αναμειγμένα με 9ρια , θέλουν να ανέβουν επίπεδο στο 919! (Αυτό είναι αλληγορικό ... !!_

Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: