x

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ : ΜΕΡΟΣ Γ΄ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

VIII. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
Είναι αδιανόητοι υπαίτιοι να δικάζουν τους εαυτούς τους.
Α. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Για πανθομολογούμενες εγκληματικές πράξεις σε ένα κοινωνικό σύνολο, μία Πολιτεία, αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Δικαιοσύνη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της Κρίσης, απείχε παρά τις καταγγελίες, τις μηνύσεις και τις εξώφθαλμες αδικίες. Είναι αλήθεια ότι η Δικαιοσύνη δεν ήταν εξοπλισμένη με μέσα και ανθρώπινο υλικό να τις αντιμετωπίσει. Δεν παύει, όμως, η Δικαιοσύνη να είναι υπεύθυνη για όλες τις εγκληματικές πράξεις. Έπρεπε να τις κατονομάσει και να δηλώσει στην Κυβέρνηση και τον Λαό ότι δεν έχει το τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό. Δεν το έπραξε. Όπου δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη επικρατεί η παραφροσύνη.
Δυστυχώς η Δικαιοσύνη δεν επιτελεί το καθήκον της ως Ανεξάρτητος Εξουσία της Δημοκρατίας, βάσει του Συντάγματος. Από μελέτες μου, απόψεις δικηγόρων και δικαστών, προσωπική εμπειρία, δικαστικές αποφάσεις και συγκρίσεις με τα αμερικανικά δεδομένα, η Δικαιοσύνη μας πάσχει θλιβερά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι κυβερνώντες την θέλουν ανοργάνωτη, χωρίς τεχνολογικό και ανθρώπινο δυναμικό, τελματωμένη, για να μην δικάζονται οι κατηγορίες εναντίον τους και να προωθούνται ή λησμονούνται ‘ειδικές’ υποθέσεις.
Το 2002, απέστειλα πολυσέλιδες αναφορές στον Άρειο Πάγο και άλλους αρμοδίους, επισημαίνοντας: α) «η πλειοψηφία των οικονομικών και επιχειρηματικών αποφάσεων είναι τραγελαφικές.» β) «προλάβετε, το χρήμα της Ελλάδος εξαφανίζεται δια των συγκοινωνούντων δοχείων». Προς τιμήν τους με παρέπεμψαν σε εισαγγελείς, όπου καταλήξαμε σε συζητήσεις.
Με διόρισαν πρώτο μάρτυρα, ειδήμονα, στην υπόθεση της ΔΕΚΑ. Το 2005, επέμενα ότι το Κατηγορητήριο ήταν οικονομικά λανθασμένο. Το 2010, παρουσίασα διατριβή 104 σελίδων και βιβλίο, όπου όλοι οι παράγοντες της Δίκης παρεδέχθησαν ότι ήταν λανθασμένο. Και παρότι οι κατηγορούμενοι ήταν ένοχοι για σημαντικές εγκληματικές πράξεις, απηλλάγησαν, γιατί το Κατηγορητήριο ήταν λανθασμένο. Οι δικαστές παραδέχονται ότι δεν έχουν τα αναγκαία εφόδια. Στην Αμερική οι σπουδές είναι 7 (4+3) χρόνια και επί πλέον διετείς σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Λογιστικά κλπ.Τα μόρια υπεβάθμισαν την Δικαιοσύνη.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να γίνει πραγματικά Ανεξάρτητη, να συγκροτηθή και να φέρει ενώπιόν της όλες τις εγκληματικές πράξεις και πρόσωπα που συνετέλεσαν στα ανωτέρω εγκλήματα. Πρέπει να γίνει Κάθαρση, η ιερή Λιτανεία των αρχαίων Ελλήνων. Χωρίς την αναγκαία Κάθαρση τα εγκλήματα θα συνεχίζονται και θα μεγαλώνουν, φέρνοντας την χώρα και τους Έλληνες σε παράλυση. Ακόμη οι υπαίτιοι να πυροβολούνται στο δρόμο. Και όλοι θα νοσταλγούν την Ιερή Κάθαρση.
Β. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΚΟΜΜΑΤΑ
Εκ του Συντάγματος οι Πολιτικοί είναι οι Εθνοπατέρες που ψηφίζουν τους νόμους για την καλή λειτουργία του Κράτους και της ησυχίας και ευημερίας των πολιτών. Δυστυχώς, στην πράξη, οι μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις έρχονται σε «κλειστούς φακέλους», παρμένες πολλά χρόνια πριν και γνωστές στους ‘δικούς’ τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι βουλευτές δεν τα γνωρίζουν. Θα μπορούσαν όμως να τα μάθουν. Γιατί όμως ψηφίζουν αυτές τις ξενόφερτες αποφάσεις, καταφανώς αντίθετες με τα συμφέροντα της Ελλάδος και των πολιτών. Υπάρχουν οι εξής δεσμεύσεις: α) των κοσμοκρατόρων, β) η αντισυνταγματική δέσμευση για κομματική πειθαρχία, γ) της προσωπικής σταδιοδρομίας, δ) δεν μπορεί να ρίξει ένας την Κυβέρνηση. Είναι μεγάλος βάρος για ένα βουλευτή.
Το θλιβερό είναι ότι όλοι οι βουλευτές έβλεπαν μόνο το προσωπικό και το κομματικό τους μέλλον και δεν έκαναν τίποτε για την λύση του οικονομικού προβλήματος, μέσα από συνεχείς διαβουλεύσεις και ορθούς συμβιβασμούς.
[Και βεβαίως, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί επήραν το μήνυμα. Άλλαξαν στο ένδυμα της δουλειάς, σε αυτής που έπρεπε να κάνουν. Κάτι δημιουργικό. Δεν εσήκωσαν τα μανίκια τους, αλλά ξεγύμνωσαν τον λαιμό τους. Κάτι ανθυγιεινό για τον χειμώνα. Για να δείχνουν ότι δουλεύουν σκληρά, ότι είναι μάγκες, παιδιά τζιμάνια, του λαού. Μόνο που ο Λαός δεν τους θέλει να δείχνουν αλλά να δουλεύουν πραγματικά, και όχι σαν μπετατζήδες, αλλά σαν βουλευτές, εθνοπατέρες, μάνατζερς, εξέκιουτιβς. Όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοί τους στον Δυτικό Κόσμο και όλο τον Κόσμο. Έτσι δεν δείχνουν πρόοδο και σπάσιμο των ταμπού, αλλά ψευδολαϊκισμό και‘ζούρλια’.]
Και, βεβαίως, ήταν επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση Κυβέρνησης τον Ιούνιο του 2012. Όμως, αμέσως ο Πρωθυπουργός, κ. Α. Σαμαράς, ακολούθησε πορεία τελείως αντίθετη από την προεκλογική, ακολουθώντας τις προσταγές των Κοσμοκρατόρων. Είπε τόσα ωμά και απροκάλυπτα ψέμματα όσα κανένας άλλος πολιτικός. Θα ήταν γενναία Πολιτική, και θα έπρεπε να απευθυνθή στον Λαό, να δικαιολογήσει την αλλαγή. Εφόσον όμως αυτή η Πολιτική ήταν η ορθή για την χώρα και τους πολίτες. Εγνώριζε και απεδείχθη ότι δεν ήταν. Θα μπορούσε να αποφύγει τις ξένες πιέσεις, και εν αδυναμία να παραιτηθή. Γαντζώθηκε στην καρέκλα. Είναι πολιτικά υπεύθυνος, και θα πρέπει να εκδιωχθή από την Πολιτική. Υπάρχουν και ποινικά αδικήματα, τα οποία η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη οφείλει να καταλογίσει.
Ο κ. Α. Τσίπρας ευνοήθη από το αντισυνταγματικό έγκλημα των αρχηγών της Ν. Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, να διαγράψουν όσους δεν εψήφισαν το εγκληματικό Μνημόνιο. Προσεχώρησε μεγάλο μέρος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, εκείνων δηλαδή που κατηγορούνται για την κατάντια της Ελλάδος. Και ελλείψει άλλου σχήματος έλαβε την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Είπε πολλά εντυπωσιακά, αλλά τίποτε αποτελεσματικό. Δεν είχε εσωτερική συνοχή, θέληση και δύναμη να κυβερνήσει. Τα οικονομικά του μέτρα είναι αυτά που χρειάζεται ο Λαός, χωρίς όμως οικονομική βάση για την θετικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Επί πλέον προγραμματίζει να αποτελειώσει όσα δεν ολοκλήρωσε το ΠΑΣΟΚ στα: εθνικά θέματα, γλώσσα, σύμβολα, θρησκεία, ήθη, παραδόσεις, εθνική ακεραιότητα, που προγραμματίζει να την διαλύσει με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών. Γι αυτά τα ανθελληνικά προγράμματά του ο κ. Τσίπρας, παρά την προσωπική και πολιτική του ανάπτυξη, θα πρέπει να καταψηφισθή από τους Έλληνες και να εγκαταλείψει την Πολιτική του, που είναι αντίθετη προς τα αισθήματα και τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Ο κ. Βενιζέλος ευθύνεται για πολλά πολιτικά και ποινικά εγκλήματα κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Με τις σοφιστείες και τις λεκτικές ενδύσεις των πράξεών του θα πρέπει να πείσει τα δικαστήρια για να μην τον καταδικάσουν.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου ευθύνεται για σειρά πολιτικών και ποινικών εγκλημάτων. Είναι πολιτικά νεκρός και μόνον οι πάτρωνές προσπαθούν να τον κρατήσουν ζωντανό. Η Δικαστική Εξουσία είναι αρμοδία για τυχόν εγκλήματα, κι αν ναι, για πόσες εκατοντάδες χρόνια θα πρέπει να καταδικασθή.
Ο κ. Φ. Κουβελής ήπιος, συμπαθής άνθρωπος αλλά συνέπραξε με τις εγκληματικές ενέργειες των κυβερνήσεων. Ένας μάλλον αμελητέος, αποτυχημένος, γηραλέος πολιτικός αγωνίζεται για μία συμβιβαστική λύση, του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας εύκολη λύση, άντρο αποτυχημένων απομάχων δεινοσαύρων; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Αρχηγός του Κράτους. Πρέπει να εκλέγεται από τον Λαό, ή με ανάλογα κριτήρια ΑΣΕΠ. Να είναι μεσήλικας με γνώσεις, επίπεδο, και εμπειρία και δυνατός για ορθές σκέψεις και αποφάσεις και ευπρεπή παρουσίαση στους άλλους. Η Χρυσή Αυγή προήχθη από την ΝΔ, με έξωθεν εντολές, για να αποκλεισθή ο ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Γ. Καρατζαφέρη. Το είχα επισημάνει μετά τις Εκλογές του Μαϊου, 2012. Όταν πλέον έγινε επικίνδυνη για την ΝΔ και τους έξωθεν άρχισαν να την πολεμούν. Ο κόσμος την ψηφίζει από οργή, αγανάκτηση, αλλά και από τις διώξεις της Κυβέρνησης εναντίον της. Διότι ο κόσμος έλαβε κάποια έμπρακτη βοήθεια από την ΧΑ ενώ από τους άλλους έλαβε μόνο λόγια και απειλές για νέα μέτρα. Η ανάμιξή τους με τα ναζιστικά σύμβολα και τις αναφορές τους στερεί το πατριωτικό στοιχείο. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι πολίτες ή κάποιοι να ψηφίζουν εσκεμμένα. Η ναζιστική εμπλοκή μπορεί να είναι και ο Σπόρος, των πραγματικών δημιουργών των κομμάτων, ώστε να είναι εύκολο να τους εξαφανίσουν όταν δεν τους χρειάζονται άλλο. Δεν είναι ένα πατριωτικό κόμμα.
Το Ποτάμι εδημιουργήθη και επεβλήθη δια των ΜΜΕ από τους εντοπίους εκπροσώπους των Κοσμοκρατόρων, για να μειώσουν μάλλον τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχεια θα δείξει αν θα τον επιβάλλουν και αν αντέχουν ο αρχηγός και οι επιλεγμένοι τους.
Μετά την θύελλα των μνημονίων, μετά τις Εκλογές της 17-6-2012, με το μαχαίρι στο μυαλό, όφειλαν όλοι και οι 300 βουλευτές να διαβουλευτούν, προβληματιστούν, να καλέσουν τους ειδικούς επιστήμονες να ερευνήσουν για λύσεις. Αντ’ αυτών δεν έκαναν τίποτε, οι μεν εκρύβονταν και υπέγραφαν εν κρυπτώ και ψυχρώ την καταδίκη της Ελλάδος και των Ελλήνων και οι δε εθορυβούσαν στα ΜΜΕ ακόμη και στην Βουλή, αλλά εψήφιζαν σαν λόχος. Το ίδιο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση, που δεν ήθελε και δεν επεδίωκε καμία αλλαγή.
Τα Ελληνικά δεδομένα είναι ότι οι Έλληνες είναι: φιλελεύθεροι δημοκράτες, περίπου κατά 85%, πατριώτες, χριστιανοί ορθόδοξοι, τιμούν τα ίδια σύμβολα, ήθη και έθιμα, παραδόσεις. Τα βλέπετε σε κάθε γιορτή των Ελλήνων, όπου υποκριτικά συμμετέχετε, και όμως ενεργείτε τελείως διαφορετικά. Υποκρίνεσθε και θέλετε να σας πιστέψουν και να τους κυβερνήσετε. Πριν δύο χρόνια απέστειλα στην Κυβέρνηση, Κόμματα, ΜΜΕ μελέτη ότι πρέπει να συνασπισθείτε, να παρουσιάσετε ένα τέτοιο Κόμμα στους Έλληνες, να το ψηφίσουν και να κυβερνήσετε εν ηρεμία και προκοπή. Αντί να παρουσιάζεσθε με τις ανθελληνικές τσόντες των Κοσμοκρατόρων και των ΜΜΕ τους, για να διαλύετε τους Έλληνες. Σας έμαθαν πλέον.
Μετά την ληστεία, τον αφελληνισμό και την Δαντική κόλαση των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ, τα θολά οικονομικά προγράμματα και τον πλήρη αφελληνισμό των Ελλήνων από τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, η Αριστερά έχει πλήρως ξοφλήσει για τους Έλληνες. Εφάνη στην δεινή ήττα του Σύριζα στις Εκλογές. Μετά την πείνα, τις αυτοκτονίες, την φτώχεια, την κόλαση των Ελλήνων έπρεπε να λάβει άνω του 40%, για να θεωρείται ότι τον θέλει ο Λαός. Ουσιαστικά πρόκειται για φρικτή αποτυχία και προάγγελο των νέων αποτυχιών του. Και θα ολισθαίνει αντί να αυξάνεται.
(Απηλλάγην από το Κομμουνιστικό στίγμα μου μόνο με τον διορισμό μου σε βαθμοφόρο στον Στρατό.)
Γ. ΜΜΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως (ΜΜΕ), μικρά και μεγάλα, σε όλο τον Κόσμο, ελέγχονται από τους Κοσμοκράτορες, κατά 100%. Δεν ξεφεύγει κανένα σημαντικό ή κάποιο που τους ενοχλεί αποτελεσματικά. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ είναι κυρίαρχα. Με την αμοιβαία υποστήριξη των Πολιτικών ελέγχουν τους πολιτικούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, αξιωματούχους, αρμοδίους και σχηματίζουν μία εικονική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα της Ελλάδος. Χρηματοδοτούνται παχυλά όταν όλη η οικονομία μαραίνεται. Βεβαίως, δεν είναι μονοφαγάδες, μάλλον τα περισσότερα πηγαίνουν στους υποστηρικτές. Τα ΜΜΕ διαμορφώνουν το περιβάλλον, το κλίμα, τα μέσα, τα πρόσωπα, σε όλους τους τομείς και περισσότερο στην Πολιτική. Τα μικρά ΜΜΕ, αυτά που «τα λένε όλα», οι ψιχουλιάρηδες, ικετεύουν για μερικά ψίχουλα από τους μεγάλους και κάνουν τα ίδια.
Υπάρχουν μερικοί Δημοσιογράφοι ένθερμοι υποστηρικτές των Κοσμοκρατόρων και των ΜΜΕ και λένε, με σοβαρά ανταλλάγματα, όσα τους διατάζουν τα αφεντικά τους. Δυστυχώς δεν μπορούν να υπάρξουν τελείως ανεξάρτητοι. Όσοι το κάνουν γρήγορα μένουν άστεγοι. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ακολουθούν την μέση οδό, προσαρμόζονται, όπως οι προσαρμοσμένοι σοφοί. Μιλούν με μισόλογα και αποκρύβουν πολλά. Έχουν σπίτι και παιδιά. Το 1989, όλα τα συγκροτήματα Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλου εκράυγαζαν: «να φύγει ο ψεύτης, ο φαύλος, ο κλέφτης», για τον Α. Παπανδρέου, στα ύψη ο Κ. Μητσοτάκης. Το 1993, οι ίδιοι εφώναζαν: «να ‘ρθή ο ανθρωπάκος, (για τον Α. Παπανδρέου), να φάει ο κόσμος ψωμάκι». Έφεραν πάλι τον φαύλο και τον κλέφτη, Α. Παπανδρέου, Πρωθυπουργό. Κατά τα άλλα ψηφίζει ο Λαός.
Γι αυτό οι πολίτες, κυρίως οι ενημερωμένοι, έχουν θολή εικόνα, χωρίς λύσεις και με τεράστια προβλήματα. Την ίδια στιγμή που όλα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν μόνο τα κοσμοπολιτικά, ευχάριστα, φαντασμαγορικά, φανταστικές βίλλες, αυτοκίνητα και εξαίσια γεύματα, οι πολίτες περνούν την δική τους Κόλαση.
Δ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βάσει του Ελληνικού Συντάγματος, έχει τεράστιες και ουσιαστικές αρμοδιότητες. Είναι ο Αρχηγός του Κράτους. Μπορεί να καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων για να συνομιλούν και να συνεργάζονται. Μπορεί να αρνείται την έγκριση νόμων, η δεύτερη φορά μπορεί να τους συνετίσει. Μπορεί να εκπέμπει Διαγγέλματα, που μετρούν στον Λαό και επηρεάζουν τους πολιτικούς. Μπορεί να μη τηρεί τους αντισυνταγματικούς νόμους, που καταργούν ή υποτιμούν τις Βασικές διατάξεις του Συντάγματος με τα «ως ο νόμος ορίζει». Σε επιμονή της Κυβέρνησης μπορούσε να παραιτηθή. Με βάση τα ανωτέρω, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Κάρολος Παπούλιας, έχει μεγάλες ευθύνες για την ασκηθείσα από τους πολιτικούς Πολιτική. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτε από τα ανωτέρω, αλλά συνέπραξε στην σαφή καταστρατήγηση του Συντάγματος, του οποίου είναι ορκισμένος προστάτης, με την έγκριση όλων των νόμων και κυρίως διότι υπέγραφε τις πολλές, αντισυνταγματικές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, οι οποίες εγκρίνονται σε λίγες και επείγουσες περιπτώσεις και έρχονται γρήγορα στην Βουλή. Αυτές ήσαν πολλές και κυρίως έρχονταν στην Βουλή σε χρόνο άνευ σημασίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πολιτικά υπεύθυνος. Θα πρέπει να δικαιολογήσει ή παραδεκτεί τις ευθύνες του και να θέσει άμεσα την παραίτησή του από το υψηλό Αξίωμα.
Ε. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Οι επιστήμονες αποτελούν τον εγκέφαλο και την διανόηση του σώματος του Λαού. Πρέπει να διαμορφώνουν το επίπεδο, το περιβάλλον και το κλίμα μίας κοινωνίας. Αν ο Περικλής εθριάμβευσε με την Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν γιατί οι σοφοί, οι επιστήμονες είχαν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και κλίμα.
Οι Έλληνες επιστήμονες, στην πλειοψηφία, απέτυχαν παταγωδώς σε αυτόν τον πρωτεύοντα ρόλο. Η κρατούσα αδικία και διαφθορά τους προέτρεψε ή τους εξανάγκασε να θολώσουν και καταστρέψουν το ορθό, δίκαιο κοινωνικό κλίμα. Έγιναν δορυφόροι των πολιτικών και των μεγάλων, εκμεταλλευόμενοι τον Λαό. Είναι οι πρώτοι στην διαφθορά, φοροκλοπή, διαπλοκή, ληστές του Ελληνικού αίματος, με την εξαγωγή μεγάλων ποσών στο εξωτερικό, επινοητές τρόπων για την επίτευξη αυτών των σκοπών. Ιδιαίτερα οι ιατροί, οι ορκισμένοι για την υγεία των ανθρώπων, εδηλητηρίαζαν τους ανθρώπους με επιβλαβή υπερ-φαρμακεία, για την κάρπωση των καταναλωτικών οφελών. Είναι δε και οι μεγαλύτεροι φοροκλέπτες.
Αν αυτό το κλίμα δεν το επέβαλλαν δυναμικά οι Κοσμοκράτορες και οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους, θα θεωρούσα τους επιστήμονες τους πλέον υπεύθυνους, ακόμη και από τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί δεν είναι σοφοί και επιστήμονες, ενώ αυτοί είναι, και από αυτούς περιμένουν το ήθος και το παράδειγμα. ΣΤ. ΛΑΟΣ
Σε μία Δημοκρατία ο Λαός είναι οι κύριοι, οι ιδιοκτήτες, τα αφεντικά, και επειδή δεν μπορούν να κυβερνούν όλοι μαζί διορίζουν κυβερνήτες, όργανα, υπηρέτες για να υπηρετούν το σύνολο. Είναι κάτι ανάλογο με το ανθρώπινο σώμα. Το σύνολο του σώματος, οι σάρκες, έχουν όργανα για να αισθάνονται, τρέφονται, κυβερνώνται. Τα όργανα τρέφονται από τις σάρκες και αν δεν τις φροντίζουν βλάπτουν και τον εαυτό τους. Αυτοί οι υπηρέτες, εκμεταλλεύονται την δομένη εξουσία και τα μέσα της Πολιτείας, αφού απομυζήσουν τις σάρκες, τους λαούς δρούν εναντίον αυτών. Μετατρέπουν τους πολίτες σε υποτελείς, δούλους. Σε αυτό πρωτοστατούν οι Κοσμοκράτορες και οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους, και επέρχεται η πλήρης υποδούλωση του Λαού, την οποία αναγκαστικά αποδέχεται.
Οι λαοί γνωρίζουν τα δικαιώματά τους αλλά οι διεθνείς εκμεταλλευτές των λαών, με το χρήμα και τα ΜΜΕ τους, εξαναγκάζουν τους πολίτες να επιλέγουν τους δικούς τους. Έτσι κυριαρχούν και με την δική τους «δημοκρατία’. Οι ρόλοι έχουν πλέον αντιστραφεί, οι υπηρέτες κυβερνούν τους αυθέντες – δούλους.
Στις μακρές πολιτειακές μου έρευνες, βρήκα μόνο ένα τρόπο. Το 1993, το ανεκοίνωσα σε Ελλάδα και εξωτερικό, το περιέλαβα και στο βιβλίο μου Το Ελληνικό Δίλημμα, 1994.
Νέα Ψηφοφορία
Και τα πλέον δημοκρατικά εκλογικά συστήματα είναι ελεγχόμενα και διάτρητα. Με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, που κάνουν θαύματα στα παιγνίδια, μπορούν ηλεκτρονικά όλοι όσοι ενδιαφέρονται για δημόσιες θέσεις να συμπληρώνουν το κατάλληλο ερωτηματολόγιο, (καταγράφεται στο βιβλίο) και να βαθμολογούνται ηλεκτρονικά. Ανάλογα με την βαθμολογία θα επιλέγονται οι υποψήφιοι, για την κάθε θέση, αντικειμενικά. Θα επιλέγονται πέντε και αρμοδία Επιτροπή, αυστηρώς ελεγχομένη, θα εγκρίνει τον ένα για κάθε θέση. Στην Βουλή μπορούν να δημιουργούνται κόμματα, ανάλογα με τα προγράμματα, ή να διορίζουν τα εκτελεστικά όργανα και οι βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση, δηλαδή συνταγματικά. Θα σταματήσουν οι απατηλές φανφάρες και δαπάνες. Βεβαίως, το κύριο στοιχείο είναι ότι θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι άξιοι, γυναίκες, ιδιαίτερων προτιμήσεων και αποχρώσεων, κοντοί, ξανθοί-μελαχρονοί κλπ. Δεν θα εκλέγονται, όπως σήμερα μόνο, μόνο, μόνο οι εκλεκτοί των Κοσμοκρατόρων και των εντοπίων εκπροσώπων τους. Είναι τόσο απλό και τόσο καταστροφικό για τους Κοσμοκράτορες, και κυρίως τους εντόπιους κυβερνήτες που το αποκρύβουν. Είναι η μαγική συνταγή που χάνουν την δύναμη και την εξουσία τους.
Νάρκωση του Λαού
Ο Ελληνικός Λαός, μετά τις πρώτες αντιδράσεις του Συστήματος, εναρκώθη, παρητήθη. Πιστεύει ότι τίποτε δεν μπορεί να βοηθήσει. Όμως, χωρίς την αντίδρασή του όλοι θα τον κλωτσούν. Ακόμη και η μάνα ξεχνά το παιδί αν δεν κλάψει. Στην Αμερική κατακλύζουν όλους τους αρμοδίους με τα μηνύματά τους. Υποχρεώνονται οι αρμόδιοι να ακούνε. Οι άνεργοι, όλοι οι αδικούμενοι θα έπρεπε να κατακλύζουν με τα αιτήματα και παράπονά τους αρμοδίους. Θα ακούσουν.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι ο Πολίτης και ο Οπλίτης διαφέρουν μόνο στη θέση του π και του ο. Πάντως, ο πολίτης πρέπει να είναι οπλίτης για να κρατά την εξουσία, την περιουσία του, τα παιδιά του.
Καταστροφή του Ελληνικού Λαού
Θα πρέπει να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος δεν είναι ο σκοπός, αλλά το Μέσον για να γονατίσουν την Ελλάδα, με κύριο σκοπό την καταστροφή της Κοινωνίας, του Ελληνικού Λαού και των Πιστεύω του. Γι αυτό προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ δεν μπορεί να κάνει τίποτε για την οικονομία, θα συνεχίσει την καταστροφή του ΠΑΣΟΚ, για τον αφελληνισμό των Ελλήνων. Ποια ανάπτυξη και πρόοδο της Ελλάδος, όταν δεν θα την κατοικούν Έλληνες και δεν θα υπάρχουν τα στοιχεία του Ελληνισμού! Και όλα τα στρατευμένα ΜΜΕ ανταγωνίζονται στο πως θα ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να καταστρέψει την Ελλάδα.
Ζ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Η Εκκλησία δεν πολιτεύεται. Δεν επεμβαίνει στις πολιτικές διαδικασίες. Όμως η Εκκλησία είναι ο πνευματικός ηγέτης του Λαού, των πιστών. Ό ρόλος της ως ηγέτη και προστάτη του Λαού είναι μέγιστος. Η Ορθόδοξη Εκκλησία τα έβαζε με Αυτοκράτορες, Σουλτάνους, πειρατές για να σώσει και να ανακουφίσει τον Λαό. Ο Λαός χάνει την πίστη, την ιστορία, την πατρίδα, την γλώσσα, τα ήθη/έθιμα, παραδόσεις, τα σύμβολα, τα αισθήματά του. Για όλα αυτά πρωταρχικό ρόλο είχε, αυτή έσωσε τους Έλληνες χιλιάδες χρόνια, αυτή διατηρεί την ακμάζουσα Ελληνικότητα του Εξωτερικού. Για όλα αυτά η σημερινή Εκκλησία δεν έκανε τίποτε.
Είναι αλήθεια ότι διατηρεί συσσίτια σε όλη την Ελλάδα και επιβιώνουν πολλοί Έλληνες. Όλοι μπορούμε να επαινέσουμε αυτή την προσπάθεια. Αυτή η φροντίδα ανακουφίζει, απαλύνει τα προβλήματα της Κρίσης. Βοηθεί μεν, αλλά και μπορεί να βλάπτει, διότι ναρκώνει τους πολίτες να δράσουν. Συνήθως οι επαναστάτες είναι ακράτητοι όταν: πεινούν και όταν χύνεται το αίμα των δικών τους. Η Εκκλησία προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειας και όχι την ίδια την ασθένεια. Είχε λόγους και μπορούσε να το κάνει. Τα έχω επισημάνει στην Εκκλησία πριν πολύ καιρό και πολλές φορές.
Η. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΙ
Οι Κοσμοκράτορες, με όλα τα διεθνή παρακλάδια, οργανώσεις και πληρωμένα ανδρείκελα, είναι πανίσχυροι, δεν είναι όμως αήττητοι. Γιατί ακόμη δρουν στο ημίφως, παρανόμως, στην την κατ’ επίφασιν δημοκρατία. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι. α) η Νέα Ψηφοφορία, ως ανωτέρω, σελ. 29, β) συνασπισμός κρατών που θα θέσουν ως στόχο την επικράτηση και την λειτουργία της αληθινής Δημοκρατίας και γ) ακόμη και μόνον ένα κράτος, ακόμη και η Ελλάς, όταν εφαρμόσει τα ανωτέρω.
Επικρατεί ακόμη η κατ’ επίφασιν δημοκρατία και δεν θα κάνουν τίποτε, γιατί δεν είναι η ώρα κα ξεσκεπαστούν. Σε λίγο, δεν θα έχουν πετύχουν τον στόχο τους, αλλά θα έχουν υπάρξει γενοκτονίες και κολάσεις. Δεν είναι μαντικές προφητείες, είναι η αντικειμενική ανάλυση της Ιστορίας, των κοινωνιών, των πολέμων, των εγκλημάτων και των κρυμμένων καταστροφικών σεναρίων.
Από το 1979, σε εκατοντάδες απαντήσεις, εδήλωνα κατηγορηματικά ότι δεν θα εγινόταν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο τοπικές διορθώσεις. Διότι δεν υπήρχε λόγος και δεν ήταν κανείς βέβαιος για την σωτηρία του. Όμως, η ραγδαία αύξηση του Πληθυσμού, έστω κι αν φέρει αμύθητα κέρδη στα εργοστάσια και τους εμπόρους, προβληματίζει πολύ τους Κοσμοκράτορες, διότι δεν μπορούν, σύμφωνα με την αρχική Μανία τους, να κυριεύσουν τόσο πολύ Κόσμο. Ήδη έχουν αρχίσει τις περικοπές ανθρώπων με φάρμακα, ασθένειες, ομοφυλοφιλία και πολλά, πολλά άλλα. Πάντως μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα γίνει ένα πολύ καταστρεπτικό γεγονός, αλλά ακόμη δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι.
θ. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
1. ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ
Η Μαφία της Αμερικής αποφεύγει τα σκάνδαλα. Σε ενοχλεί μόνον αν: α) είσαι μεγάλος και εκμεταλλεύσιμος, β) γίνεσαι ενοχλητικός και γ) αν μπλεχθής στα πόδια τους. Το ίδιο κάνει και η μεγάλη Μαφία των Κοσμοκρατόρων. Η Ελλάς με την Ιστορία και το πανάρχαιο Φως είναι μεγάλος εχθρός για την επιβολή της πλήρους Κυριαρχίας τους. Αγωνίστηκε να φέρει την Ελλάδα σε αυτό στάδιο της αδυναμίας και δεν θα το εγκαταλείψει. Κατόπιν των διεθνών λαϊκών αντιδράσεων μπορεί μόνο να δεχθή να μη προχωρήσει άλλο, προς το παρόν.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αντιδράσουν οι Έλληνες, να κινηθούν, να πιέσουν με την παρουσία, τον όγκο και τα δικαώματά τους. Μπορούν ακόμη και να επαναστατήσουν με βάση την εξουσία που τους δίνει το άρθρο 120.2 του Συντάγματος.
Μπορούν να αγωνισθούν για την Νέα Ψηφοφορία, ως ανωτέρω. Οι Έλληνες μπορούν∙ ήταν πάντα και είναι πρωτοπόροι. Θα σώσουν όλους τους λαούς. Οι Μαφία των Κοσμοκρατόρων δεν θέλει σκάνδαλα, γιατί είναι νωρίς για να ξεσκεπαστεί. Ακόμη, σε όλο τον κόσμο επικρατεί η κατ’ Επίφασιν Δημοκρατία. Γι αυτό δε πρέπει να υποχωρούν και παραδίνονατι οι Έλληνες. Η Μαφία της Ευρωζώνης και της ΕΕ είναι υποκατάστατα της Μεγάλης, θα υπακούσουν στην Μεγάλη.
2. ΦΡΟΝΗΜΑ - DΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΚΔΟΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ ΚΛΠ
Η πλειοψηφία των Πολιτικών, εκδοτών, δημοσιογράφων, φοροκλεπτών και συναφών έχουν κοινά χαρακτηριστικά: α) δεν αποδεικνύουν με τις πράξεις τους Ελληνικό Φρόνημα και αισθήματα, β) έχω σχηματίσει την εσκεμμένη γνώμη ότι οι ίδιοι ή περισσότεροι αυτών δεν έχουν και Ελληνικό Βιολογικό ΔΝΑ. Ίσως έχουν διπλές και τριπλές εθνότητες. Το θέμα θα πρέπει να προσεγγισθή αρμοδίως, ή και εθελοντικώς για όσους θίγονται. Δεν είναι δυνατόν, αν συμβαίνουν αυτά, ηγέτες χωρίς φρονήματα και Ελληνικά αισθήματα, πολύ δε περισσότερο χωρίς Ελληνικό Αίμα, να κυβερνούν και να καταστρέφουν τους Έλληνες! Αυτό είναι καταστρεπτικό για όλους τους λαούς. Αυτά τα στοιχεία καταστρέφουν τους Έλληνες συνεχώς. Και ναι μεν δεν είναι παράνομα, αλλά οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν αν ψηφίζουν φίλους ή εχθρούς, Έλληνες ή ξένους.
Αυτοί οι εντόπιοι ηγέτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι θα αγωνισθούν αληθώς για την Ανάπτυξη της Ελλάδος. Οι 21 που θα πάνε στην Ευρωβουλή θα πρέπει να είναι δυναμίτες υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, όχι όπως ακούγεται για τους προηγούμενους που, τις περισσότερες φορές, συντάσσονταν με τους ξένους και εψήφιζαν ακόμη και κατά των Ελληνικών συμφερόντων.
3. ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ – ΣΧΕΔΙΑ
Η Κυβέρνηση θα πρέπει με ισχυρά κίνητρα να ενεργ’ησει ώστε όλο το κατάλληλο ελληνικό ή και ξένο δυναμικό να καταλήξει σε δυναμικές προοπτικές και σχέδια που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Αντίθετα από ότι εγινόταν μέχρι σήμερα που απουσίαζαν αυτά και όλα εγίνονταν κρυφά και χωρίς μελέτη και σχέδια. Τα σχέδια θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα και με σαφή αποτελέσματα.
Ο Τουρισμός είναι η μεγάλη, φυσική βιομηχανία της Ελλάδος. Όλοι θριαμβολογούμε, για το 10-15% αύξηση, πέρυσι, όταν όλη η Βόρια Αφρική ήταν εμπόλεμη. Η Ελλάς μπορεί να έχει και 40 εκ. τουρίστες. Έχει τις υποδομές; Έχει Προστιθέμενη Αξία, ή είναι ελαχίστη, λόγω των εισαγωγών όλων των απαραιτήτων; Εργάζονται Έλληνες ή αλλοδαποί, λόγω των φθηνών μισθών, ανεξέλεγκτου ωραρίου και χωρίς ασφάλειες; Αυτά δεν αποτελούν ορθά σχέδια και αποδοτικές επενδύσεις.
4. ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Το Ευρώ χωρίς την ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική της Ευρωζώνης αποτελεί οικονομική ΑΝΩΜΑΛΙΑ, που θα καταστρέφει κάποια μέλη και θα πλουτίζει κάποια άλλα. Επιπλέον καμία οικονομική Ένωση δεν θεωρείται δικαία (fair), αν τα κερδίζοντα μέλη δεν συνεισφέρουν στα χαμένα μέλη. Η Ελλάς κατεστράφη από τα πολιτικά εγκλήματα, άφησαν την οικονομία να στεγνώσει, με μηδενική ρευστότητα.
Έστειλα πολλές 15σέλιδες, τεκμηριωμένες μελέτες, από το 2012, για την δημιουργία εσωτερικού, διπλού χρήματος, κάτι που υπάρχει σε όλες τις χώρες και στην Αμερική. Έστειλα 15σέλιδη μελέτη με την δημιουργία εσωτερικού χρήματος με εσωτερικά ομόλογα. Αντί η Ελλάς να δημιουργήσει δωρεάν εσωτερικό χρήμα, επλήρωνε δυσβάστακτα επιτόκια και αύξηση του χρέους και άφηνε την αγορά να νεκρώνεται∙ να κλείνουν και να φεύγουν οι επιχειρήσεις∙ να αυξάνει η ανεργία και όλα τα επακόλουθα δεινά.
Σχεδόν όλες οι χώρες ακολουθούσες τις εντολές των Κοσμοκρατόρων/Δικατατόρων του Χρήματος, αγνόησαν τελείως την Οικονομική Επιστήμη. Υπόσχονταν ανάπτυξη μειώνοντας το χρήμα και τις επενδύσεις. ‘Κατεπήδησαν’ την Αριθμητική. Ακόμη, αν από τα εκατοντάδες ΕΔις των δανείων εδίνονταν μόνο Ε5Δις., από τον Ιούλιο του 2012, στην αγορά, με την ξηρασία που επικρατούσε για χρήμα στην αγορά, η ΟΤΚ (MPC) θα ήταν άνω του 90% και ο πολλαπλασιαστής τουλάχιστον 5, ήτοι Ε25δις. ετησίως και περί τα Ε70Δις., συναλλαγές, τζίρο της αγοράς, μέχρι σήμερα. Οι ξένοι ήθελαν και οι εντόπιοι ενέκριναν την άνευ όρων καταστροφή της Ελλάδος.
5. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝ/ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ/ΧΡΕΩΝ, ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ
Η Κυβέρνηση θα πρέπει να επιλέξει, με κλήρωση μεταξύ των ανωτάτων επιστημόνων Επιτροπή: οικονομολόγων, δικαστικών, δικηγόρων κλπ αρμοδίων, για τον υπολογισμό όλων των φανερών και κυρίως των κρυφών δανείων/χρέους, για να γνωρίζει το ακριβές Χρέος. Οι ίδιοι θα πρέπει να υπολογίσουν ποία ποσά δεν αποτελούν πραγματικό χρέος αλλά επιβολές των συνεταίρων με μορφές μιζών και παράνομες χρεώσεις. Ομοίως, να υπολογίσουν και τα ποσά που πρέπει να πληρώσει η κάθε κερδισμένη χώρα της Ευρωζώνης στην χρεωμένη Ελλάδα.
[Θα πρέπει εδώ να διευκρινίσω ότι οι μίζες αποτελούν διεθνές, ανεγνωρισμένο φαινόμενο. Χρησιμοποιούνται ως κίνητρα των συναλλαγών και για να εξαγοράζουν τα μη πειθαρχούντα στελέχη, τα οποία εν συνεχεία εκβιάζουν και καταδικάζουν. Το κανονικό διεθνές ποσοστό, (prime emission rate) είναι 3%, 1.5% για κάθε πλευρά. Αυτοί που έλαβαν μέχρι 1.5% δεν πρέπει να ευθύνονται, διότι αν δεν τα έπαιρναν θα τα έπαιρναν άλλοι, ίσως και από άλλη χώρα. Για τις τρίτες χώρες το ποσοστό ανέρχεται στο 15%. Δυστυχώς για την Ελλάδα ανεφέρθησαν και ποσοστά μιζών άνω των 250%!]
6. ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ
Το καθαρό Χρέος που θα προκύψει από τον υπολογισμό της ανωτέρω Επιτροπής, θα πρέπει να μειωθή (κουρευτεί) κατά 50%, διότι αυτό επιβάλλει η δικαία (fair) συμφωνία μίας Ένωσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός μίας ένωσης ανεξαρτήτων εταίρων. Αν οι όροι της ΕΕ είναι διαφορετικοί, θα πρέπει να αλλάξουν πάραυτα, διότι το ορθό, το δίκαιο είναι βασική διεθνής Αρχή. Και τέτοιοι όροι καταστρατηγούν αυτή την βασική Αρχή. Όταν μάλιστα η Ενωτική Συμφωνία, με τις ποσοστώσεις, αποκλείει χώρες από την παραγωγή των πλέον φυσικών και φτηνών προϊόντων τους. Την μείωση οφείλουν να υποστούν τα μέλη που είχαν κέρδη κατά τον χρόνο που η Ελλάς υπέστη την μείωση.
7. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΦΟΡΟΚΛΟΠΩΝ
Η Ελλάς είναι η πλουσιότερη χώρα του Κόσμου και λόγω των πηγών τους, αλλά κυρίως λόγω των τεραστίων λαθραίων εξαγωγών κεφαλαίου στο εξωτερικό. Αν αθροίσομε όλα τα ποσά που ακούγονται τα τελευταία 30 χρόνια, θα πρέπει να ξεπερνούν το Ε600Δις. Τα περισσότερα αυτών ανήκουν σε ανθρώπους χωρίς Ελληνικό Φρόνημα και ίσως χωρίς το Ελληνικό βιολογικό DΝΑ. Εγράφη ότι τα μεγάλα ποσά της λίστας Λαγκάρντ ανήκουν σε Εβραίους της Ελλάδος. Υπάρχουν σημαντικά εμπόδια για την επιστροφή τους. Οι κάτοχοι έχουν ισχυρά εξωτερικά ερείσματα, αλλά και εσωτερικά. Διότι οι αρμόδιοι, είτε συμμετέχουν και οι ίδιοι ή έχουν χρηματοδοτηθή από τους εξαγωγείς. Τα κίνητρα για την επιστροφή απαιτούν κυβερνητική βούληση, που δεν υπάρχει, διότι ενέχονται οι αρμόδιοι∙ απαιτεί ευνοϊκό ποσοστό κρατήσεων και κυρίως σταθεροποίηση της χώρας.
Η Νέα Κυβέρνηση, χωρίς τις δεσμεύσεις των προηγουμένων, και με την βοήθεια και των δικαστικών, να φέρουν πίσω το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ποσών. Είναι μόνο θέμα κυβερνητικής βούλησης.
Η Κυβέρνηση πρέπει να τα συμβιβάσει όλα αυτά και με διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες, να φέρει πίσω περί τα Ε200 Δις.
8. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΛΟΠΩΝ
Τι γίνεται με τις νέες, σχεδόν χαριστικές συμβάσεις ξεπουλήματος της Ελλάδος; δεν παίρνουν οι αρμόδιοι μίζες; Που τα κρύβουν; Αυτά πρέπει να τα βρει η Κυβέρνηση και να σταματήσει τις μη διεθνώς δεκτές μίζες, άνω του 1.5%.
9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ 3%
Διατηρώ την εντύπωση ότι όλα τα κόμματα έχουν συμβιβαστεί με τις εντολές των Κοσμοκρατόρων ότι στην Ευρώπη πρέπει να εγκατασταθούν περί τα 50 εκ. Μουσουλμάνων και στην Ελλάδα άνω των δύο εκ., με προοπτική να αποτελούν το 50%, μέχρι το 2025. Αυτό το στοιχείο αναφέρεται και στον ΟΗΕ. Ας το συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πολίτες, και αν όχι για την Ελλάδα, την Πατρίδα του Κόσμου, αλλά για την υποδούλωση των παιδιών τους, να εμποδίσουν αυτούς που ψηφίζουν να τους κυβερνούν, από αυτό το έγκλημα.
Το ποσοστό των ξένων στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξεπερνά το 3% των Ελλήνων, που είναι υψηλότερο του μέσου Ευρωπαίου και όχι 20% που είναι σήμερα.
10. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ
Βεβαίως ο πρώτος και μεγάλος καταστροφέας της Ελλάδος υπήρξε ο Α. Παπανδρέου. Ήταν γυιός του Γ. Παπανδρέου και της Εβραίας Σοφίας Μινέικο. Γρήγορα ο πατέρας του τους εγκατέλειψε και έζησε με την μητέρα του. Οι Αμερικανοί ψυχολόγοι λένε ότι ο Αντρέας ανέπτυξε το σύνδρομο αγάπης - μίσους για τον πατέρα του και ότι αυτό επεξετάθη και για την σχέση του με την Ελλάδα. Η πρώτη γυναίκα του τον κατηγορούσε για πολλά, αλλά απέκρυψαν το βιβλίο της. Ελληνο-Αμερικανοί λένε ότι ο Αντρέας υπεστηρίχθη πάντα από τους Εβραίους στην Αμερική. Ότι η Διδακτορική Διατριβή ήταν πληρωμένη. Ο Αντρέας ήξερε οικονομικά αλλά δεν ήταν και μεγάλος οικονομολόγος. Ούτε μπορούσε να ήταν στην Αμερική της εξειδίκευσης, αφού ήταν οικονομέτρης, κάτι σαν ιστολόγος, σε αναλογία με την ιατρική.
Το 1964, στο oval room του Προέδρου L. Johnson ο Γ. Παπανδρέου είπε το θρυλικό «ΟΧΙ», καθ’ υπόδειξιν του Αντρέα. Ήμουν στην Αμερική. Μία μεγάλη εφημερίδα είχε γράψει , ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ηρωικά στον Πρόεδρο. Όμως, τις επόμενες ημέρες, οι εφημερίδες δεν το είδαν καλά αυτό. Από τότε εγράφησαν πολλά και έγινε ξεκάθαρο, ότι οι επιτελείς του Προέδρου απεφάσισαν. «Αυτοί (οι Έλληνες) δεν ακούνε. Πρέπει να προχωρήσουμε στην junta», Δικτατορία των Στρατηγών. Τους πρόλαβαν οι Συνταγματάρχες. Οι οποίοι, έβαλαν την Ελλάδα και τους Έλληνες «στον γύψο». Και παρότι μισητοί από όλο τον Ελληνικό Λαό, έφεραν πολλά καλά για τους Έλληνες: Σταθερή οικονομική ανάπτυξη, στο 7% ετησίως, μηδενικό Χρέος, μηδενική Ανεργία, μηδενική Απορία, μηδενικές κοινωνικές αναταραχές και κοινωνική χαλάρωση, που ήσαν σε έξαρση σε όλη την Ευρώπη. Κάποιοι υπέφεραν πιο πολύ από τους Έλληνες, αφού εδιώχθησαν και εφυλακίστηκαν.
Το 1968, στο αμφιθέατρο του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, με εισιτήριο $2.00, παρουσιάστηκε ο Αντρέας, σαν κατσαπλιάς και η Μελίνα, με τα κόκκινα, σαν παλλακίδα, κατά τους Ε/Αμερικανούς. Ο Αντρέας εισέπραττε πολλά χρήματα με το Andreas Papandreou Fund. To 2011, μου έλεγαν τα ονόματα που τους είχε πωλήσει υπουργεία, σε παιδιά και ανίψια τους, αντί 1-1,5 εκ. δολαρίων. Το μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο του Σικάγου ανήκει στους Παπανδρέου. Όμως, αυτή η εξέλιξη της Χούντας στην Ελλάδα ήταν αντίθετη με την αρχική πολιτική. Απεφάσισαν να την ρίξουν. Τον Μάϊο του 1974, εκάλεσαν τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου, τους πέρασαν και από τσεκ απ, στο George Washington Hospital, και αφού διεπίστωσαν ότι τα άλογά τους ήταν γερά, τους έδωσαν εντολές για το πότε και πως θα κυβερνήσει ο καθένας. Τα εζήσαμε. Κάπου εκεί θα αναφερόταν και η σχεδιασμένη καταστροφή της Κύπρου. Το 1977, ο Στ. Στεφανόπουλος εδήλωσε: «Είναι κανονισμένο να βγει ο Καραμανλής». Το 1980-81, ως Πολιτευτής Α’ Αθηνών και ο Β. Πολύδωρας Β’ είμαστε οι μόνοι που επηγαίναμε στις εκδηλώσεις της ΝΔ. Οι άλλοι έλεγαν «είναι κανονισμένο∙ θα βγεί το ΠΑΣΟΚ».
Οι Έλληνες επίστεψαν στον Αντρέα ότι θα έφερνε την «Αλλαγή». Την έφερε, καταστρέφοντας τα πάντα: την οικονομία, την κοινωνία, την γλώσσα, την θρησκεία, τα ήθη, την Ηθική. Έφερε όλες τις ‘αρετές’ των μεγάλων κομμουνιστικών ηγετών: τις ντάτσες, την φανταστική ζωή, γυναίκες, σκάνδαλα, μίζες, ασύλληπτες απάτες, τα δωράκια. Με τις δεκαπλάσιες προσλήψεις, τους έκανε όλους αργόσχολους και έμαθε τους Έλληνες να πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν. Τα έγραφα και τα εφώναζα ως Πολιτευτής. «Αντρέα, χρεωκοπείς την Ελλάδα για 50 χρόνια.» Στον ρυθμό του εκινήθησαν και οι άλλες κυβερνήσεις. Την συνέχεια των Παπανδρέου την εζήσαμε στο πετσί μας, με τον Αντρίκο και τον Γιωργάκη. (Στην Αμερική έζησα περίπου δέκα χρόνια. Έμαθα πολλά∙ έζησα πολλά και καλά. Σχεδόν κάθε Αύγουστο ζούσα στην Αμερική. Την αγαπώ πολύ. Όμως, τα της Αμερικής για την Αμερική, και τα της Ελλάδος υπεράνω όλων.)
11. ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Αν δεν υπάρξει ένα Κόμμα από πρόσωπα με Εθνικό Φρόνημα και Ελληνικό Βιολογικό DNA, με θεσμούς: την Ελλάδα, Ιστορία, Γλώσσα, Θρησκεία, ήθη και έθιμα, Ηθική, Παραδόσεις, που να καλύπτει τουλάχιστον το 70% και να ψηφίζεται κατά 51%, όποια άλλη κυβέρνηση θα είναι: ξενόφερτη, ξενοκίνητη, καταστροφική, μισητή, εχθρική για τους Έλληνες. 1 . Όλοι οι Βουλευτές της παρούσης Βουλής, θα πρέπει να κάνουν ότι έπρεπε να είχαν κάνει. Με βάση τους ανωτέρω θεσμούς κα με Πρόγραμμα που θα προκύψει από ειδική Επιτροπή 21 μελών, θα συνεργασθούν, αναγκαστικά για την σωτηρία της Πατρίδος. Να δημιουργήσουν την Κεντρο-Αριστερά (ΚΑ) και την Κεντρο-Δεξιά (ΚΔ) παρατάξεις. Το πρόβλημα είναι Πολιτικό και οφείλουν οι πολιτικοί να το λύσουν, ευρίσκοντες την ορθή λύση. Με τόσα καταστρεπτικά προβλήματα, ο κάθε πολιτικός ήθελε την δική του λύση με την δική του αρχηγία και την δική του πολιτική ‘τσόντα’. Έβλεπαν μόνο το προσωπικό και κομματικό συμφέρον τους, περιφρονώντας τον Λαό.
Οι επίδοξοι αρχηγοί θα αυτό-προτείνονται και θα εκλεγεί ο πλειοψηφών σε κάθε παράταξη, στην παρούσα Βουλή. Η Παράταξη που θα πλειοψηφήσει θα σχηματίσει την Κυβέρνηση, μέχρι τις Εκλογές. Όσοι βουλευτές δεν ενταχθούν σε μία παράταξη δεν θα προσμετρώνται για την πλειοψηφία Παράταξης. Οι βουλευτές θα ψηφίζουν αποκλειστικά κατά συνείδηση. Θα εγκρίνουν το Πρόγραμμα της Επιτροπής ή θα συστήσουν άλλη Επιτροπή, πάντα από μηδενική βάση. 2. Οι πολιτικοί: Γ.Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλος, Α. Σαμαράς, Φ. Κουβέλης, θα αντικατασταθούν από αναπληρωματικούς βουλευτές και θα απέχουν της Πολιτικής, ως διαπράξαντες πολιτικά εγκλήματα. Ομοίως, δεν θα συμμετάσχει και ο Α. Τσίπρας, διότι ως σημαντικός παράγων, Αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως, δεν συνεισέφερε τίποτε στην απαλλαγή των Ελλήνων από την μεγάλη Κρίση. Επί πλέον οι εξωτερικές του επαφές δεν είναι σαφείς και οι πεποιθήσεις και τα προγράμματά του αντίκεινται στους ανωτέρω θεσμούς. Οι τέσσερις πρώτοι και ο Λ. Παπαδήμος θα πρέπει να ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη αν ενέχονται και σε Ποινικά Εγκλήματα, όπως λέγεται και γράφεται κατά κόρον. Οι υπόλοιποι πολιτικοί θα πρέπει να κριθούν στις κάλπες από τους πολίτες.
3. Η νέα Κυβέρνηση ενδείκνυται να λάβει νέο Δάνειο, Ε10 Δις., με 1%, μόνο εφόσον κατανεμηθούν και απορροφηθούν πλήρως από την Αγορά, όπως επανειλημμένως έχω προτείνει. Μπορεί δε, αν το εγκρίνει η Επιτροπή, να εξέλθει του Ευρώ, με σημαντικά πολιτικά και οικονομικά οφέλη. (Πείτε αυτά στους πολίτες∙ θα συμφωνήσουν όλοι!)
Ι. ΖΟΦΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν δεν υπάρξει τίποτε από τα ανωτέρω, θα εικρατήει διαρκής φτώχεια και εξαθλίωση, χωρίς καμία αχτίδα φωτός για το εγγύς και το απώτερο μέλλον. Η Ελλάς θα έχει υποδουλωθή για πάντα.
Αυτό σημαίνει ότι οι Κοσμοκράτορες θα έχουν κερδίσει το σημαντικότερο βήμα. Η Ευρώπη θα παραδοθή πλήρως σύντομα. Αν δεν αντέξουν οι Ρώσοι τότε όλος ο Κόσμος θα έχει παραδοθή στην Παγκόσμια Κυριαρχία μανιακών ανθρώπων. Οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν υποστεί τα πάντα και δεν μπορούν να νοιώσουν πόνο, οίκτο, έλεος για κανένα. Αυτοί θα φέρουν γενοκτονίες, μέχρι να καταλάβουν ότι οι λαοί δεν κυβερνώνται με την βία και το μαστίγιο, κάποτε θα τους καταστρέψουν και αυτούς και θα τους αφανίσουν ολοσχερώς από το πρόσωπο της Γης.
Οι νέοι και οι άξιοι Έλληνες θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Θα είναι το οριστικό Παιδομάζωμα, που συντελείται με την εξαγωγή των νέων, των σημαντικών ποσών για την ανατροφή και δίδακτρα και την απώλεια αυτών των αξίων Ελλήνων, που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Θα μείνουν οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι, έρμαια των πρακτόρων και των μεταναστών.
Η Ελλάς θα έχει μεταβληθή σε ένα νέο-βαλκανικό τσαντίρι, όπως το ήθελαν πάντα οι Κοσμοκράτορες και το ενέκριναν οι εντόπιοι εκπρόσωποί τους. Η Ελλάς θα γίνει ένα χωνευτήρι όλων των ασιατικών και αφρικανικών φυλών.
Τότε όλοι οι ξένοι, εκ του ασφαλούς αφού δεν πρόκειται να συνέλθει η Ελλάς, θα την υμνούν και θα δηλώνουν ότι δεν έπρεπε να χαθή η Ελλάς Τότε θα έχει επέλθει πλήρως η δολοφονία της Ελλάδος, της Μητέρας των Θεών, της Ζωής, της Ανθρωπίνης Υποστάσεως. Δολοφόνοι είναι οι ξένοι με την σύμπραξη των εντοπίων εκπροσώπων τους.

Ιωάννης Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: