x

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ: ΜΕΡΟΣ Β΄

V. ΣΟΦΟΙ
Α. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ
Όλοι οι διακεκριμένοι επιστήμονες, σοφοί αντιμετωπίζουν μέγα πρόβλημα. Γνωρίζουν πολλά, τι όμως μπορούν να πουν. Οι αληθινοί σοφοί γνωρίζουν καλά τους δύο κόσμους που ζούμε: τον κρυφό και τον φανερό. Για να πουν την αλήθεια πρέπει να πουν για τα τρομερά πράγματα του κρυφού κόσμου. Γνωρίζουν όμως ότι θα εξοντωθούν από τους εξουσιαστές.
Β. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ
Οι περισσότερο εξαναγκάζονται και προσαρμόζονται, αποφεύγουν να μιλούν για τον μυστικό κόσμο. Βέβαια γνωρίζουν ότι ψεύδονται, ότι δεν εξηγούν ορθά τα πράγματα και οι ακροατές τα αντιλαμβάνονται. Μένουν στην μετριότητα και την αφάνεια.
Γ. ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ
Κάποιοι όμως, ίσως από ανάγκη, συνεργάζονται με τους εξουσιαστές και πολλοί υπερθεματίζουν, αναπτύσσοντες θεωρίες που θάβουν τον μυστικό κόσμο ή τον δικαιολογούν. Αυτοί είναι οι στρατευμένοι. Αναλαμβάνουν σημαντικότατες θέσεις, χρήματα, επιστημονικές διακρίσεις, βραβεία, τους πιστώνουν με υψηλά έργα άλλων. Οι φυλλάδες των εξουσιαστών τους προβάλλουν και τους θεοποιούν ως μεγάλους σοφούς και ευεργέτες της ανθρωπότητος. Οι μεγαλύτεροι που παρουσιάζονται ως παντογνώστες, σοφοί, με πολλές θέσεις και αξιώματα, είναι στρατευμένοι σοφοί. Δεν τους αφήνουν να εκτεθούν, αλλά αν πρόκειται να απαντήσουν περί του κρυφού κόσμου, γίνονται γελοίοι. Ο κόσμος, δυστυχώς, ακούει μόνον αυτούς∙ γιατί αυτούς προβάλλουν.
VI. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΜΜΕ)
Το 1945, στην Γιάλτα, οι τρεις αρχι-σιωνιστές εμοίρασαν τον Κόσμο στα δύο, για να μπορούν να επιβάλλουν τα μέτρα που επακολούθησαν: Σιδηρούν Παραπέτασμα για την Σοβιετική Ένωση και την σοσιαλιστική θολοκουλτούρα στον υπόλοιπο Κόσμο. Όλα τα μέσα ενημερώσεως: κινηματογράφος, θέατρο, ράδιο/τβ, βιβλίο, εκδηλώσεις επιδοτήθηκαν και επιδοτούνται με αστρονομικά ποσά, σε όλο τον Κόσμο, με πρώτη την Αμερική, για να προωθήσουν την σοσιαλιστική θολοκουλτούρα.
Όλα αυτά τα μέσα ελέγχονται πλήρως από τους κοσμοκράτορες. Ο κόσμος πλέον ενημερώνεται μόνο από τα ΜΜΕ, τα οποία τους προσφέρουν με πολύ έξυπνο, περίτεχνο και φυσιολογικό τρόπο, και λένε όλα τα μέσα τους τα ίδια, που ο Κόσμος τα δέχεται. Έστω και αν επικεντρώνονται σε ένα δέντρο, την ίδια στιγμή που καίγεται ένα δάσος και δεν αναφέρουν τίποτε. Τα πρόσωπα πίσω από τα ΜΜΕ δεν τολμούν να πουν τίποτε.
[Δεν πληροφορούν τον Κόσμο ότι στα χρόνια της θανατικής διαμάχης Ρωσίας/Δύσης, Κομμουνισμού/Καπταλισμού, Πρόεδρος του Παγκοσμίου Κομμουνισμού ήταν ο Εβραιο-αμερικανός David Rockefeller και Αντ/δρος ο μεγαλύτερος κομμουνιστικοφάγος, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, John Foster Dulles, ότι το Σιωνιστικό κατασκεύασμα της Σοβιετικής Ρωσίας συντηρήθηκε με αμερικανικές χορηγίες άνω των $100 Δις., των ΗΠΑ και εκατομμυρίων τόνων Καναδικού σιταριού! Ότι ο τρομερός Ηγέτης της Αλβανίας, Εμβέρ Ηότζα, ήταν Έλληνας από την Κορινθία, απόφοιτος της Νομικής Αθηνών, ονόματι Αλέξανδρος Μαυραγάνης! Η σοσιαλιστική θολοκουλτούρα μας πληροφορεί ότι ο Καπιταλισμός είναι απαίσιο Οικονομικό Σύστημα. Ναι, ο Καπιταλισμός /Μικτό Οικονομικό Σύστημα είναι προβληματικό, άδικο, όπως είναι η ζωή, ο έρωτας, ο γάμος, η μητρότητα, κλπ., όμως μας δίνει την ζωή, χαρές και πόνους. Δεν μας λένε όμως ότι το Κομμουνιστικό Σύστημα, ο Σοσιαλισμός ή Αριστερισμός είναι πανάρχαιες, καλοστημένες παγίδες, για ολοκληρωτική υποδούλωση και την αρπαγή των αγαθών και ελευθεριών των λαών. Η παγίδα έχει μπόλικο και εκλεκτό τυρί, την Ισότητα. Την ιερή επιθυμία, όνειρο, μεράκι, μαράζι όλων των ανθρώπων και των λαών. Προβάλλουν την δολία και διχαστική απάτη της Ισότητος, ενώ γνωρίζουν ότι τίποτε στην Φύση, το Σύμπαν δεν είναι: Σταθερό, Ίσο και Όμοιο. Εκεί έγκειται και η ομορφιά του Κόσμου.
Εξισώνουν την Γυναίκα με τον Άνδρα. Και οι δύο είναι αναγκαίοι και αποτελούν τον Άνθρωπο, το τελειότερο και θαυμαστώτερο δημιούργημα. Ανήκουν όμως σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους, στην: ψυχή, νοοτροπία, καρδιά, σώμα, όργανα, επιθυμίες και ρόλους. Στην μακραίωνα βιολογική και ιστορική ανέλιξη και εξέλιξη της Ζωής, λόγω του ρόλου της ήταν αδύναμη. Σήμερα όμως και σε περιόδους ειρήνης η Γυναίκα είναι ανώτερη, εκτός από τον ρόλο της και σε πολλούς άλλους τομείς. Η Γυναίκα γεννιέται καλύτερος Άνθρωπος, την διαφθείρουν οι άνδρες, οι κοινωνίες και η Ζωή. Και περισσότερο οι Κοσμοκράτορες, που την πολιορκούν. Την θέλουν Ηγέτιδα, αλλά και Παλλακίδα. Για να ενσπείρουν τον φόβο, την αηδία, την υποψία, το μίσος, την διάσπαση. Διότι, αν διασπασθή το ζευγάρι, η Οικογένεια, το βασικό κύτταρο της Κοινωνίας, διασπώνται οι κοινωνίες, οι λαοί, τα κράτη. Όλοι οι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι όλη Ζωή προήλθε από το Πρώτο/α Κύτταρο και πηγαίνει ένα δισεκατομμύριο χρόνια πίσω. Ότι ο Πολιτισμός της Μεσογείου και των Ελλήνων είναι τουλάχιστον 40.000 χρόνια πριν. Όμως, οι Εβραίοι και οι Σιωνιστές πληροφορούν τους λαούς, ότι την Ζωή την εδημιούργησε ο Θεός τους, με βάση το 5774, δημιουργώντας την μεγαλύτερη σύγχυση στην Ζωή αλλά και το χάσμα με την Επιστήμη.
Γενικώς ο Κόσμος είναι τελείως διαφορετικός από ότι τον θέλουν οι Κοσμοκράτορες και τον ζωγραφίζουν οι πιστοί υπηρέτες των ΜΜΕ.]
Α. ΠΡΟΣΩΠΑ: ΕΚΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Οι μεγάλοι Εκδότες των ανωτέρω ΜΜΕ είναι ή προσαρμοσμένοι ή στρατευμένοι. Οι μικροί εξαναγκάζονται να δέχονται τα ψίχουλα των μεγάλων. Είναι συνοδοιπόροι ή ασήμαντοι, αν γίνονται ενοχλητικοί εξοντώνονται. Είναι όμως αυτοί μικροί, ψιχουλιάρηδες που κάνουν το μεγάλο κακό. Αυτούς πιστεύει ο Κόσμος, αφού διατείνονται ότι λένε μόνο την αλήθεια, ενώ κανείς δεν πιστεύει τους στρατευμένους μεγάλους. Αυτοί διατείνονται ότι είναι μικροί, δουλεύουν για το ψωμί των παιδιών τους. Όμως, ταϊζουν τα παιδιά τους και τα παιδιά όλου του Κόσμο πνευματικό δηλητήριο.
Δημοσιογράφοι. Η πρώτη επιστολή, πριν περίπου 150 χρόνια, καθώς και οι πολλές νεότερες δείχνουν το παράπονο του Δημοσιογράφου. Ακόμη, δεν πρέπει να γράφει και να λέει ό,τι ακούει και ό,τι βλέπει, αλλά ό,τι είναι σύμφωνο με το κόμμα και το συγκρότημα που υπηρετεί το κόμμα. Αλλοιώς μένει άνεργος και ανύπαρκτος. Αν δε επιμείνει μπορεί να του φορτώνουν όλα τα εγκλήματα της δημοσιογραφίας. Θανάσιμα θύματα των ΜΜΕ και των προσώπων που τα υπηρετούν είναι η αλήθεια και οι λαοί.
Β. ΗΜΕΤΕΡΟΙ
Οι Κοσμοκράτορες εξουσιάζουν 100% όλα τα ΜΜΕ και διορίζουν όλα τα σημαντικά πρόσωπα, ίσως χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, με πολύ αριστοτεχνικό και ανύποπτο τρόπο. Υπάρχουν πρόσωπα των Κοσμακρατόρων που κύριο έργο τους είναι να επισημαίνουν πρόσωπα: από το Δημοτικό, τους Προσκόπους, διακρίσεις, τους οποίους παρακολουθούν στενά, χωρίς να το γνωρίζουν και να τους προορίζουν για ρόλους που αυτοί επιλέγουν. Τα δε παιδιά των τζακιών, γνωστών οικογενειών, των πιστών σε αυτούς προγόνους τους, τα κατευθύνουν ανελλιπώς και τα χρησιμοποιούν όταν και όπου τους χρειαστούν.
VII. ΧΡΗΜΑ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Το Χρήμα είναι η μεγαλύτερη επινόηση του Ανθρώπου, ο μεγαλύτερος μοχλός ανάπτυξης του Πολιτισμού και ο μεγαλύτερος καταστροφέας του. Οι Apiru, μετέπειτα Εβραίοι, απέκτησαν πολλά πολύτιμα μέταλλα, όπως ασήμι και χρυσό. Εχρηματοδοτούσαν ηγέτες να κάνουν κατακτητικούς πολέμους κατά των γειτόνων των. Αυτοί έπαιρναν τους τόκους των χρημάτων τους και τους δούλους. Έβαζαν τους δούλους στα ορυχεία για περισσότερα μέταλλα, περισσότερους πολέμους, περισσότερους δούλους και ούτω καθεξής. Το χρήμα ήταν πάντοτε ο μεγαλύτερος παράγων για τους πολέμους και τα επακόλουθά τους.
Οι Εβραίοι Ρότσιλντ εδημιούργησαν τους Διεθνείς Τραπεζίτες, περί το 1780. Υπεκίνησαν και εχρηματοδότησαν όλους τους πολέμους στην Ευρώπη και όλο τον Κόσμο. Κανείς ιστορικός δεν τολμά να θέσει τους Ρότσιλντ ως τους κυρίους παράγοντες των πολέμων εκείνης της εποχής και μέχρι σήμερα. Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες επεβλήθησαν και ελέγχονται από τους Εβραίους Ρότσιλντ και όλοι πλάθουν μυθιστορήματα για τα αίτια των πολέμων και της κατάντιας των λαών. Ένας λόγος για την Ρωσική Επανάσταση ήταν ότι δεν είχαν Κεντρική Τράπεζα για να τους ξαφρίζουν.
Οι Εβραίοι προσελκύουν το χρυσό σαν μαγνήτες. Έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό σε δικά τους θησαυροφυλάκια και μπορούν ανά πάσα στιγμή να το χρησιμοποιήσουν σαν το αντίκρυσμα εκδόσεως του μόνου χρήματος.
Το χρήμα δεν έχει πλέον αντίκρυσμα χρυσού και δεν είναι καν χάρτινο, είναι αφρός. Που το δημιουργούν μέσω των ελεγχομένων Κεντρικών και Εμπορικών τραπεζών και το δανείζουν, φουσκώνοντάς το, με τα παράγωγα, δεκάδες φορές. Έτσι, ενώ το Παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περί τα 60 τρις. δολάρια, το παγκόσμιο χρέος είναι πάνω από δέκα φορές ή $600 τρις.
Έχουν πλέον δημιουργήσει την παγκόσμιο Δικτατορία του Χρήματος, τον παγκόσμιο έλεγχο, έχουν υποθηκεύσει την Παγκόσμιο Περιουσία (Κεφάλαιο), αλλά και το παγκόσμιο και φέρει το χάος στους λαούς. Με τους νόμους, τις κυβερνητικές αποφάσεις, τα παρεχόμενα δημόσια έργα και περιουσία των ελεγχομένων κυβερνήσεων βοηθούν τις ανωτέρω καταστάσεις. Αν θέλουν τις ηρεμούν, αν θέλουν τις τινάζουν στον αέρα, ανά πάσα στιγμή. Ενισχύουν όσους τους εξυπηρετούν για την απόκτηση μυθικού πλούτου, ενώ οι αντίθετοι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν μεγάλοι. Τα ΜΜΕ και οι τράπεζές τους τους φρενάρουν.
VIII. ΛΑΟΙ
Οι Κοσμοκράτορες γνωρίζουν καλύτερα παντός άλλου τα θέματα των ατόμων, οικογενειών, κοινωνιών, λαών. Αυτοί είναι οι μεγάλες αντιστάσεις τους για την πλήρη υποταγή του Κόσμου. Οι όγκοι και τα δικαιώματα των λαών είναι ο μεγάλος εχθρός τους. Η φυσική ζωή των λαών έχει ισχυρές άμυνες που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οι λαοί έχουν ισχυρές άμυνες. Δεν μπορούν να κατακτήσουν τους λαούς πολεμώντας τους κατά μέτωπο. Πολεμούν όλα τα στοιχεία τους: πνεύμα, ήθη, ηθική, μόδα, τραγούδι, τροφή. Δημιουργούν μία εικονική πραγματικότητα, διαστρέφοντας όλα αυτά.
Έχουν δημιουργήσει ένα παράλληλο, εικονικό κόσμο, αντίθετο από την φυσική ζωή, πολέμιο της ζωής και της κοινωνικής ηρεμίας και ειρήνης. Με τα μέσα επικοινωνίας τους τα διατηρούν και τα ενισχύουν και θεωρούν παράλογους, ντεμοντέ, αντικοινωνικούς όσους τα επισημαίνουν και τα αντικρούουν. Βλέπουν τα άτομα και τους λαούς σαν τις σάρκες των λαών, ενώ τους εαυτούς σαν τα νεύρα και τον εγκέφαλο, που κατευθύνουν τυφλά τις σάρκες, τους λαούς. Πράγματι ένας λαός μπορεί να νοηθή σαν ένας ζων οργανισμός, όπως ένα άτομο. Όπου ο εγκέφαλος και τα νεύρα κατευθύνουν τυφλά τις σάρκες. Όμως, σε ένα υγιές άτομο, ο εγκέφαλος και τα νεύρα δεν κατευθύνουν λάθος τις ίδιες τους τις σάρκες, εκτός αν είναι παράφρονες. Στον οργανισμό ενός λαού εισάγουν όλα τα ανωτέρω παραπλανητικά και οι ηγέτες, τους ξένοι εγκέφαλοι και νεύρα τρέφουν με τα μεταλλαγμένα τους τρόφιμα τις σάρκες του λαού. Τρέφουν τον λαό με τα μεταλλαγμένα, τα εικονικά στοιχεία τους. Ακόμη και όσοι τα αντιλαμβάνονται είναι δύσκολα να αντισταθούν ελλείψει των ορθών.
Τα άτομα θέλουν την ορθή ανάπτυξή τους, τον έρωτα, την αγάπη, τα παιδιά τους, την οικονομική τους επάρκεια, την διασκέδαση, την ηρεμία, τον σεβασμό των ηθών και των προγόνων τους. Αντί όλων αυτών των ορθών τους προβάλλουν και παρέχουν μόνο τα μεταλλαγμένα τους, που οδηγούν στην κακή ανάπτυξη, τον χυδαίο και βλαβερό έρωτα, την διαστροφή των παιδιών τους, την οικονομική εξαθλίωση για να τους επιβάλλονται, στην παραπλανητική, ψυχοφθόρο και ανθυγιεινή διασκέδαση, στην γελοιοποίηση των ηθών, τις διαπλοκές, τα μίση και τις αναταραχές.
Προβάλλουν την αφύσικη, εξευτελιστική ερωτική συμπεριφορά, γελοιοποιώντας τον έρωτα, τα άτομα, τις οικογένειες, τις γεννήσεις, την ζωή. Οι αντιδράσεις και αντιστάσεις υπάρχουν σχεδόν από όλο τον λαό, αλλά οι Κοσμοκράτορες ως κυρίαρχοι του πλούτου, του χρήματος και των ΜΜΕ, τα μόνα μέσα ενημέρωσης πλέον, επιβάλλουν την εικονική τους πραγματικότητα και γελοιοποιούν και εξαφανίζουν όσους ανθίστανται. Δυστυχώς, οι οργανισμοί κοινής ωφελείας: εταιρεία υδάτων, ηλεκτρισμού, τηλεφώνου, τηλεόρασης, συγκοινωνιών, συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία, που τους είναι πολύ χρήσιμα. Σύντομα όλες αυτές οι ενοποιήσεις θα καταστήσουν τα άτομα σαν τους σπόγγους ή τις ρόγες του ίδιου τσαμπιού. Τότε θα έχει επέλθει η νέκρωση κάθε ανθρώπινου στοιχείου. Όλες οι μεγάλες επαναστάσεις έγιναν από τους ιδίους, στο όνομα των λαών, μεταστρέφοντας τους στόχους. Δεν αφήνουν τους λαούς να δουν την αλήθεια. Ακόμη και η πληθώρα των γνώσεων και της ενημέρωσης είναι για να συσκοτίζουν τα πράγματα. Δεν είναι πλέον θέμα ποιότητος, αλλά ποσότητος. Τυχόν δέκα αλήθειες θάβονται από 100 ψέμματα.
Υποστηρίζουν μία επαγγελματική, οικονομική, ιδεολογική επανάσταση εναντίον των άλλων, για την διάλυση των οικονομιών και των κοινωνιών. Επιβάλλουν την αδικία και διαφθορά, την διχόνοια και το μίσος. Δημιουργούν διχαστικές σχέσεις μεταξύ ατόμων, συζύγων, παιδιών, κοινωνιών. Επιβάλλουν την γελοιοποίηση του φυσικού, ομαλού, πατριωτικού, των θεσμών, των ηθών, των γονιών, των παιδιών, για το σπάσιμο των πάντων και την δημιουργία μίας ανθρωποθάλασσας χωρίς αισθήματα, θεσμούς, νόμους, κανόνες συμπεριφοράς, αλληλλο-υποπτευόμενων, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Διαλύουν άτομα, κοινωνίες, περιφέρειες, κράτη για να γίνονται μικρά και αδύναμα, για να έχουν μόνο αυτοί την δύναμη επιβολής των σχεδίων τους. Ο σκληρός πυρήνας τους πιστεύει στην κυριαρχία του Κόσμου. Η διατήρηση της οποίας μπορεί να γίνει αν όλοι οι άνθρωποι μετατραπούν σε τσιπς ή τούβλα. Οι πολλοί αρκούνται στο κερδοσκοπικό μέρος και υπερ-πλουτίζουν.
Δ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κοσμοκρατορία Συνεχίζονται οι αγώνες για την Κοσμοκρατορία. Άρχισαν από την επικράτηση του Καρλομάγνου και την συνεργασία των Εβραίων με το Βατικανό και τους Δυτικούς. Συνεχίστηκε με τους αγώνες αυτών για το Σχίσμα των Εκκλησιών, την κατάλυση της Βυζαντινής (Ελληνικής) Αυτοκρατορίας, με χρηματοδότηση των Εβραίων, με συμφωνία του Βατικανού και τις Δυτικές λεγεώνες των Σταυροφοριών. Ενισχύθησαν τον 16ο αιώνα με τον Παγγερμανισμό, με διαρκή στόχο την κατάλυση της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας.
Οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι με τις ευλογίες του Βατικανού και την χρηματοδότηση των Ρότσιλντ, οι Ρωσικές επαναστάσεις 1905 και 1917, ο Α΄ και Β΄ Παγκόσμιοι Πόλεμοι είχαν τους ίδιους στόχους, την κατάλυση της Ορθοδοξίας και την διάλυση της Ρωσίας, για κατακτητικούς και όχι θρησκευτικούς λόγους. Στην Γιάλτα εμοίρασαν τον Κόσμο στα δύο για να μπορούν να επιβάλλουν, με τις απειλές μεταξύ του Σιδηρού Παραπετάσματος και των Δυτικών Καπταλιστών και με σκιάχτρο το Ατομικά Όπλα, τα απαίσια μέτρα που εγνώρισε ο Κόσμος και τα χειρότερα που έχουν σχεδιάει. Τα χειρότερα όπλα τους ήταν η θολοκουλτούρα και οι φόροι.
Την Ένωση της Ευρώπης την ήθελαν οι λαοί για συνεργασία και προκοπή. Αυτοί όμως που την έκαναν ήταν να ενώσουν τις εξουσίες όλων των ευρωπαϊκών κρατών για καλύτερο έλεγχο και εκμετάλλευση. Με το ενιαίο νόμισμα Ευρώ θα εξουσίαζαν όλο το Χρήμα, με τα σχεδιασμένα υπέρμετρα χρέη θα εξουσίαζαν κράτη, κοινωνίες, οικογένειες και άτομα, πλήρης υποταγή.
Για το 1984, είχαν σχεδιάσει το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Πραξικόπημα, το σταμάτησαν με το σκεπτικό ότι δεν εχρειαζόταν αφού πλέον εκυβερνούσαν τον Κόσμο με Μυστικά Διατάγματα.
Κεφάλια που Εξέχουν Στόχος ήταν να κόψουν όλα τα κεφάλια που εξέχουν στα Βαλκάνια, την Μεση Ανατολή, το Αφγανιστάν κλπ. και να καταστρέψουν το Ιράκ και το Ιράν. Αφού δεν τα κατάφεραν με τους 8ετείς πολέμους, εκήρυξαν με ψευδείς δικαιολογίες τον πόλεμο κατά του Ιράκ, με σκοπό να τον νικήσουν σε έξι μήνες και μετά να καταστρέψουν το Ιράν. Όμως απέτυχαν παταγωδώς. Το δολάριο, το Νόμισμα των πολέμων, για πρώτη φορά άρχισε να υποχωρεί η ισοτιμία του, μαζύ δε με τους πολέμους στο Αφγανιστάν έχασαν πάνω από $4 τρις. με αποτέλεσμα να μη μπορούν πλέον να κάνουν στρατιωτικούς πολέμους. Ο Πόλεμος του Ιράκ είχε δύο πολύ σπουδαίους στόχους. Πρώτον, κατάκτηση όλης της Αραβικής χερσονήσου, για την ίδρυση της Ιουδαϊκής Αυτοκρατορίας, αυτοί το λένε οι άλλοι δεν τολμούν να το επαναλάβουν, και δεύτερον να έχουν την πλήρη διαχείριση των πετρελαίων, για να εξουσιάζουν την Ευρώπη και την Κίνα, που δεν έχουν πετρέλαιο.
Μετά την παταγώδη αποτυχία τους έφεραν την Δικτατορία του Χρήματος. Που κυριεύει κράτη, λαούς και άτομα.
Πριν ένα χρόνο είχα ειδοποιήσει το Τ. Ερντογάν, για τον πόλεμο που εδέχετο, όχι άδικο αλλά τώρα, λόγω της σχεδιαζόμενης διεκδίκησης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που συμπίπτει με τα συμφέροντα των πετρελαίων.
Ελλάς. Διαρκείς στόχοι είναι η μικρή Ελλάς, που όμως διαθέτει μία πανάρχαια ιστορία και το παγκόσμιο Φως. Αν δεν σβήσουν αυτό το φως δεν μπορούν να βυθίσουν τον Κόσμο στο σκοτάδι. Την πολεμούν με όλα τα μέσα και σε όλα τα επίπεδα, τα ελληνικά μέσα δεν τολμούν να το αναφέρουν. Προσπαθούν να μοιράσουν, μάλλον να καταστρέψουν την οντότητα της Ελλάδος, με την ανάδειξη των Σκοπίων ως Μακεδονίας. Αν χαθή το όνομα Μακεδονία, χάνονται για την Ελλάδα οι Μακεδονικές (Ελληνικές) κατακτήσεις του Μ. Αλεξάνδρου, η Ελληνιστική Περίοδος, ακόμη και η Βυζαντινή. Η Ελλάς μετατρέπεται σε μία νεοβαλκανική οντότητα όπως και οι άλλες. Δεν αγωνίζονται οι Σκοπιανοί και ο Γκρούεφσκι για την Μακεδονία αλλά οι Κοσμοκράτορες, που θέλουν να μηδενίσουν την Ελλάδα. Οι Έλληνες αρμόδιοι υποτακτικοί κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Η διάλυση της Ελλάδος έχει αρχίσει με την εγκατάσταση παρανόμων μεταναστών και κυρίως Μουσουλμάνων. Αυτοί σε δέκα χρόνια θα αποτελούν το 50% των Ελλήνων, και με τον απολίτιστο τρόπο τους θα εξουσιάζουν την Ελλάδα, που θα εξαφανίσουν, ίσως υπό την διακυβέρνηση του πανευτυχή κ. Α. Τσίπρα.
Όλοι οι λαοί της Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι κυβερνώνται από όργανα των κοσμοκρατόρων, αντιδρούν στην υποδούλωση. Τα μέσα είναι η εγκατάσταση 50.000.000 Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, η ισλαμική επικράτηση, η ακριβή ενέργεια και ο απόλυτος πολιτισμός. Αυτό εξυπηρετεί τους Κοσμοκράτορες γιατί τους ελέγχουν πλήρως και εκμεταλλεύονται τα πετρέλαια των Αράβων.
Η Ρωσία είναι ο μεγάλος στόχος. Διότι είναι απέραντη χώρα, με μεγάλο πληθυσμό και Λαό, λόγω της γεωγραφικής θέσης , των πλουσίων ορυκτών πηγών και της Ορθοδοξίας, μπορεί να ανθίσταται. Όλοι οι αγώνες στρέφονται κατά της Ρωσίας, γιατί αν την καταλάβουν κατακτούν την περιπόθυτη αιώνια Κοσμοκρατορία. Την πολεμούν στους πρόποδές της και την αόρατη εσωτερική Διάβρωση. Με 5σέλιδη επιστολή μου, την 18-2-2013, είχα προειδοποιήσει τον κ. Β. Πούτιν για τον πόλεμο που θα εδεχόταν.
Η Κίνα είναι μία τεράστια δύναμη και θα γίνει ισχυρότερη. Όμως δεν την φοβούνται. Έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον οικονομικό. Το χειρότερο είναι η ανάπτυξη περίπου 300.000.000 πολύ πλούσιων Κινέζων. Οι πλούσιοι υπακούουν στο χρήμα και τις απολαύσεις και είναι πολύ εύκολη η κατάκτησή τους. Χωρίς να είναι γνωστά τα ακριβή μέσα, έχουν όμως μέτρα για την διάλυση της Κίνας. Η Κίνα με πολλά πολιτιστικά, πνευματικά, πατριωτικά ακόμη και αποτρόπαια μέσα κατάφερε να κρατήσει τους Κινέζους ενωμένους και δυνατούς. Με την επικράτηση όμως του πλούτου και της ευδαιμονίας στα ανώτατα στρώματα δεν θα μπορέσουν να ισχύσουν αυτά στο μέλλον. Επιχειρούνται αποσχίσεις και ανεξαρτησίες μεγάλων και μικρών περιοχών.
Γεωγραφική ιεραρχία των Κοσμοκρατόρων.
Οι Εβραίοι-Σιωνιστές είχαν μία μακρά και άριστη συμμαχία με την Γερμανία. Οπωσδήποτε εβοήθησαν τον Χίτλερ. Ακόμη κι αν δεν τον εβοήθησαν δεν τον επολέμησαν δυναμικά και αποτελεσματικά, όπως αυτοί ξέρουν. Ήθελαν τον Χίτλερ να κερδίσει την παγκόσμιο Εξουσία και έτοιμη να του την πάρουν εξαφανίζοντάς τον. Μετά την ήττα της Γερμανίας βρήκαν άλλον αφελή και πιο πλούσιο σύμμαχο. Είχαν πολλά ωφελήματα, όμως οι ΗΠΑ είναι μία τεράστια χώρα, με τεράστιες τοπικές εξουσίες και πολίτες κατά κανόνα ελεύθερους. Είναι δυσκίνητη η συνεργασία. Με την Γερμανία είναι πιο άμεση και κοντά στα συμφέροντά τους. Γι αυτό υποστηρίζουν και δρουν μέσω της Γερμανίας.
Ο Παγγερμανισμός, η συνεργασία Γερμανών και Εβραίων, υπήρξε ένα πολύ δυναμικό κράμα. Οι Εβραίοι διοχέτευαν αρχαία Ελληνικά έργα, που είχαν διαφυλάξει, ώστε οι Γερμανοί κατενόησαν και αναμάσησαν την αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία, επιστήμες και τεχνολογία. Στον πολεμικό τομέα ήσαν ισχυροί με τον πειθήνιο και καλά οργανωμένο Γερμανικό Στρατό, με τις μυστικές πληροφορίες και το άφθονο χρήμα από τους Εβραίους.
Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ι. ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ
Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, παρά την ηρωική απόφαση των πρωτεργατών και τους ηρωικούς αγώνες, εκ των υστέρων αποδεικνύεται πρόωρη. Οι λαοί του Δυτικού κόσμου την υποστήριξαν αλλά οι ηγεσίες ήταν αντίθετες. Οι Εβραίοι επολέμησαν δυναμικά τον Ελληνισμό και την Επανάσταση. Η διχόνοια των αρχηγών και υπερασπιστών δεν ήταν αποτέλεσμα των αδυναμιών της Φυλής, όπως λέγεται υπερβολικά και τελικά επικρατεί, αλλά καλλιεργούμενη, πριν και μέχρι τώρα. Σπέρνουν τον Σπόρο της Διχόνοιας με την Αδικία και την προωθούμενη διαφθορά παντού. Η Ελλάς ανεκηρύχθη σιδεροδέσμιο κράτος από τους εγγυητές και με τα δάνεια των Ρότσιλντς, που ελάμβαναν, π.χ., 200.000 και επλήρωναν για δεκαετίες 1.000.000 συν τόκους. Η ίδια πολιτική και πρακτική ισχύει μέχρι σήμερα.
Το 2011, ερωτούσα τους Ελληνο-αμερικανούς και τους Αμερικανούς, στην Αμερική, που ήξεραν περί Ελλάδος: «Λέγεται ότι για ό,τι κακό γίνεται στην Ελλάδα 75% φταίνε οι ξένοι και 25% οι Έλληνες.» Η απάντηση ήταν ακαριαία: «Absolutely, yes!» Απολύτως, ναι. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, σε όλη την Ιστορία της νεότερης Ελλάδος. Οι τρομεροί σκακιστές, σχεδιαστές των Κοσμοκρατόρων, φέρνουν τους ηγέτες στο θανατικό δίλημμα: Ρουά –Τουρ. Κάνεις αυτή την μεγάλη παραχώρηση – σύμβαση, ή βγαίνουμε σε όλα τα μέσα μας και σε καταγγέλλομε ως κλέφτη και απατεώνα, και χάνεις την Εξουσία. Μπροστά σε αυτό το ωμό και συνήθως συγκαλυμμένο δίλημμα: οι κομπλεξικοί, οι μικροί, οι προδότες, οι Δον Κιχότες, τα ‘καθίκια’ γενικώς, παραδίνονται και κρατούν την Εξουσία. Σιγά-σιγά αυτό γίνεται παράδοση και κανένας ορθός, τίμιος, πατριώτης δεν μπορεί να επικρατήσει. Μετά τα φορτώνουν όλα στις αδυναμίες της Φυλής. Το καλλιεργούν συστηματικώς με την αδικία και την διαφθορά.
Η Δικτατορία έπεσε από αυτούς που την είχαν σχεδιάσει, αλλά τους πρόλαβαν άλλοι που απδείχθησαν καλοί για τους Έλληνες. Αυτό δεν το ήθελαν οι σχεδιαστές. Την παρέδωσαν σε δύο γερά χαρτιά της Ελλάδος, τον Κ. Καραμανλή και τον Α. Παπανδρέου. Αλλά και οι δύο έδωσαν ανταλλάγματα τρομερές δεσμεύσεις για την Ελλάδα, που δεν άργησαν να φανούν. Η Ελλάς από οικονομικής και πολιτιστικής πλευράς θα την παρακαλούσαν να εισέλθει στην ΕΟΚ. Αντίθετα ικέτευσαν να μπει και με πολύ κακούς όρους. Κι ενώ η ΕΟΚ ήταν γενναιόδωρη, οι κυβερνήσεις και τα αρπακτικά κατεσπατάλησαν τα ωφελήματα της ΕΟΚ και εχρέωσαν το Κράτος και τους Έλληνες με δυσβάστακτα βάρη. Τα επισημαίνω από το 1977.
ΙΙΙ. ΕΥΡΩΠΗ – ΕΥΡΩ
Η Ενωμένη Ευρώπη βεβαίως χρειάζεται και το δικό της Νόμισμα. Όμως έβαλαν πρώτα το κάρο και μετά το άλογο. Έπρεπε να είχε προηγηθή η ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική της Ευρώπης. Ενιαίο Νόμισμα χωρίς ενιαία Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική αποτελεί οικονομική ανωμαλία, που δεν διορθώνεται με τίποτε. Βυθίζει κάποια μέλη και φέρει υψηλά κέρδη σε άλλα. Είναι ανεπιστημονικό, άδικο, φασιστικό. Το Ευρώ κρατείται ψηλά για να σώζεται το Δολάριο και για να κερδοσκοπεί η Γερμανία. Όσο και να σφίγγονται οι κ. κ. Σαμαράς και Τσίπρας να φέρουν στην κοιλιά τους αγόρι ή κορίτσι, δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρουν, αφού εγεννήθησαν με αρσενικά όργανα. Το ίδιο και το Ευρώ, σαν ανωμαλία, δεν μπορεί να είναι δυνατό, δίκαιο και ορθό νόμισμα. Το ευρώ με ισοτιμία Ε1 = $1.40, θα καταστρέψει οριστικά την Ελλάδα. Μία ισοτιμία Ε1 = $1, θα ήταν ανεκτή.
ΙV. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
Όπως όλες τις χώρες και πιο πολύ την Ελλάδα οι Κοσμοκράτορες την θέλουν πάντα χρεωμένη και χρεωκοπημένη, για να μη μπορεί να ανθίσταται στις πολιτικές τους για την καταστροφή της. Η Ελλάς αποτελεί την Μήτρα, την Ιστορία της Ζωής και του Πολιτισμού, αποτελεί το Φως του Κόσμου. Όταν αυτό το φως καταυγάζει τον Κόσμο δεν μπορούν να τον βυθίσουν στο σκοτάδι οι Κοσμοκράτορες.
Ο τελικός τους στόχος είναι αυτό το Φως. Είναι το Πνεύμα, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Θρησκεία, οι παραδόσεις, τα σύμβολα, τα ήθη, η Ηθική. Θυμηθείτε ότι όλα αυτά τα κατάργησαν τα κύρια όργανά τους, οι σοσιαλΗστές του Α. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Με το πρόσχημα της Αλλαγής κατέστρεψαν τα πάντα. Αντί να φέρουν παραγωγικά, τεχνολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα, διοικητικές μεταρρυθμίσεις, κατέστρεψαν: α) το όνομα Ελλάς, των 3000 και πλέον ετών, το έκαναν Ελλάδα, να ακούγεται όπως την ήθελαν αγελάδα, β) κατέστρεψαν την Γλώσσα, το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρωπίνου Πνεύματος, γ) κατέστρεψαν όλα τα ανωτέρω που εκράτησαν την Ελλάδα και τον Κόσμο σε μία ισορροπία.
Ο κ. Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να καταστρέψει τελείως ό,τι απόμεινε. Αυτός είναι ο λόγος που πείθει τους αντιπροσώπους των Κοσμοκρατόρων, αλλά και ο λόγος που οι Κοσμοκράτορες προτιμούν τον κ. Τσίπρα. Διότι ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση για όλα τα εγκληματικά της έργα δεν προτείνει κάτι θετικό που να μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Ενώ ο κ. Σαμαράς κατάστρεψε τα εισοδήματα και την περιουσία των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας θα αφανίσει και κάτι πιο σημαντικό, για τους Κοσμοκράτορες, την ανωτέρω Πνευματική περιουσία των Ελλήνων και το Φως.
V. ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πέραν από την παγία πολιτική των Κοσμοκρατόρων για την μείωση, μέχρις αφανισμού της Ελλάδος, ο αγωγός, το βέτο, οι κάποιες αντιστάσεις του στο Σχέδιο Ανάν, κατέστησαν το Κ. Καραμανλή ανεπιθύμητο από τους Κοσμοκράτορες. Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας κ. Νταβούτογλου, ορθώς για την Τουρκία, και η Τουρκία προώθησε την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και φυσικά αποστασιοποιήθηκε από την συμμαχία με το Ισραήλ. Το Ισραήλ εστράφη στον μόνο και εύκολο σύμμαχο/θύμα, την Ελλάδα. Έπρεπε όμως να εξαφανισθή ο Κ. Καραμανλής. Έφεραν τον δικό τους, πάντα και για τα πάντα πρόθυμο, κ. Γ. Παπανδρέου, κοινώς Γιωργάκη.
VI. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τον Νοέμβριο του 2008, απέστειλα εμπεριστατωμένη μελέτη, στα Αμερικανικά, σε υπουργεία και τράπεζες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδος, για την Κρίση. Ήταν σαν να εγράφη αύριο. Οι Αμερικανοί ενήργησαν με βάση την Μελέτη, είμαι βέβαιος ότι οι Αμερικανοί την έλαβαν υπόψη τους, όχι επειδή τα είπα εγώ αλλά διότι ακολουθούμε την ίδια Σχολή. Η Ελλάς δεν είχε ακόμη τεράστιο πρόβλημα, παρά το υψηλό χρέος, που ήταν πολύ χαμηλότερο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Στις αρχές του 2009, ο υπουργός οικονομικών, κ. Αλογοσκούφης, προειδοποίησε για την λήψη οικονομικών μέτρων, που η Κυβέρνηση δεν τα έλαβε. Την 22/2/2009, απέστειλα Μελέτη με τα Αναγκαία μέτρα, που ακόμη δεν ήταν τρομερά, και ειδοποίησα ότι χωρίς τα ορθά μέτρα η Κρίση θα ερχόταν το 2010 και θα εκορυφονόταν το 2012, με άγνωστη διέξοδο. Συνιστούσα και την πολιτική λύση, καταδικάζοντας όποια Κυβέρνηση και ηγέτη θα ανελάμβανε την εξουσία. Αυτή η Μελέτη τα είπε όλα σαν να τα εδιάβαζε. Αυτό γίνεται αν γνωρίζεις την δουλειά σου. Ελληνο-αμερικανός παράγων, στην Αμερική, μου είπε ότι τέτοια εισήγηση μόνο ο Πατρο-Κοσμάς μπορούσε να την είχε κάνει.
Την 6-6-2009, το ΔΝΤ ειδοποιούσε για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος. Ο Κ. Καραμανλής εζήτησε Εκλογές με το Αιτιολογικό των οικονομικών προβλημάτων. Παρότι τώρα γνωρίζομε ότι άλλοι ήταν οι ουσιαστικοί λόγοι. Κι εγώ είχα πει τότε, το μυστικό βρίσκεται στο τι «πρόγκηξε» τον κ. Καραμανλή.
Παρόλα αυτά ο κ. Παπανδρέου πρόβαλε στις Εκλογές ότι χρήματα υπήρχαν και θα εδιωρίζονταν αμέσως 100.000 εργαζόμενοι. Αμέσως μετά τις εκλογές άρχισε να κραυγάζει ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Χωρίς να υπάρχουν λόγοι πανικού, τα επιτόκια δανεισμού ήσαν πολύ χαμηλά και η χώρα μπορούσε να δανειστεί. Όμως, κατά ύποπτο τρόπο ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου άρχισε να ωρύεται για την καταστροφή. Άλλαξαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και έφεραν το έλλειμμα στο 13.3%.
Αμέσως μετά τις εκλογές εκτέλεσε την «παραγγελιά». Εψήφισε νόμους για νομιμοποίηση των μεταναστών και διέλυσε την χώρα με τον Καλλικράτη. Αυτή είναι πολιτική των Κοσμοκρατόρων να περιθωριοποιούν τα κράτη και τα έθνη, για να τα ελέγχουν. Εχαρακτήρισα τον Καλλικράτη Δούρειο Ίππο. Αφού εχύθηκε τόσο αίμα για την Ένωση της Ελλάδος και τώρα την διαλύουν. Θα φανή σύντομα.
Φαίνεται καθαρά ότι η Ελλάς εσύρθη, εν σχεδίω, στην χρεωκοπία και στο θανατικό δίλημμα: ή βάζομε θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού Λαού με τα μνημόνια ή την χρεωκοπούμε, την 10 Μαϊου, 2010, για 10 Εδις.∙ τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε δανεισθή με χαμηλό επιτόκιο από την αρχή του έτους.
VII. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ
1. Υποχώρηση του οικονομικού επιπέδου κατά 50%, σε όλους τους τομείς, χωρίς προοπτική ανάκαμψης, τις επόμενες δεκαετίες.
2. Η ουσιαστική Ανεργία αγγίζει τα όρια του 50%. Έχει καταστραφή η Εργατική Βάση. Η Ανεργία είναι τεράστιο διεθνές δομικό πρόβλημα. Η μόνη λύση, ανεγνωρισμένη, είναι στο βιβλίο μου, 1996, Genomics/Global Economics, pp. 252-257. Στην Ελλάδα επιβαρύνεται με τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών. Το πιο πιθανό επίπεδο, για τους Έλληνες, είναι το 20%, για άνω των 10 ετών.
3. Ξεπούλημα της Περιουσίας της Ελλάδος, χωρίς αντίκρυσμα. Η πώληση της Περιουσίας της Ελλάδος, σε εποχή υφεσιακού καθεστώτος και πολύ χαμηλών τιμών και η κατάθεση των ποσών για την αποπληρωμή ενός αμφιλεγόμενου χρέους αποτελεί έγκλημα. Αυτό επιβαρύνει τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς και τους αξιωματούχους των πωλήσεων.
4. Φρικτά βασανιστήρια στο 60% του Ελλ. Λαού. Η ανεργία, τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, η υπερ-φορολόγηση, η υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υγιεινής και τα αποτελέσματα αυτών: πείνα, ασθένειες, κακουχίες αποτελούν εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των αρμοδίων, υποκειμένων σε δικαστικές ποινές.
5. Οι 6.000 περίπου αυτοκτονίες Ελλήνων για οικονομικούς λόγους είναι άμεσα ή έμμεσα εγκλήματα των κυβερνήσεων και των αρμοδίων, οι οποίοι βαρύνονται ως ηθικοί αυτουργοί με τα εγκλήματα.
6. Μία πτώση ίσως και του 80% του Ηθικού και Αυτοεκτίμησης των Ελλήνων και υποτίμησης του ονόματος και του γοήτρου της Ελλάδος και των Ελλήνων από τους ξένους, με τεράστιες εθνικές απώλειες, για δεκαετίες.
7. Οι μελλοντικές ψυχικές και ψυχοσωματικές ασθένειες των Ελλήνων , λόγω των ανωτέρω βασανιστηρίων, θα αγγίξουν όλους τους Έλληνες, για πολλές δεκαετίες.

8. Οριστική τελμάτωση της Ελλάδος, που για να δυνηθή να ανακάμψει, δραστηριοποιηθή, to take off, χρειάζεται μία τεράστια και ολική δύναμη που δεν φαίνεται ούτε στον απώτερο ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: