x

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ: ΜΕΡΟΣ Α΄

ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ                                                                                                                                              
ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ
(OBJECTIVE COLUMN)
[Αυτό το μήνυμα θα σταλεί στην Ελληνική και σε όλες τις κυβερνήσεις της ΕΕ, κόμματα και ΜΜΕ Ελλάδος και μερικά ξένα, μεγάλες πρεσβείες και στα όργανα της ΕΕ και εκατοντάδες άλλα. Δαπανώνται εκατομμύρια ώρες για τετριμένες συζητήσεις, ας ακούσουν και μία ορθή για μένα, διαφορετική για τους άλλους φωνή.]
Α. ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Ι. ΕΥΡΩΠΗ
Η ψήφος των πολιτών της Ενωμένης Ευρώπης (ΕΕ) αντανακλούν την αγωνία, οργή και την αγανάκτησή τους για την κατάντια της Ευρώπης: στην κυριαρχία, πολιτική, οικονομία, ηθικό, γόητρο, την ανταγωνιστικότητα, τις έξωθεν εντολές για να σταθούν στο πολιτισμικό ύψος, οι μόνοι, και να δεχθούν την αλλοίωση του πληθυσμού, του πολιτισμού, της θρησκείας τους, την παθητικότητα, το σχεδιασμένο θάνατο, την στιγμή που όλοι εκτός Ευρώπης πολεμούν θανάσιμα με όπλα και αγριότητα.
ΙΙ. ΕΛΛΑΔΑ
Τα αποτελέσματα των Εκλογών στην Ελλάδα ήταν όπως τα είχαν σχεδιάσει, παρουσιάσει και σφηνώσει στα μυαλά των Ελλήνων. Εκτός ελαχίστων αντιδράσεων, τα πράγματα έμειναν σχεδόν όπως είχαν. Με κύριο στόχο να μη διαταραχθούν τα κυβερνώντα κόμματα, ελαχίστης μειοψηφίας. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που έπρεπε να εκφράσει τον πόνο, την αγανάκτηση, τους κινδύνους, τα βασανιστήρια των πολιτών έδειξε ανάξιο να το κάνει. Διότι δεν έχει ούτε εσωτερική ενότητα, ούτε καμία θετική οικονομική πολιτική και είναι εναντίον των αισθημάτων των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων, για τα ανωτέρω ζωτικά θέματα.
Όλοι εκτός και εντός Ελλάδος κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά όλα αυτά άρχισαν να αντιστρέφονται. Και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνεχίσουν στην ίδια Κόλαση, που όμως θα τους οδηγήσει στον … μελλοντικό παράδεισο. Να πάρουν τα χρήματά τους και να καταστήσουν την Ελλάδα ένα φτωχό, ετοιμόρροπο και υπόδουλο μαντρί. Βέβαια, οι περισσότεροι Έλληνες τα είδαν ως προεκλογικά τερπίτια, αλλά σαφώς επηρέασαν τους εκλογείς.
Θα ήταν μία κάποια λύση αν όλα αυτά είχαν όπως μας τα λένε. Να ξεχάσουμε πείνα, βασανιστήρια, ασθένειες, αυτοκτονίες, και να συνεχίσουμε με υπομονή, σκληρή δουλειά και σταθερότητα. Δυστυχώς σύντομα όλα θα αλλάξουν και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερα και χειρότερα προβλήματα. Είναι ψηφισμένα και εκ των πραγμάτων αναπόφευκτα. Γι αυτό, με θλίψη και απογοήτευση, παραθέτω τα κατωτέρω.
Β. ΑΤΕΓΚΤΗ ΣΤΗΛΗ
Αυτή η Στήλη άρχισε την 27-11-1966. Μία 4σέλιδη Θέση μου για κοσμοθεωρητικά θέματα βρήκε τεράστια απήχηση από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Καθηγητής της Φιλοσοφίας με συνόδευσε σε όλο το Πανεπιστήμιο, για μισή ημέρα, και μου είπε ότι η Θέση μου ήταν πολύ σημαντική, όσο σημαντική την βρίσκω σήμερα, που είναι ολόκληρο βιβλίο, με τίτλο God and Etiocracy.
Σαν φοιτητής στο Harvard MBA Program, Think Tank employee of the Standard Oil, μερικά σεμινάρια και ξεκοκκαλίζοντας καθημερινά την Wall Street Journal, είχα γνώμη για όλα τα σημαντικά θέματα. Έστειλα πολλές προτάσεις, με σημαντικά αποτελέσματα και έλαβα κολακευτικές απαντήσεις και ευχαριστήρια.
Η Στήλη δεν εσταμάτησε ποτέ∙ έστειλε εκατοντάδες επιστολές και μελέτες. Ελάμβανε θέσεις στα πιο σημαντικά θέματα του Κόσμου και έφερε σημαντικότατα αποτελέσματα, με δισεκατομμύρια δολλάρια οφέλη. Τα μέσα ήσαν: επιστολές, faxes and emails. Έχει συγχαρητήρια από όλους τους προέδρους και πολλούς υπουργούς της Κύπρου.
Από τον 10/2008, απέστειλε 74 πολυσέλιδες μελέτες, που επαληθεύθησαν 1000% και διέσωσαν πολλά πράγματα και πολλά $Δις. Η Αμερική τα εφάρμοσε, όχι επειδή τους τα υπέδειξε παραστατικότατα, αλλά επειδή είναι της ίδιας Σχολής και γνωρίζει να χειρίζεται καταστάσεις. Αντίθετα με την Ευρώπη, που από ηλιθιότητα, τσιγκουνιά και εντολές αντί να δώσει το κατάλληλο χάπι, άφησε την Ευρώπη να καταστραφεί.
Ο συγγραφεύς της Στήλης διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία: 10ετείς σπουδές, σε Δημοσιογραφία, Πολιτικές Επιστήμες, Νομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, υψηλές θέσεις σε ΗΠΑ και Ελλάδα, καθηγητής οικονομικών, πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, ταξίδια στις μισές πολιτείες των ΗΠΑ και όλο τον υπόλοιπο Κόσμο, πλην Ιαπωνίας και Αυστραλίας, άνω των 60 χωρών. Για κάθε ταξίδι διέθετε 20σέλιδη ενημέρωση για όλα τα θέματα της κάθε χώρας και σύντομους διαλόγους. Έγραψε 14 βιβλία – κόσμους. Μελετητής όλων των αμερικανικών συνταγών των «πρέπει και δεν πρέπει, Do’s and Don’t’s)”.
Υπήρξε πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας σε κατασκευές, εργαζόμενος και ως αρχιτέκτων, τεχνικός και εργάτης.
Εκλεκτός και σωτήρας του αποκηρυγμένου από τον Κ. Καραμανλή, Κ. Μητσοτάκη. Με την πολιτική εκστρατεία μου στην Αθήνα και τις 200 αφίσες μου που ανήρτησε ο Π. Βαρδινογιάννης στην Κρήτη, κατά κοινή ομολογία, εισήλθαν στην Βουλή και οι δύο, το 1977. Αποδέχτηκα την θέση του Πολιτευτή στην Ν. Δ., όπου παρέμεινα για οκτώ χρόνια. Τα βασικά πολιτικά πρόσωπα – υποστηρικτές του Κων/νου Καραμανλή ήσαν απογοητευμένοι από την Πολιτική του. Μου παρέθεσαν την υποστήριξή τους να δημιουργήσω ισχυρό Κόμμα. Είπα δεν υπάρχει χώρος για νέο πολιτικό κόμμα και εδημιουργήσαμε τον Ελληνικό Οργανισμό. Υπάρχουν οι υπογραφές. Μάλλον ήταν λάθος μου. Όμως, από εγκυρότατες πληροφορίες στην Αμερική, προτίμησα να δημοσιεύσω το μοναδικό άρτιο βιβλίο στον Κόσμο, Παγκόσμιος Συνωμοσία. Απεκήρυξα την Πολιτική, όπου οι εκπρόσωποι των Κοσμοκρατόρων μου υπεσχέθησαν μία υψηλή πολιτική σταδιοδρομία και ακουγόταν το όνομά μου ως «το αυριανό πολιτικό αστέρι». Συγχρόνως απεκήρυξα μία σημαντική αμερικανική αντιπροσωπεία, σαν και αυτή που γεμίζεις το πορτοφόλι σου και προδίνεις την χώρα σου.
Με την Τρίτη έκδοση του Παγκόσμιος Συνωμοσία, το 2003, είδα ότι ο Γ. Καρατζαφέρης έλεγε σχεδόν όλα όσα έγραφα στο βιβλίο, από το 1978. Με εδέχθη με ενθουσιασμό και παρουσίασα σημαντικό Πρόγραμμα για το Κόμμα, που δεν διαφέρει από το σημερινό του. (Υπάρχει copyright). Υπήρξα υποψήφιος στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Επικρατείας. Ενώ είχα ετοιμάσει σημαντικότατη εργασία για το Κόμμα με αγνόησε, παρά τις σχετικές επιστολές μου. Υπάρχει μία προσωπική πικρία, όμως, υπερβαίνοντας αυτή, δεν αρνούμαι τις θέσεις μου, και του έφερα μερικές ψήφους στις Εκλογές του 2014. Διότι είναι πατριώτης και αγωνιστής και θα πρέπει να τον ακούσουν όσοι αγαπούν την Ελλάδα.
Παρακολουθεί όλες τις γνώμες. Όσα λέει η Στήλη είναι απόλυτα ορθά. Δεν εμφιλοχωρεί κανένα πολιτικό, επαγγελματικό , προσωπικό συμφέρον ή συναίσθημα. Υποστηρίζει μόνο το ορθό, το δίκαιο και την Ελλάδα.
Γνωρίζω καλώς ότι οι ΗΠΑ και οι χώρες που σέβονται τα συμφέροντά τους παρακαλούν για τέτοιες αυθόρμητες και πολύ τεκμηριωμένες μελέτες-εκφράσεις. Η πληθώρα των faxes and the emails δικαιολογεί όλους να μην απαντούν πλέον. Τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά από τις συμπτώσεις. Όταν βομβαρδίζεις την ΕΚΤ, την Κομισιόν, την Γερμανική Κυβέρνηση και τον Τύπο, να δοθούν και στις Ελληνικές Τράπεζες δάνεια από την ΕΚΤ με 1%, και μετά από 25 ημέρες γίνεται, δύο τινά συμβαίνουν: ή όλοι αυτοί ερεθίστηκαν από την ενόχληση ή ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το μήνυμα ήταν ορθό. Όταν από τα πέρατα του Κόσμου, μέσω ιδ. Αστυνομικών ή της Εφορίας βρίσκουν τα απόρρητα τηλέφωνά σου, σημαντικοί παράγοντες και με αγωνία ερωτούν: “What is next?” “Will we have a WWIII?” Τι έπεται; Θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;
Στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν τις θέλουν. Γιατί, ως κακοί λειτουργοί, στρέφονται εναντίον τους. Έχω λάβει και σχετικές επιστολές ακόμη και ευχαριστήρια και έχουν διασώσει πολλά ΕΔις. στους Έλληνες. Οι μελέτες αποστέλλονται στους πρώτους. Τις παίρνουν οι τρίτοι ή δεύτεροι. Οι δεύτεροι τις επισημαίνουν στους πρώτους, οι οποίοι ενοχλημένοι δηλώνουν: «Σου είπα μη με ενοχλείς με τέτοιες βλακείες.» «Μα, μας αφορούν άμεσα.» «να μην ακούσω τίποτε γι αυτά.» Έτσι ο δεύτερος σκέφτεται: « Ο πρώτος ή ηλίθιος ή στρατευμένος είναι.» Το μήνυμα λαμβάνεται και ενεργεί.
Εσταμάτησα για τέσσερις μήνες να αποστέλλω μελέτες. Για δύο λόγους. Όλοι άρχισαν να λένε όσα από το 2008 απεδείκνυα, και δεύτερον διότι ασχολήθηκα με μία κοσμογονική εφεύρεση, η οποία θα έλυνε σχεδόν όλα τα θέματα των πληρωμών, τραπεζών, πληροφοριών, φορολογικά και διοικητικά. Για την εφεύρεση όλοι στον Κόσμο δηλώνουν ή μικροί για την εκμετάλλευσή του ή, οι μεγάλοι, δεν την αγγίζουν χωρίς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σχετική Πρόταση απέστειλα στο Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ), προ 58 ημερών, χωρίς καμία ένδειξη. Ελπίζω να μη περιέλθει στις καλένδες.
Παρακολουθώ μαραθώνιες, αναλυτικές, τεκμηριωμένες μελέτες για την Κρίση, στην Ελλάδα, από το 2008, και για το 2011, στην δεύτερη πατρίδα μου την Αμερική. Το πρόβλημα όλων αυτών είναι ότι δεν θίγουν τα βασικά θέματα, που φέρνουν την Κρίση. Δεν ομιλούν για τα πραγματικά αίτια. Δεν ζουν στην ‘Σπηλιά του Πλάτωνα’ περιωρισμένων γνώσεων. Ζουν σε μία υπερυψωμένη αλλά αεροστεγή κάψουλα. Μπορούν να δουν τα πάντα, όμως όπως τα παρουσιάζουν οι λίγοι, οι πολλοί δεν τα βλέπουν και αυτοί που τα γνωρίζουν τα αποκρύβουν. Οι αληθινοί σοφοί δεν τολμούν να τα πουν ενώ οι στρατευμένοι σοφοί παραπλανούν, και το κακό ολοκληρώνεται με τους διαφόρους εκπροσώπους, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Γι αυτό δεν μπορούν να βρουν τα αίτια και τις λύσεις. Μιλούν για να μιλούν, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται αλλού. Ομιλούν για τις δαιδαλώδεις αναλαμπές του Φωτός, αλλά αγνοούν τον μέγα φωτοδότη τον Ήλιο! Αυτά θα αναλύσουμε.
Οι περιγραφές εδώ είναι πολύ συνοπτικές, τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία για την Στήλη υπάρχουν στα βιβλία και τις μελέτες μου. Είναι μία επιστημονική Στήλη βασισμένη στην ανάλυση των γεγονότων χωρίς μίσος, πάθος , συμφέρον ή υστεροβουλία.
Γ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΣΙΑ
Ι. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
Ο Κόσμος κυβερνάται από ένα μόνο Ηγέτη. Τον γνωρίζει μόνον αυτός που του παρέδωσε την εξουσία, πριν πεθάνει ή αποσυρθεί, λόγω υγείας. Είναι Εβραίος, Σιωνιστής, μάλλον ιεράρχης. Προσόν η μακρά υπηρεσία να υπηρετεί τους στόχους και να γνωρίζει τα του Κόσμου. Δεν προκαλεί. Μπορεί να ζει σαν πλούσιος, μέτριος ή και φτωχός. Στόχοι του είναι η κυριαρχία των Εβραίων και τα συμφέροντα αυτών. Με βάση αυτούς τους στόχους διαμορφώνει τις βασικές Αρχές για την καθοδήγηση και την κυριαρχία επί των λαών, κρατών, κοινωνιών, οικονομιών. Παραδίδει αυτές τις Αρχές σε κάποιον από τους Κοσμοκράτορες.
Η διαπίστωση έχει γίνει από απαντήσεις ειδικών και κυρίως δια της βαθείας ερεύνης των κατωτέρω.
ΙΙ. ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ
Α. ΠΕΝΤΕ - 7 ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παγκόσμιος Ηγέτης παραδίδει τις Αρχές-Εντολές του σε ένα από τους κορυφαίους Κοσμοκράτορες. Αυτοί πρέπει να είναι από 5 – 7 άτομα, Εβραίοι Σιωνιστές, άγνωστοι στο Κοινό. Μάλλον είναι Σεφαρδίτες Εβραίοι. Αυτοί επεξεργάζονται τις Εντολές-Αρχές, τις επεκτείνουν και τις παραδίδουν στους Σιωνιστές.
Β. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Οι Σιωνιστές είναι Εβραίοι. Είναι τα ανώτερα Σιωνιστικά όργανα που υπάρχουν σε όλο τον Κόσμο, στις κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, δήμους, επιχειρήσεις, δικαστήρια, εκκλησίες, παντού. Είναι ανάμεικτοι με τους Ασκενάζι, Χαζάρους Εβραίους κατά μόνο το θρήσκευμα. Οι οποίοι αποτελούν περίπου το 92% όλων των αποκαλουμένων Εβραίων. Με προτάσεις τους και σε μυστικά συνέδρια διαμορφώνουν τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν σε κάθε μέρος του Κόσμου. Διαμορφώνουν τα μυστικά Διατάγματα με τα οποία κυβερνούν τον Κόσμο. Πρέπει να συντονίσουν τα μυστικά τους μέτρα με τον φανερό Κόσμο. Να φαίνονται φυσικά και βγαλμένα από πολύ σκέψη των επισήμων κρατικών οργάνων. Διαμορφώνουν τα πάντα.
Κατά τον Εβραίο ψυχίατρο της Ν. Υόρκης, Jay Gonen, οι Εβραίοι, μικρός Λαός, μετέτρεψαν το Σύμπλεγμα Κατωτερότητος, ως συνήθως, σε Σύμπλεγμα Ανωτερότητος. Για να κυριαρχήσουν, όμως, μεταξύ των παντοδύναμων Περσών και των σοφών και γενναίων Ελλήνων είχαν μόνο μία επιλογή, αντί της Αρετής των Ελλήνων (Ηρακλής), την Κακία. Ακολούθησαν το Πνεύμα του Κακού κατά κάθε τι Καλού. Με το Καλό έκτιζαν ένα ναό σε 40 χρόνια, με το Κακό τον κατέστρεφαν σε ώρες. Αφού δεν μπορούσαν να νικήσουν ούτε τους Πέρσες ούτε τους Έλληνες, τους έβαλαν να καταστρέφονται μεταξύ τους. Αυτό συμβαίνει από τότε μέχρι σήμερα. Το Πνεύμα του Κακού ήταν κατακριτέο και από τους Εβραίους προφήτες και από τους Έλληνες σοφούς και την Ηθική τους. Όμως, όταν επικρατεί ο Νόμος του Σπαθιού, όπου ο ισχυρότερος υποδουλώνει τους αδυνάτους, τι είναι Ηθικό!
Το κακό είναι ότι τα ειδεχθέστερα εγκλήματα έγιναν μετά το 1918, όταν με την ΚΤΕ, εθεσπίσθη ο νόμος του Νόμου, του Δικαίου. Και ακόμη χειρότερα, μρτά το 1945, με τον ΟΗΕ.
Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι η βασική Μόδα διαμορφώνεται από περίεργους, αμφιλεγόμενους, εκκεντρικούς τύπους, κάνουν λάθος. Δίνεται γραμμή. Η Μόδα είναι Μέσον για την διαμόρφωση της τρέχουσας Ηθικής, που εξυπηρετεί το κατάλληλο κλίμα. Δεν τους διατάζουν, ούτε τους ψιθυρίζουν στο αυτί. Κρίνουν από την αντίδραση των ανθρώπων και των φυλλάδων τους. Εγκρίνουν και απορρίπτουν. Αυτή είναι πρακτική για όλες τις υποθέσεις. Πάντως για τώρα έχουν ανοικτή γραμμή: ό,τι πιο χυδαίο, αρκεί να το πληρώνουν τα κτήνη.
Προβάλλουν το χυδαίο, γυμνότητα, πορνογραφία, πορνεία ως δήθεν στοιχεία που ελευθερώνουν τον άνθρωπο, να ζει πιο άνετα. Όμως, μέσα από αυτά επιβάλλουν την ελευθεριότητα, την ανωμαλία, την ανομία, την αηδία όλων και κυρίως των ανδρών έναντι των γυναικών. Τους εθίζουν με το άλλο φύλλο, τους συμβιβάζουν το ένστικτο, τους μετατρέπουν σε παθητικούς και ανώμαλους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο γι αυτούς. Καταστρέφουν τα φυσικά ένστικτα, ανάγκες, ήθη, αξίες για την διαφθορά των κοινωνιών και την μείωση των γεννήσεων.
Και όμως, οι Εβραίοι/Σιωνιστές με το Κακό Πνεύμα είναι από τους σημαντικότερους της απογείωσης του Τεχνικού Πολιτισμού. Η ζωή μοιάζει με μυθιστόρημα. Όλοι πιστεύουν ότι για ένα καλό μυθιστόρημα χρειάζεται ένας σπουδαίος Ήρωας. Αυτό είναι εύκολο. Το δύσκολο να βρεις ή μάλλον να επινοήσεις ένα απαίσιο, τρομερό, καινούργιο Αντι-ήρωα, που θα νικήσει ο ήρωας. Στις αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες παρουσιάζονται τρομερά πράγματα. Με μία μεγάλη διαφορά. Οι συγγραφείς παίρνουν ένα παλιό ή νέο τεράστιο γεγονός. Εισάγουν το Γεγονός, το αναλύουν και δίνουν την Κάθαρση, την λύση, μέσα στο Θέατρο, στο ναό της Φύσης, των Θεών, των Δαιμόνων, των Ηρώων, των Ηγετών και του Λαού. Και λύνουν το Θέμα δια παντός και με την αποδοχή όλων. Ενώ οι σημερινοί επινοούν, εφευρίσκουν νέα, πιο απαίσια εγκλήματα, και ουσιαστικά τα διδάσκουν στην κοινωνία. Πολλοί τα υιοθετούν και προάγουν την εγκληματικότητα, σαθρότητα και διάλυση των κοινωνιών.
Κατά τον Αριστοτέλη το κάθε τι είναι το Μέσο, μεταξύ των αντιθέτων. Το μυθιστόρημα και η Ζωή θέλουν και τα δύο αντίθετα στοιχεία, αλλοιώς η ζωή τελματώνεται. Βεβαίως το Κακό υπάρχει, στα στοιχεια της Φύσης και τα ατυχήματα. Οι Εβραίοι με τις εγκληματικές ενέργειές τους, σε όλη την Ιστορία του Κόσμου, όπως την Γαλλική Επανάσταση, τις Ρωσικές επαναστάσεις, τους πολέμους των Ρότσιλντς και τους Α’ και Β’ Παγκοσμίους Πολέμους, εβοήθησαν την Τεχνολογία και την ανέλιξη της Ζωής σε σημεία που θα ήσαν αδιανόητες χωρίς αυτές. Μόνο η δημιουργία του Κράτους του Ισραήλ έκοστιε στους Εβραίους και τους Αμερικανούς εκατοντάδες $Δις., αλλά και πολλά $ Τρις. στον υπόλοιπο Κόσμο, για την ασφάλειά του (Κόσμου).Για νέες μεθόδους προστασίας αεροδρομίων, οικιών, κοινωνιών, κρατών, αλλά και κολοσσιαία τεχνολογική άνοδο.
Η ειρωνεία είναι ότι παρόλα τα δεινά που εφαρμόζουν οι Εβραίοι/Σιωνιστές, οι λαοί εξέρχονται, γενικώς, πάντα ωφελημένοι και δυνατοί, αφού η τεχνολογική ανάπτυξη, τα νέα συστήματα και δικαιώματα, τα νέα προϊόντα ενισχύουν τους λαούς και τα άτομα.
Γ. MΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Υπήρξαν και υπάρχουν άπειρες Μυστικές Εταιρείες σε όλα τα μήκη και όλα τα πλάτη του πλανήτη και όλες τις εποχές. Το κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι οι Σιωνιστές έχουν εισχωρήσει σε όλες και παίζουν αποφασιστικό ρόλο. Στα μέλη αυτών, που είναι και ανώτατα μέλη στον φανερό κόσμο, αναθέτουν να προετοιμάσουν τις επίσημες κυβερνήσεις, πολύ χρόνο πριν, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν ιεραρχικές σχέσεις μεταξύ αυτών των εταιρειών για την προώθηση και εφαρμογή των μέτρων.
Στις μεγάλες Λέσχες καλούνται πρόσωπα από όλους τους μεγάλους τομείς, όλου του Κόσμου, με σκοπούς: 1. Να τους ανακοινώσουν τα μέτρα της επόμενης δεκαετίας και δεκαετιών, 2. Δεν τα ανακοινώνουν αμέσως αλλά τα θέτουν προς συζήτηση, για δύο βασικούς λόγους: α) να τους πείσουν ότι αυτοί τα αποφασίζουν, ενώ οι δικοί τους υπερτερούν και β) να δουν τις σκέψεις τους, με σκοπό ποιους θα εγκρίνουν και ποιους θα απορρίψουν, 3. Τα μέτρα αυτά, «σε κλειστούς φακέλους», διοχετεύονται σε δικούς τους κυβερνήτες τον κατάλληλο για τον καθένα χρόνο και εφαρμόζονται∙ ενώ στα κοινοβούλια, κατά τον ίδιο γελοίο τρόπο, προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές ότι αυτοί τα απεφάσισαν.
Η πολυπληθέστερη, πλέον οργανωμένη και πλέον αποτελεσματική Εταιρεία είναι ο Τεκτονισμός ή Μασονία. Είναι μία ημι-φανερή, παράνομη, αντισυνταγματική οργάνωση που όμως προωθεί, εφαρμόζει και εκτελεί τα μέτρα. Σε αυτές τις εταιρείες διαφυλάσσουν κάποια ασήμαντα μυστικά, που τα παρουσιάζουν σαν σπουδαία, για να δελεάζουν τα μέλη και να τους κάνουν υπερήφανους, διότι γνωρίζσουν όσα δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος.
Δ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
Τα μέλη αυτών των υψηλών εταιρειών, που είναι και μέλη των κυβερνήσεων, παραδίδουν αυτά τα μέτρα στις εκλεγμένες κυβερνήσεις, που προσποιούνται ότι διαπραγματεύονται σκληρά, σκοτώνονται, τρώγονται μεταξύ τους, και όμως γνωρίζουν ότι θα εφαρμόσουν τα μέτρα που ήρθαν σε κλειστούς φακέλους. Υπάρχει πλήρες δίκτυο για όλους τους δημοσίους ακόμη και τους ιδιωτικούς οργανισμούς. Κάθε υπάλληλος από τμηματάρχης και πάνω βολιδοσκοπείται για μασόνος, πολλοί ενδίδουν. Η μεγάλη πλειοψηφία, άνω του τμηματάρχη είναι στην Μασονία. Γι αυτό δεν υπάρχει αντίδραση και τα μέτρα επιβάλλονται όπως τίθενται.
ΙΙΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Α. ΜΑΣΟΝΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Οι Σιωνιστές έφεραν την Δημοκρατία με επαναστάσεις και εξεγέρσεις των λαών για να σπάσουν τις ανερχόμενες βασιλείες και τα ισχυρά κράτη. Ήθελαν την Ευρώπη με πριγκηπάτα, κομητείες, βαρονίες, μικρές οντότητες για να τις ελέγχουν, όπως έκαναν για πολλά χρόνια.
Πριν την Δημοκρατία εφρόντισαν να δημιουργήσουν τους εκπροσώπους των λαών. Το 1717, επανίδρυσαν την Μασονία σε μεγάλη βάση. Όλα τα μέλη των κοινοβουλίων, οι βουλευτές θα προέρχονταν μόνον από τις μασονικές στοές, όπως σχεδόν γίνεται και σήμερα.
Έτσι η Δημοκρατία των Ελλήνων, το ύψιστο λαϊκό πολίτευμα, το κατήντησαν το πλέον απαίσιο, πολύ πέραν από τα μειονεκτήματα που είχαν διαβλέψει οι κολοσσοί Πλάτων και Αριστοτέλης.
Όπου δεν βλάπτονται τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων, προκαλούν την χαλάρωση και την ασυδοσία, για να φαίνονται οι ελευθερίες της δημοκρατίας και συγχρόνως να παραλύουν τα άτομα και τις κοινωνίες.
Β. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Τα πρόσωπα, οι βουλευτές, εκτός του ότι είναι ελεγχόμενα πρόσωπα της Μασονίας και διαφόρων άλλων μυστικών παραγόντων, της παγκόσμιας εξουσίας, είναι όμηροι του κόμματος, κομματική πειθαρχία ή έξω, του επαγγελματικού κενού και της γλύκας της εξουσίας, ώστε δεν μένει τίποτε για τα συμφέροντα του Λαού. Απλώς τον εξαπατούν χυδαία.
Πρόσωπα που δεν διαθέτουν τα ανωτέρω στηρίγματα δεν υποστηρίζονται. Κι αν εκλεγούν και δεν πειθαρχούν στα αντιλαϊκά κελεύσματα, εξοντώνονται. Έτσι καταργούνται τα συντάγματα, νόμοι, ήθη, οι κοινωνίες, οι οικογένειες και τα άτομα. Ώσπου φθάνομε στην σημερινή ζούγκλα.
Γ. ΗΘΙΚΗ
Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά έχουν καταργήσει τα χρηστά ήθη και κάθε έννοια της ‘τσίπας’, του ορθού, του δικαίου, της Ηθικής, που οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι είχαν ως το κυριότερο στοιχείο για να ζουν μαζύ οι λαοί, τον Πολιτισμό. Που στον πιο σύντομο και περιεκτικό ορισμό είναι: η ζωή μεταξύ πολλών, αλλά με τάξη, ηρεμία, προκοπή και ευτυχία.
ΙV. ΚΡΑΤΗ
Α. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ
Οι δημοκρατικοί κανόνες, τα συντάγματα και οι νόμοι κατά κανόνα είναι ορθά, τα πρόσωπα όμως δεν τα εφαρμόζουν και τα καταστρατηγούν, άλλοτε ευθέως και συνήθως πολύ περίτεχνα. Γι αυτό οι δημοκρατίες μετατρέπονται σε κοινοβουλευτικές δικτατορίες. Και είναι χειρότερες. Γιατί στις δικτατορίες όλοι οι λαοί είναι αντίθετοι, ενώ στις κοινοβουλευτικές υποστηρίζονται από το ήμισυ ή ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών, που υποστηρίζουν το κόμμα με αντίστοιχα ωφελήματα.
Το Συνταγματικό Δικαστήριο βοηθεί όπου οι λίγοι δικαστές του δεν δεσμεύονται να αποφασίσουν τα αποφασισμένα. Επί μη υπάρξεως Συνταγματικού, οι κοινοί δικαστές αποφεύγουν να εμπλέκονται με την συνταγματικότητα των νόμων και διατάξεων. Έτσι τα συντάγματα καταντούν άπιαστα οράματα των δημοκρατών.
Β. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ
Τα κοινοβούλια απλώς αναμασούν τα μέτρα που έχουν λάβει σε κλειστούς φακέλους. Και με την ρητώς αντισυνταγματική κομματική πειθαρχία ψηφίζουν. Οι περισσότεροι νόμοι είναι άδικοι, φωτογραφικοί, άσχετοι, δισεύρετοι και ακατανόητοι ακόμη και από δικαστές και δικηγόρους. Συνήθης θέσπιση των αποφάσεων γίνονται δια νομοθετικών ρυθμίσεων.
Γ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
Τα μέλη των κυβερνήσεων είναι εκλεκτοί των Σιωνιστών ή των εκτελεστικών τους, των μασόνων. Εκτελούν αποφάσεις τους. Οι κυβερνήσεις καταργούν τις τρεις βασικές λειτουργίες της Δημοκρατίας, που είναι οι ίδιες του υγιούς ατόμου: Βούληση, Εκτέλεση και Κρίση, Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσίες. Οι νόμοι αποφασίζονται από κλειστούς φακέλους προς την Κυβέρνηση, διατάσσεται να τους ψηφίσει η κομματική πειθαρχία. Οι κυβερνήσεις εκβιάζονται με θανάσιμα διλήμματα και δεν υπάρχουν περιθώρια για τα προβλήματα του Λαού.
Δ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Η Δικαιοσύνη, η Κρίση, το Μυαλό κάθε οργανισμού δεν αποτελεί ανεξάρτητη Εξουσία, ως ώφειλε, αλλά είναι δεσμία της Κυβέρνησης, της αφανούς εξουσίας και των απόψεων της Μασονίας, στην οποία ίσως οι περισσότερο ανώτεροι δικαστές ανήκουν. Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεσμία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έτσι τα όργανά της καθίστανται υπάλληλοι, με όλες τις υπαλληλικές δεσμεύσεις και προβλήματα. Κατά κανόνα αφήνουν την Δικαιοσύνη πτωχή, χωρίς υπαλλήλους, χωρίς ειδικούς επιστήμονες, χρήματα και μέσα, για να μπλοκάρει το σύστημα για να προηγούνται οι εντολείς και οι πληρώνοντες.
Έτσι η Δικαιοσύνη υπολειτουργεί, χάνει την Κρίση και το Μυαλό και η ιδία και κυρίως ο Λαός περιφέρεται χωρίς φρένες, κρίση, μυαλό, τρελοί, όπου τα πάντα είναι δυνατά. Οι δικαστές έχουν την μεγάλη τιμή και το ύψιστο καθήκον να αποδίδουν δικαιοσύνη. Αλλοιώς εγκληματούν οι ίδιοι.
ΣΤ. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ
Όλες οι θρησκείες μετά την μεγάλη τεχνολογική επανάσταση και κυρίως το DΝΑ έχουν χάσει τις βάσεις δημιουργίας τους. Είναι εθιμικές, παραδοσιακές, κοσμοθεωρίες. Σε όλες τις θρησκείες έχουν εισχωρήσει Σιωνιστές, αν δεν είναι οι δημιουργοί τους. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι χρήσιμες. Έχουν παραδόσεις, ηθική, οργάνωση, ιεροποιημένη την σοφία του Κόσμου. Ιδιαίτερα η Χριστιανική και κυρίως η Ορθοδοξία, στηριζόμενη κοσμικώς στην Φιλοσοφία, Ηθική και Γραμματεία του Ελληνικού Πνεύματος, εμπεριέχει και παρέχει την Σοφία στον Κόσμο. Οι λαοί δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την σοφία του Ελληνικού Πνεύματος, δέχονται όμως τα χριστιανικά διδάγματα. Ο Χριστός ανεγνωρίσθη στους αιώνες ως ο δότης της αλήθειας, αγάπης, ειρήνης. Και ναι μεν έγιναν πολλά καταστρεπτικά, αλλά φανταστείτε τι θα είχε συμβή χωρίς τον Λόγον του Χριστού. Αυτός ο Λόγος υπάρχει σε όλες τις διεθνείς και ανθρωπιστικές συνθήκες, παρότι τα όργανα δεν τις εφαρμόζουν.
Πολιτισμοί. Υπάρχουν πολλοί και περίπλοκοι ορισμοί του Πολιτισμού. Ο Πολιτισμός εγεννήθη μόνος του, μεταξύ των ανθρώπων. Είναι ο τρόπος συμβίωσής τους. Ο συνοπτικότερος και περιεκτικότερος ορισμός είναι: Πολιτισμός είναι η ζωή μεταξύ πολλών ή σε μία πόλη. Βεβαίως, αυτή η ζωή για τους λαούς, ο Πολιτισμός ορίζει να είναι ειρηνική, προοδευτική και ευτυχισμένη.
Δυστυχώς οι πολιτισμοί έγιναν μέσα των εξουσιαστών για την διαμόρφωση ιδεών, Ηθών και Ηθικής που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, την σύγχυση και την διαφθορά. Και με την επίκληση του Πολιτισμού δεσμεύουν, ναρκώνουν τους λαούς για να μην επιτίθενται στους ενόχους και τους ηγέτες. Με το πρόσχημα του Πολιτισμού και του Ανθρωπισμού απορρίπτουν την θανατική καταδίκη ακόμη και στους ειδεχθέστερους καθ’ υποτροπήν κακούργους. Την ίδια στιγμή που οι ίδιοι αρμόδιοι διαπράττουν απαίσια εγκλήματα κατά ατόμων και κοινωνιών. Ο μοναδικός τους σκοπός είναι η δημιουργία εστιών διάβρωσης, εκπαίδευσης, φυτώριο κακούργων, ταραχών, για να περνούν τα δικά τους σχέδια και εγκλήματα.
Ζ. ΚΟΜΜΑΤΑ
Τα κόμματα είναι σημαντικοί δημοκρατικοί θεσμοί. Είναι όμως πολύ σημαντικοί και για τους εξουσιαστές. Τα κόμματα δημιουργούνται κατά βάση από τους εξουσιαστές. Έστω και αν γίνονται από άσχετα και αντίθετα πρόσωπα. Οι εξουσιαστές παρακολουθούν κάθε κίνηση: ατομική, οικογενειακή, κοινωνική, πολιτική, εκκλησιαστική. Αμέσως σπεύδουν συγκαλυμμένα να βοηθήσουν, βασικά με χρήματα, αλλά και πρόσωπα, δικά τους. Παρακολουθούν κάθε κόμμα και το κατευθύνουν για τα σχέδιά και συμφέροντά τους, ακόμη και στα πλέον αντίθετα. Πάντα φυτεύουν τον σπόρο της καταστροφής όταν δεν μπορούν να τα ελέγξουν.
Όταν θέλουν να αναδείξουν κάποιον τον δεσμεύουν πρώτα. Στους μασόνους χρεώνουν ένα εικονικό φόνο ή άλλο έγκλημα. Όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες τους έχουν φορτώσει με πολλά αίσχη. Ώστε αν κάποιος δε πειθαρχεί σε αυτούς βγάζουν τα ‘εγκλήματά’ τους στην φόρα και αγανακτεί ο κόσμος. Έτσι ελάχιστοι αρνούνται τις δεσμεύσεις τους.
Αυτά ισχύουν για κόμματα όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Οι εξουσιαστές ενδιαφέρονται μόνο για τις δικές τους επιδιώξεις, της κυριαρχίας επί των λαών. Προτιμούν τα κομμουνιστικά και τα σοσιαλιστικά κόμματα γιατί οι λαοί επιθυμούν την οικονομική ισότητα, την φροντίδα των λαών, την αλήθεια∙ όμως αποδεικνύεται συνεχώς ότι η μεγαλύτερη ανισότητα, απάτες και εγκατάλειψη των λαών γίνεται από αυτά τα κόμματα, που κατά κανόνα συνδέονται άμεσα με τον κρυφό κόσμο, την αδιαφάνεια και τα ολοκληρωτικά συστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: