x

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ααα να μην ξεχάσω να σου πω...

Έχει και ημίχρονο Βου το Θέμα με την Συρία ...δηλαδή μην νομίζεις ότι έληξε εκεί και ξεκινάει δίπλα!!
Όπου να ναι σφυρίζει ο διαιτητής και ξεκινάει ποιο δυνατό ματς !!...
Ακόμα να πω ότι από την κερκίδα πολλοί φανατικοί οπαδοί θα προβούν σε "τρομοκρατικές" κινήσεις ενάντια πχ ...Στην Αγγλία ... γιατί έτσι θα είναι βολικό το σενάριο του δράματος για πιο πολύ έλεγχο και πιο πολύ "ασφάλεια" ..για το καλό μας δηλαδή!
Τώρα αν μπορούσαν να κοιτάξω την σφαίρα μου....που είναι θοληηη πολύ θοληηηη....Θα έβλεπα .....χμμμ....κάτι σε εργαστήριο ...κάτι σε ιο.... άλλα σε σχέση με το νερό!!!.... Χμμμ ...δεν ξέρω είναι όλα θολλααα πολυ θολλαα....
Αναρωτιέμαι αν έβαζα ένα κουμπί ΔΩΡΕΑΣ από κάτω και μου τα έσκαγες για να σου πω το μέλλον αν το μπαγιοκο το σεβόσουν πιο πολύ και σε έτσουζε ...ίσως έτσι να ξεστραβωνόσουν περισσότερο και πιο γρήγορα!!
Τι άλλα ....αυτά για το απόγευμα... αααα αααα αααα ....
Άκου να κάνουμε κάτι σαν τρικλοποδιά ...μιας και είναι καυτό το καλοκαίρι ...να εγκλωβίσουμε όλες της ημερομηνίες με 23 ώστε να τους ζορίσουμε λιγάκι...Π.Χ ... 17/06/2014 = 23 από το 17+6 και στάνταρ το 2014... άλλη πχ μπορεί να είναι η 09/07/2014 όπου όλα μαζί είναι 23 κοκ ...Συνδυασμούς κανε και δήλωνε.... δεν είναι κακό να δηλώνεις ...κάνει δουλειά σε λεωωω! Άσε τους άλλους να κοροϊδεύουν...όποιος κοροϊδεύει κοροϊδεύει τα μούτρα του!!
Αρα τι είπαμε κολλητέ μου; Είπαμε ότι σοκ και δέος με συνδυασμό 23 από σήμερα δεν παίζει αλλιώς θα βγούμε ουλοι και θα πούμε ....ζαβολιαααααα ζαβολιαααααα!
Μην το πατήσεις το κουμπάκι μουσατε ...θα βγει μια χοντρή νααα!

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια: