x

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Rockefeller και πιόνι των Rothschild στο Ιράν νεκροί ...η λίστα νεκρών στον χρηματοπιστωτικό κόσμο μεγαλώνει..

Και οι δύο οικογένειες είναι σημαντικές στον τομέα του χρηματοπιστωτικου κόσμου σήμερα, και οι δύο οικογένειες είχαν μια εβδομάδα με θανάτους.
Ένας συνεργάτης του Rothschild απαγχονίστηκε στο Ιράν και ο εγγονός του John D. Rockefeller, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα.
Το έτος 2014 έχει δείξει μέχρι στιγμής ένα παράξενο μείγμα θανάτων στον οικονομικό κόσμο. Κυρίως οι τραπεζικοί είναι τα θύματα. Έχουμε ξαναγράψει για τους λογους των θανάτων και απ' οτι φαίνεται η λίστα ονομάτων μεγαλώνει συνέχεια.
Όλοι οι θάνατοι έχουν ένα κοινό, κανένας δεν πέθανε απο φυσικό θάνατο. Η επίσημη είδηση στα ΜΜΕ μιλάει για αυτοκτονία, αλλά η πραγματικότητα είναι η βίαια δολοφονία των τραπεζικών υπαλληλων που βαφτίζει το 2014 σαν το έτος του νεκρού τραπεζικού υπαλλήλου.
Μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντική μες τον χρηματοπιστωτικό κόσμο είναι η οικογένεια Rockefeller στην Αμερική. Ανήκουν στην απόλυτη ελίτ του κόσμου και είναι προφανώς μεγάλοι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου δεν ήταν καθόλου η τυχερή μέρα για την οικογένεια Rockefeller, ο 66 χρονος Richard Rockefeller έπεσε απροσδόκητα με το μονοκινητήριο Cessna Meridian κοντά στη Νέα Υόρκη. Ο Richard ήταν εγγονός του «νονού» της οικογένειας John D. Rockefeller. Το αεροπλανο συνετρίβη μετά από μια επίσκεψη στον πατέρα του Δαβίδ, ο οποίος γιόρτασε τα 99 γενέθλιά του. Η αιτία δεν μας είναι γνωστή.
Προφανώς, πολλά ερωτηματικά μένουν αναπάντητα. Του είπε ο πατέρας του κάποια μυστικά που ίσως ήθελε να βγάλει έξω και για αυτό έπρεπε να εξαφανιστεί; Ή καλύτερα δεν θα έπρεπε να πετάξει την Παρασκευή στις 13; Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά είναι και σύμπτωση;
Επίσης, δεν ήταν τοσο καλή εβδομάδα και για την οικογένεια Rothschild, επειδή ένας από τους πιστούς υπηρέτες της, προφανώς και ανεπίσημα απαγχονίστηκε στο Ιράν.
Ο δισεκατομμυριούχος Mahafarid Amir Khosravi, επίσης γνωστός ως Αμίρ Μανσούρ Αρια, κρίθηκε ένοχος για μια απάτη συνολικά 2,6 δισ. Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Khosravi αποτελούνταν από περισσότερες από 35 εταιρείες, που κυμαίνονται από μια εταιρεία εμφιαλωμένου νερού μέχρι και την ιδιοκτησία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απάτη ήταν η παράνομη απόκτηση μεγάλων πιστωτικών κεφαλαίων απο ιρανικές τράπεζες. Λες και ο Khosravi τα πήρε απο μόνος του! Οι τραπεζίτες δηλαδή τι έκαναν;
Λέγεται ότι ο Khosravi ήταν μια μεγάλη μαριονέτα της οικογένειας Ρότσιλντ, ο οποίος προσπαθούσε να διαταράξει την ιρανική κοινωνία, όπως κάνουν και οι τραπεζίτες στη Δύση. Με παρόμοιο τρόπο, τον τρόπο Χορήγησης κεφαλαίου, με ουσιαστικά άνευ αξίας ασφαλειών.
Πράγμα που δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι χώρες όπως το Ιράν κάνουν την σωστή δουλειά και δεν αφήνουν τους τραπεζίτες ατιμώρητους. Ακόμα και ο δικηγόρος του δεν είχε ενημερωθεί για την εκτέλεση του πελάτη του.
Στις 31 του Μαΐου 2014, ένα άλλο αξιοσημείωτο αεροπορικό δυστύχημα συνέβει στις ΗΠΑ, στην περιοχή Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης. Ένα τζετ Gulfstream IV συντρίβεται κατά την απογείωση, και πιάνει φωτιά. Και οι επτά επιβάτες ήταν νεκροί.
Ένας από τους επιβάτες που πέθαναν ήταν ο 72-χρονος, Lewis Katz. Επιχειρηματίας και δικηγόρος που ειχε στην κατοχή του μια σειρά από εφημερίδες, όπως η Φιλαδέλφεια Enquirer και The Daily News. Ήταν γνωστός ως φιλάνθρωπος και ως ένας άνθρωπος που είχε κερδίσει πολλά χρήματα και σε άλλους τομείς, εκτός του τραπεζικού κλάδου. Ο Lewis Katz θεωρείται ένας άνθρωπος κλειδί ( insider) μέσα στον οικονομικό κόσμο.
Το ατύχημα είναι αξιοσημείωτο, επειδή το αεροπλάνο δεν είχε πραγματικά πετάξει! Σύμφωνα με τις συσκευές καταγραφής συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης το αεροπλάνο είχε φθάσει σε ένα σημείο με ταχύτητα την οποία θα μπορούσε να σταματήσει με ασφάλεια.
Ο λόγος που οι πιλότοι έχασαν τον έλεγχο, δεν είναι γνωστός αυτή τη στιγμή.
Και οι τρεις θάνατοι συνδέονται στενά με τις εξελίξεις του 2014 και τον πανικό μέσα στον οικονομικό κόσμο. Φαίνεται σαν οι θάνατοι να είναι η απάντηση στους προηγούμενους 21 θανάτους. Πληρώνεται ο θάνατος με το ίδιο νόμισμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: