x

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

NΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινές εφαπτόμενες του καθεστώτος!



1.     Δεν θα ακυρώσουν αναδρομικά τις κάθε λογής παραγραφές των εγκλημάτων που τελέστηκαν κατά του λαού επί μεταπολίτευσης.

2.     Δεν θα ζητήσουν να επιστραφούν τα κλεμμένα στα δημόσια ταμεία αλλά ούτε θα βάλουν τους επίορκους και τους κλέφτες της μεταπολίτευσης να κάτσουν στο σκαμνί.

3.     Δεν θα δημεύσουν τις περιουσίες των λαμογιών που θησαύρισαν επειδή επί 40 χρόνια κατέκλεβαν ανενόχλητα τον λαό.

4.     Δεν θα τιμωρήσουν τους πολιτικούς που εγκλημάτησαν κατά του λαού.

5.     Δεν θα τιμωρήσουν τους ντόπιους και τους Γερμανούς γενοκτόνους.

6.     Δεν θα τιμωρήσουν ποτέ τους Γερμανούς για τα λαδώματα, τις απάτες, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους.

7.     Δεν θα καταγγείλουν τις παράνομες δανειακές συμβάσεις στα διεθνή   δικαστήρια.

8.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά, για τα τυχόν εγκλήματά τους, τους Μπόμπολες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες και τις λοιπές βδέλλες της χώρας.

9.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά τους δολοφόνους των 20 χιλιάδων αυτοκτονημένων και των 170 χιλιάδων νεκρών, των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, του συστήματος υγείας.

10.   Δεν θα απαιτήσουν την επιστροφή των κλεμμένων στα ασφαλιστικά ταμεία και στους μικροομολογιούχους..

11.   Δεν θα έρθουν σε ρήξη με τους Γερμανούς για να πετύχουν την αποπληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

12.   Δεν θα απαιτήσουν από τους τραπεζίτες την επιστροφή των κεφαλαίων εκείνων που φόρτωσαν στους ώμους του λαού σαν δάνεια.

13.   Δεν θα ζητήσουν πίσω τ’ ασημικά της δημόσιας περιουσίας, που ξεπουλήθηκαν αντί πινακίου φακής.

14.   Δεν θα ανακηρύξουν την Ελληνική ΑΟΖ.

15.   Δεν θα αρνηθούν στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία».

16.   Δεν θα υπερασπιστούν τα Ελληνικά σύνορα στο Αιγαίο.

17.   Δεν θα υπερασπιστούν τα πατρώα εδάφη και τους συμπατριώτες μας στην Κύπρο.

18.   Δεν θα διώξουν τους ξένους επιτρόπους από τα Ελληνικά υπουργεία.

19.   Θα αφήσουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για όλους τους παράνομους, τους κατάσκοπους και τους εγκληματίες.

20.   Θα δώσουν κατώτατους μισθούς και συντάξεις κατά πολύ χαμηλότερους του ορίου της φτώχειας και δεν θα ανατρέψουν τον εργασιακό μεσαίωνα.

21.   Θα επιτρέψουν να ανοίξει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα μεταξύ πλούτου και πείνας.

22.   Θα αναγκάσουν τους νέους και τις παραγωγικές γενιές της χώρας να μεταναστεύουν πλέον μαζικά στα σκλαβοπάζαρα των αγορών του εξωτερικού.

23.   Θα κομματικοποιήσουν τα πάντα σ’ αυτή την χώρα, από τα συσσίτια, τις κοινωνικές παροχές και τις θέσεις εργασίας μέχρι τους θεσμούς και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

24.   Θα τρομοκρατήσουν, θα φιμώσουν, θα εκφοβίσουν και θα εκβιάσουν άπαντες, μη ομοϊδεάτες τους, που θα τολμήσουν να αντιδράσουν  πολιτικά.

25.   Ποσώς θα ενδιαφερθούν για την εύρεση κεφαλαίων και επενδύσεων ή για την δημιουργία έστω και μιας νέας θέσης εργασίας στον τόπο μας.

26.   Δεν θα σκίσουν τα μνημόνια.

27.   Δεν θα καταργήσουν το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής.

28.   Δεν θα επιτρέψουν ποτέ στην Δικαιοσύνη να γίνει κατ’ ουσίαν ανεξάρτητη.

29.   Δεν θα καταργήσουν την παραπαιδεία και το παρεμπόριο αξιών.

30.   Δεν θα μειώσουν τις απαιτήσεις των τραπεζών έναντι των ιδιωτών ανάλογα με την εσωτερική υποτίμηση που επέβαλαν σε εισοδήματα και περιουσίες.

31.   Δεν θα εγγυηθούν στον Έλληνα πολίτη τα θεμελιώδη δικαιώματά του για αξιοπρεπή επιβίωση και περίθαλψη, για λεύτερη πρόσβαση στην δωρεάν παιδεία και για μια θέση εργασίας, υπό ανθρώπινες συνθήκες και με αμοιβές που σέβονται και αναγνωρίζουν την πείρα, τις γνώσεις και τους κόπους του εργαζομένου.

32.  Δεν διαθέτουν και οι τρεις τους, όραμα και αρετές όπως εθνική ευαισθησία, πατριωτική θέληση, κοινωνική αλληλεγγύη, ψυχική δύναμη και ανιδιοτελή διανόηση, ικανές να στηρίξουν κάθε πρόγραμμα από την φάση του σχεδιασμού μέχρι αυτήν της υλοποίησής του.

33.   Δεν θα επιτρέψουν στην χώρα να επανέλθει στη συνταγματική νομιμότητα και στην δημοκρατική ομαλότητα, ούτε να επανακτήσει την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της.

 «Αφαιρέστε» το περιτύλιγμα από τις δήθεν μεταξύ τους διαφορές και θα ανακαλύψετε μόνο κοινά σημεία στην πολιτική τους, με κύκλους παράλληλους που περιστρέφονται γύρω από την  ξενόδουλη, υποτακτική λογική τους, που και οι τρεις τους μαζί, εδώ και δεκαετίες, ευλαβικά τηρούν ακολουθούν, πρεσβεύουν και εφαρμόζουν.

Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και η δημιουργία κυβέρνησης υπό αυτού, θα μεταβληθεί, το αργότερον εντός εξαμήνου,  σε ταφόπετρα του καθεστώτος, που ήδη άρχισε να ψυχορραγεί. 

Ο λαός στο σύνολο του θα έχει σύντομα την δυνατότητα να διαχειριστεί την επόμενη μέρα, που θα ξημερώσει μετά την εξαφάνιση του μεταπολιτευτικού καθεστώτος και του ανθρώπινου δυναμικού του από την πολιτική σκηνή. Θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να βγούμε σαν χώρα από τον βούρκο της σήψης, της διαφθοράς και της παρακμής.

Ο "Βασιλιάς" είναι γυμνός και «άνθρακες» ήταν ο θησαυρός που υποσχέθηκε. Καιρός λοιπόν να κατέβει από τον θρόνο, είτε το θέλει είτε όχι.


Νέα Φιλική Εταιρεία


H αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: